167

Абе Бойко!

преди 1 месец

Какво спиране на "Балкански поток"(или пък Турски?) какви 5 лева! В нормалните държави първо МИСЛЯТ, после правят каквото и да било.Ти си впрегнал коня след каруцата, сега ще спираш патока!? Правилното е да се създаде такава комисия, да бъдат поканени чужди енергийни експерти, да им се предоставят всички налични документи и да се разбере най-накрая какво е ставало и защитен ли е Българския държавен интерес.Всичко друго е само ПУШИЛКА!

166

Един там

преди 1 месец

Чакайте да му тегля една майна на мутрата-крадец и да отивам да бачкам..

165

Стига бе

преди 1 месец

Стига бе! Кирчо каза че ще донесе желирана газ от Америка и като си я разжелираме ще е с пъти по-евтино както каза Ленчето! Аз му вярвам! Ще я докара по третия мост на Дунав дето го обеща! Само му завиждат на таланта!

164

Анонимен

преди 1 месец

Това да го разбираме едно ьяло и три милиона лева както р написано . Ами нищо не е за целия период . Една бинго зала печели повече .

163

Анонимен

преди 1 месец

Тръбата е направена по поръчка на Путин, но пък е българска. Кранчето е в нас и таксите са за нас. Веднъж замалко да врътнем кранчето на сърбите и унгарците, сега направо ще *** тръбата за по сигурно. А да питаме про100 Киро откъде ще пълни бюджета, със заеми. Може да не са кой знае колко много таксите, но пак е нещо. И все пак нищо няма да излезе от тая димка, просто идват избори и трябват удобни теми.

162

Анонимен

преди 1 месец

Брей, не му пипайте тръбата на банкянския бек бе, той я строил с негови пари за благото на народа, дан го ядосате че да не врътне кранчето накрая, аааа

161

СИРИЗА.. ПП...

преди 1 месец

ТРОЯНСКИ КОНЕ....

160

Анонимен

преди 1 месец

Тук тези дето лъжат дали са наред изобщо

159

Баце си строи

преди 1 месец

наземен дворец за да не пада от високите етажи! Далновиден пич!

158

Анонимен

преди 1 месец

Браво Бойко. Сядай в жипката смело. Они, че ми кажат. Банки е между шопи и граовци и затова са корави. Поздрави от Градоман (Желязната земля).

157

Анонимен

преди 1 месец

Талибаните на Промяната и Десните Бесни ще режат тръбата. Ще прекарват Американски поток.

156

Анонимен

преди 1 месец

Тая тръба ще му изяде главата

155

Анонимен

преди 1 месец

МИЛИЦИОНЕРСКА МУТРОЛАНДИЯ ПРИКЛЮЧИ

154

Анонимен

преди 1 месец

продал и земята под путински поток

153

Анонимен

преди 1 месец

СЛУЖБИТЕ НА ПРОДАЖНАТА АНТИБЪЛГАРСКА МУТРА ПРОДАДЕНА НА РУСКИЯ ДИКТАТОР СЕ МЪЧАТ ДА ГО ВЪРНАТ НА ВЛАСТ ЗА ДА РУШИ БЪЛГАРИЯ. НО НЯМА ДА УСПЕЯТ.

152

Анонимен

преди 1 месец

не знам кой се връзва на гербаджиите и още повече на боко

151

Анонимен

преди 1 месец

Като Балкански поток беше най доброто за България Защо изчезна пътната карта ? Добре че хакерите я намериха да осветят тъмнината Жалко е че Борисов с пълно и ясно съзнание навреди на България и Украйна като построй тръбата на Путин Цинично е да повтаря колко сме спечелили като нищо не печелим а сме донори но по страшното е че в Украйна умират всеки ден хора и деца

150

Sata NATO

преди 1 месец

Беше повече от ясно, че за изборите тоя гом няр че играе на струната на прорузките по ми ари... Ония пък от ппдб ще оформят другия лагер. А после пак ще си направат коалиция. Но сега някаква неопределеност се появи в украйна и затова бутнаха правителството - изчакват развитие...

149

Пепката

преди 1 месец

Управляват ни невменяеми хора. Чудя се, Петков или Борисов, кой е по - невменяем от тях.

148

Анонимен

преди 1 месец

Десните Бесни и "Провалата" предлагат друго: Тръбата да мине през Гърция, Сърбия, Северна Македония, или тръбата да е на Русия, за да не сме платили 100 процента "Тръбата на Путин".