420

Анонимен

преди 2 месеца

Ще влезе на НАТО в задния двор

419

Анонимен

преди 2 месеца

Натовски ястреб,ти се пази да не влезеш там,от където няма излизане.Хващал ли си *** пушка през живота си,знаеш какво значи войната и продължаваш да зееш като отвързан.Не дърпай лъва за опашката,за да не ти гризне тънката шия.

418

Тоя ептен изперка

преди 2 месеца

Въпросът "кога" си има отговор -никога. Виж, дали ще влезе, е въпрос, който вилнее само в неговата глава. За всички е ясно, че ще изчезне преди тоя да се пенсионира.

417

Вярно е...

преди 2 месеца

...всичко от остатъчната покрайнина на запад от река Днепър ще си остане денонсирана пойрайнина и със съгласието на РФ ще влезе в нато. Всичко на изток от река Днепър ще бъде буферна зона със ракетите на САЩ, които дори и да унищожат основните градове на РФ, около най-малко 2000 РС28 за най-много 30 минутки изпепеляват дори и камъните в Щатите. Така всеки е доволен. ПС: между другото само една РС28 е необходима да отвори тапата на бутилката в Йелоу Стоун и милиарди тонове лава ще си кажат думата

416

Анонимен

преди 2 месеца

Само Русия да не влезе в НАТО преди ***, че тогава ще се чудим как да излизаме от НАТО.

415

Анонимен

преди 2 месеца

Отговорът е никога!

414

Мишката

преди 2 месеца

Този е изперкал и е за психиатрия . Трябва дълго лечение в клиника за опасни психичноболни.

413

Джаба

преди 2 месеца

*** напрегни си малко пилешкия мозък . И върху твоя пилешки мозък са работили доста . Станахте доста зомбитата на високи длъжности и вече ме е страх .

412

Fena

преди 2 месеца

Когато идваше демокрацията, много хора си мислеха, че става дума само да има банани и портокали по магазините, а каква стана тя.... И при НАТО има подобен филм - подобно на финансова пирамида агитират клетите страни да отделят средства от бюджета и да хранят основно американските оръжейни гиганти. В агитацията, основен враг са Русия и Китай. Ама като стана истинската война, се чудят какво да правят. Да се молят руснаците да не отнесат някоя натовска държава. Че тогава още повече ще се чудят.

411

Обективен

преди 2 месеца

Този дядка явно доста комисионни взима от "помощите" за Украйна. Но отвъд океана ще му резнат касичката - и оня ден един конгресмен е призовал САЩ да напуснат НАТО.

410

Анонимен

преди 2 месеца

Украинските фашисти пристигнаха в България благодарение на ПП ,и те отделно финансират Украйна с милиони ,наскоро и подариха 100 милиона или сега нямали 40 милиона за добавки за пенсионерите ,мошеници предатели на изботите ПП че изпратим на Марс ,долу ПП ,вън от България предатели

409

джо

преди 2 месеца

Кретенизма е силно заразна болест, особенно се влошава след пост ковидния период. Четейки внимателно статията ясно се вижда , че заболяването не прощава на никого....

408

ДРУГ Е ВЪПРОСА

преди 2 месеца

дали когато не стане виртуална Уруина - тогава?

407

Анонимен

преди 2 месеца

Русия дава визи на всички африкански страни за бизнес и туризъм, гражданство също може да се получи срещу минимум 1 година на украинския фронт. Не виждам как клоуни като този ще я убедят просто така без да свалят санкции и върнат арестуваните банкови активи да се изтегля от украйна. Ха-ха, хи-хи, наистина е смешно !

406

Анонимен

преди 2 месеца

УКРАiНА ЩЕ ВЛЕЗЕ В НАТО СЛЕД СМЪРТТА НА ЙЕНС СТОЛТЕМОЛТЕ. СТОЛТЕМОЛТЕ, ГОТОВ ЛИ СИ ЗА САМОЖЕРТВА В ИМЕТО НА БЪДЕЩЕТО НА ДЕМОКРАТИЧНА УКРАiНА В НАТО??!!!...

405

Анонимен

преди 2 месеца

"Обсъжда се нова дългосрочна военна подкрепа за Киев" -- ако български политици продължат да крадат пари от бюджета за американската война в украйна мисля, че ще им хвърчат главите. Веднъж вече се е случвало.

404

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да стане, или Окрайна ще я няма или Нато. Може и двете

403

Анонимен

преди 2 месеца

Европейски съюз няма да има -- не е в интерес нито за Русия, нито за сащ, и даже за великобритания. 40% от индустрията на германия вече е изнесена, защото не е конкурентоспособна при новите цени на енергия и сур. ресурси. Франция е изгонена от африканските екс-колонии и вече няма евтини ресурси за нея. Сащ ще се спасяват с така нар. блок аукус -- но там са канада, австралия и нова зеландия и главна роля играе великобритания, а тя не е съгласна да отстъпва водещата си позиция там.

402

Анонимен

преди 2 месеца

Русия вече прави ново разпределение на източна европа -- Унгария и Сърбия ще бъдат възнаградени с нови територии за сметка на румъния. Полша също ще бъде орязана -- ако източна германия се отдели от западна, ще получи части от нея. Полша и румъния имат американски бази, от които може да се изстрелват ракети към Русия.

401

До 403

преди 2 месеца

А дядката в Кремъл ще победи Украйна когато му цъфнат налъмите в банята