10

Анонимен

преди 1 месец

Защитник на "семейните ценности"!

9

Анонимен

преди 1 месец

Смяяятай ... Много гадни полицаи

8

Трагедия

преди 1 месец

Гърците са си малко ливано палестинци а нашите българки умират да се женят във Гърция

7

Анонимен

преди 1 месец

Щом е отказала да подаде жалба е имала какво да крие. Я е била платена, я е била замесена с наркотици, имала е кирливи ризи и той ги е изпрал. Колкото присъдата... Не виждам разлика според пола. Трупа си е труп. Ако за убийство на мъж се лежи 20 години и за убийство на жена тряцва да се лежи 20. Даже за умишлено престъпление ще е хубаво да е 30+ незамисимо от пола. Ако ще и доживотен да го направят, ама трябва да е равно иначе няма равенство на половете пред закона.

6

Анонимен

преди 1 месец

"Ами защото е комплексар със страх, че друга няма да му върже :))) Нормален мъж, дето гаджето му го е зарязало може ли да клечи пред дома й и да я следи?" - и аз съм клечал, ама щото ме завлече с пари. Не че ми трябваха, ама го направих за да я унижа пред съседи, родители и приятели. В крайна сметка не ми ги върна, ама й разбих самочувствието на макс и не смее да излезе до магазина. Мисълта ми е... Недей да гадаеш защо оня е клечал. Щом я е заклал е поради нещо съвсем различно от любов.

5

Лупи

преди 1 месец

А защо е отказала да подаде официална жалба!? Нали уж иска да я защитават, а една жалба не иска да подаде.

4

маркиз дьо саП

преди 1 месец

До пияница мистик В общи линии си прав. А като се отчете и факта, че много мъже не се интересуват от жени, изборът се увеличава.

3

пияница мистик

преди 1 месец

И ***, разберете следното. Дори да ви зареже жена ви или гаджето, дори да ви изневери не е болка за умирачка. Жените в света са 51%, а мъжете сме 49%. А сметнете сега колко са 2% от 8 милиарда. Има жени за всички желаещи мъже :)))))

2

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 3 === Ами защото е комплексар със страх, че друга няма да му върже :))) Нормален мъж, дето гаджето му го е зарязало може ли да клечи пред дома й и да я следи?

1

В Перник са луди

преди 1 месец

Много крякат особено полицайките, дали забелязахте, че жените-полицаи полудяват без причина!?