164

Български офицер

преди 1 месец

ФЮРЕРЪТ беше прав ! НАТО трябва да доубие окончателно остатъка от бившата Червена " Империя на Злото " - СССР - Русия ! Само тогава ще има истински Мир в Европа и Света !Към дивата Руска въшлива *** - НИКАКВА МИЛОСТ !

163

Феминистът.

преди 1 месец

Няма вече интерес към армиите, страдат от непрекъсната липса на кадри. Почти никой не иска да живее в токсичната среда на безпрекословно подчинение и да бъде индоктриниран, че точно тази среда ще му донесе личностно развитие. Затова разгонилата се национална държава отново се кани наборно принудително, организирано и в индустриални количества да осакатява и умъртвява хора пред олтара на нейния държавен статизъм. Ама типично по европейски, нали Европа даде на света идеята за националната държава.

162

Феминистът.

преди 1 месец

Ами естествено, че в Европа се говори за връщане на военното робство и казармата затвор. Защото тази сексистка военна повинност е на практика "произведено в Европа". И аз имам предвид последните столетия, а не конскрипцията в Римската империя. Петдесет милиона мъже намериха смъртта си в двете световни войни, благодарение и на многочислените регулярни редовни армии, които ни подари като откритие Франция с нейната революция и мироглед за националната държава. Цивилизован континент, я стига.!

161

И за каква отбрана

преди 1 месец

Народ който налива джепанета, оръжие, бензин в огъня не мисли за мир и отбрана... това са си военолюбци и подпалват... не ми ги фали!!!

160

Феминистът.

преди 1 месец

Откъде накъде президенти на прибалтийски държави ще определят вътрешната политика на останалите европейски страни, особено относно това позорно явление, наречено наборно робство? Имаме определени ангажименти към НАТО и ги изпълняваме. Това е. Но прибалтийските президенти усещат може би, че след Украйна те са следващите. Забележете, трябва да ги защитаваме с наборни войници, трябва да плащаме кръвни данъци с децата си на чужди държави. Наглеци сплескани.

159

Ще има две линии

преди 1 месец

На първа русуфилите. Ако откажат да се бият ние на втора ги разчистваме

158

Анонимен

преди 1 месец

Ако Европа започне война срещу Русия ще има небивали унищожения. Само абсурден *** би се записал за военна служба (била тя "задължителна"). За България даже не споменавам. Ние сме военен инвалид и ако не спазваме неутралитет, ще събираме отломките на градовете си.

157

Анонимен

преди 1 месец

Няма по-подходящи от българите да се бият на фронта с руснаците. Всеки втори е татуиран, нацепен и анаболен ***, безработен, изтрещял, агресивен, злобен, завистлив, жесток, отмъстителен...пък като като отидат на фронта хем ще си избият агресията, хем ще свършат нещо полезно....!

156

Повече отбрана?!?!?

преди 1 месец

Така ли му викате вече... Съвсем изплискате легенЯ,дЖурнаГлистите,срам нямате! Само да не смените евроатлантическата ориентация след изборите в щатите и смяната на господаря ви :) :) :) Нали така е демократично! Винаги със силните на деня и на колене върху килимчето с разтворени задни бузки за усвояване на евроатлантическите ценности 24/7 :) Жалки сте...

155

Анонимен

преди 1 месец

Това което научих от казармата беше как се Цикли Паркет с парче стъкло от счупена бирена бутилка няколко човека клекнали и циклим пода също и да метем плаца а сухи листа падат от дърветата а вятъра разнася събраното 🙄

154

САЩ

преди 1 месец

Подготвя пълномащабна война срещу Русия и Китай, но ще воюва с живата сила на Европа. Още преди няколко години имаше исказвания от западни политици, че Русия има прекалено много ресурс, който трябва да и бъде отнет. Руснаците нанесоха изпреварващ удар като набаднаха проксито на САЩ, Украйна, но засилиха и позициите си на изток и в Африка. Сега САЩ ще отговорят с нападение срещу Русия но от Европа.

153

offf

преди 1 месец

Русофилите на първа линия, няма само да се радват на хорското нещастие...

152

Нашият сигнал

преди 1 месец

Затуй ли боядисват казармите. Гледам и нови стъкла слагат. Честито на наборниците.

151

психо

преди 1 месец

Запада започва нови войни за ресурси и територии. Французите например са превъртели -в момента ги изхвърлят окончателно от Африка къдете грабеха здраво. Източна Европа също са новите колонии.

150

Анонимен

преди 1 месец

Война срещу Русия?Защо пишете глупости?Всичко е за едни пари.

149

Анонимен

преди 1 месец

Олелееее хораааа ... Нацисите искат да се вущаъ, малеееееее

148

Анонимен

преди 1 месец

Не ни занимавайте с глупости. Който води война да се оправя. България не е във война. Хубаво е чичаците в парламента да си го повтарят сутрин, обед и вечер. И да имат предвид, че вкарат ли България във война, първи ще украсят дърветата в София.

147

едно време

преди 1 месец

като деца гледахме американски филми на видеокасети с апокалипсиси ,и си викахме това се случва някъде там,но ето че дойде и при нас ,жалко!

146

Анонимен

преди 1 месец

джендери по токчета ще воюват срещу специалните части на Русия ли? Сготви ви ФАЩ. Няма връщане.

145

Щирлиц

преди 1 месец

Фюрерите и пановете пак ще ядат бахура.