12

Анонимен

преди 1 месец

Пари няма, но затова пък има тумби пришълци, които не знам защо са тук. Вместо да се разхождат около НДК и да се опитват да закачат нашенски тийнейджърки, да идат в страната на Меркел, тя ги довлече тук.

11

ПроЗт

преди 1 месец

Айде кражбата започва ... хахахах.

10

българина

преди 1 месец

за този тунел, за тунела под Шипка, Върбишкия проход и оше 10 тунела нужни под цялата стара планина, ше има пари, когато матриала спре да гласува за тези, които харчат милиарди за американски оръжие в проценти от бвп и позволяват златото да се добива срещу 1.4 пр както и всички останали концесии....

9

Анонимен

преди 1 месец

Ех, Терзиев, Терзиев... как пък един път, само един път, не ти се получиха нещата?!

8

Моузес

преди 1 месец

До Веселинъ 7112136860 Нема да е турска фирма. Тоя път ще е сефарадска. Нарочно така са решили в общината, за да те дразнят лично тебе.

7

Анонимен

преди 1 месец

фаф раша схемата е същата има си олигархче за всичко, комунални услуги както при нас топлофикация, и за междуградските им пътища е както тука вървят постоянно едни планови ремонти а единствения резултат който се вижда е нови коли за милиони и дупка до дупка и усвояване на едни големи държавни паре от наште ора и тва е. още ли мислите че ссср се е разпаднал и ние не сме ***:))

6

Пепи Фейка

преди 1 месец

Ремонт на ремонта на ремонтите... Евроатлантично ми е нек'си,6аси!

5

Дзъ

преди 1 месец

ИзхарчИха кинтите от рушветите ли?

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

И пак турските строителни фирми,след чиито ремонти потоп настава ще ремонтират ,нали? а 35 години турската строителна мафия разби инфраструктурата на град София. И същите тези "строители" бачкат във Франция два-три месеца,за да получават солидни плащания в България,а в България бачкат незаконно без документи,за да си спретнат месечен доход от около три-четири хиляди евро. Нещо като с бачкаторите копачи турци в археологията,които печелят по хиляди евра от търговия с Българщината.

3

Анонимен

преди 1 месец

Де е бай Тошо да го направи както трябва?!

2

Факт

преди 1 месец

Идват избори пари трябват на партиите,за купуване на гласове...

1

пияница мистик

преди 1 месец

И от къде на къде редакцията на Днес.бг е сложила снимка с Фандъкова? Това само показва, че по нейно време когато се е правил ремонт някъде тя е присъствала. Сложете актуална снимка на сегашния ремонт и как Терзиев гея е там и следи