11

FUCKEU

преди 1 месец

Добре дошли в американската територия България.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ами вече като си купуват книжките, така ще е.

9

Аз като дойда в

преди 1 месец

България си взимам през последните години само тежък джип (SUV)! Като следвал физика знам преимуществата на механичния импулс! Ако започнат да дават танкове под наем за каране по улиците аз ще съм първия!

8

ne stava

преди 1 месец

Нали се сещате, че със скрити в храстите триноги превенция не се получава... само някакви смътни касички се пълнят, пълнят, а хората се избиват по пътищата (ако може да се нарекат пътища тези разбити, раздрънкани просеки...). Какво като триногата снима джигита с 200 км/ч, никой не го спира, той и не разбира и след 500 м прави касапница... Там където има ясно означен физически и видео контрол, там има някакво подобрение, смисъл и полза за безопасността.

7

Анонимен

преди 1 месец

Малко са радарите на околовръстното. Сложете ОЩЕ. Трябва да се напълни бюджета от глоби. Слагате знак 30 и хранилката да започне !

6

Анонимен

преди 1 месец

Много бързат да карат. Станат на 18 и хайде зад волана. Няма лошо, но при липса на възпитание и чалга култура кифлите си вярват, че са някакви спецове зад волана и могат да говорят и по телефон и да карат и да пишат във вайбър. Пълно е с такива.

5

Анонимен

преди 1 месец

Пострадалата жена има три нарушения с фиш, а другият шофьор е с 16 нарушения, предаде bTV. (Другият е "младо момче", а момичето не е на 20, а на 22)

4

Анонимен

преди 1 месец

ОколоМръсното Шосе !

3

Никос

преди 1 месец

Някоя провинциалистка в София отново си е мислела за големия кораб който я е лашкал цяла нощ .

2

Анонимен

преди 1 месец

стигнала е за където е бързала. онзи ден гледам едно лапе на 20г с 25г бмв минава на червено без да му пука, пешеходците се разбягаха и за малко да стане мелето. положението е ужас и на никой не му пука, аз полицай в града не съм виждал от месеци и всеки си прави кой каквото иска

1

Анонимен

преди 1 месец

Анимационния герой ще го ре-анимират и след няколко седмици ще е готов за нови изпълнения.