35

О, ЮРОДЕ

преди 1 месец

КАКВО ИМА НА КАРТИНАТА "ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ" НА ЛЕОНАРДО??!!!...

34

Пиене и ядене!

преди 1 месец

Това е той - най-големият и светъл християнски празник в уж Православна България. Как да се напъпчем и напием по-евтино. Нито дума за Исус Христос, Възкресение и Духа.

33

Ванката

преди 1 месец

Журналята само от трапези се вълнуват май. Празниците на са за да се наплюска човек, бе!

32

Анонимен

преди 1 месец

Чревоугодничеството е смъртен грях. Затова на Великден слагаме само козунак и боядисани яйца. Агнешкото е за Гергьовден, който тази година е на втория ден от Великденските празници.

31

Км

преди 1 месец

Нищо няма да се купува и слага на трапезата.Нали Соломон Паси каза,,Майна.т.а му на православието,,Най-големия евроатлантик.

30

Анонимен

преди 1 месец

Малко еченца, малко козунак, ама истински, и това е достатъчно да ни се услади за Възкресението на нашия Господ. по-важни ще са празничните служби и причащението със Светите Тайни.

29

Пфф

преди 1 месец

Аман от плюскане. Нищо няма да сложа на таа трапеза, щото такава свинщина не ми е по вкуса. Ще ям нещо, което ми се яде след месец, няма да разсъждавам.

28

Анонимен

преди 1 месец

Айде стига само с тия софри, бе... Какво ще сложим?! Както обикновено- агнешки рак с билкова коричка от младо агънце от био ферма на приятели. Дърти овце, дето ядете из селата НЕ консумираме. Агнето е до 7кг.. Всичко друго е овца. Малко агнешка кайма и телешка смесвам и правя шишове. Зелена салата, пресни картофки. Домашен козунак с истински продукти. В къщата в планината с приятели и деца. Идилия! Така сме хитрите програмисти. Мерси.

27

Анонимен

преди 1 месец

Българинът винаги се изхвърля по празници и ще даде всичко да преяде. А сетне ако ще да гладува цяла година.

26

Анонимен

преди 1 месец

Колко хубави приказки!

25

Анонимен

преди 1 месец

1

24

Митев

преди 1 месец

Гледам по телевизиите , чета в Нета : "Какво ще сложим на Великден на трапезата и КОЛКО ще ни струва"?! ТОВА ли е най-важното за този празник? "С какво да се дадумкаме и с колко ще се изръсим"?! И това ми било "православен ХРИСТИАНСКИ народ"!

23

Анонимен

преди 1 месец

Новозеландско агнешко или телешко от Тетово. Яйца от Полша или Украйна. Дайте няколко стотина милиона на фермерите субсидии, може да произведат някоя маруля за 10 лв бройката.

22

Горноница

преди 1 месец

Интересно,а защо трябва да се отрупва масата с всякаки деликатеси и меса за Великден? Хората които са псотили(то май вече никой не пости или ако постят ,то са 0.00001 % от населението ни,а след това да се преяжда е вредно,но пък ако не са постали ,то какъв празник ще празнуват ,като те не са толкова вярващи във Възкръсването? Или пък това е протсо маркетингов ход на веригите..да се говори ,говори ,рекамира,рекламира...хората да купуват и купуват за да има печелба.Може само с козунак и яйца ...

21

АА

преди 1 месец

Яйца и марули...

20

Анонимен

преди 1 месец

яйца и козунак

19

Само най-доброто

преди 1 месец

Истинска Кралско- Българска трапеза, разбира се ,Органични салати от от най- високо качество и яйца , органични разбира се / да ни е жива и здрава мама/, агнешко от Балкана , ракия бутикова -ръчно приготвена .и разбира се Крем де Ла крем , ..Козунак ръчно приготвени от Ай Ти Мениджъра на международна фирма ! Такъв обяд и Краля на Британия не може да си направи, определено !, А цена - безценен

18

Анонимен

преди 1 месец

Напълно излишна статия , мноО мерси , ама няма нуДжда !

17

Анонимен

преди 1 месец

Смятайте че ще става ОБРАТНОТО , на това което НИ говорят , от практика го знаем !Цените се определят от ПА-ЗА-Ря , а не от управници и политици !Някой политик или управник , успя ли до сега да ''НАМАЛИ'' някоя цена ,... А?

16

Анонимен

преди 1 месец

Не е задължително да се насвините.