183

Gorskio

преди 2 месеца

И тоя се надява да захлеби...

182

Чери00

преди 2 месеца

СЪРБИЯ не е България и хората са хора! Ние сме последни в недоразомението ЕО, а те са къде, къде по напред!

181

ЯА

преди 2 месеца

И тоя стана за резил на стари години. Беше вече, никъде няма да си приет и почитан. Ще си прожектира черните котараци в Северна Корея. Дурак

180

Анализатор

преди 2 месеца

С тая сръбска мангошвиляза Костурица е СВЪРШЕНО.Кариерата му приключи!!!

179

Анонимен

преди 2 месеца

Никога не е късно да станеш за резил!

178

Анонимен

преди 2 месеца

Филмите не са му лоши ,но се разправят само за *** !!!

177

Да, но

преди 2 месеца

До Питър вече се доказва, че преходите не са квантови, а непрекъснати. Айнщайн пак ще излезе прав.

176

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Мда говори тва, за което му плащат. роджър уотърс и той взема хоното, надрънка глупости а сега никой не го брида жив ли е

175

Путин

преди 2 месеца

Приветствам сръбският Слави Трифонов, чакам с нетърпение и посещението на българския за да науча и от него какво всъщност правя в Украйна!

174

Мда

преди 2 месеца

Гледах го как говореше на двойника на Путин, че "бандеровците" били прогонили от Хърватия(?!?!) 200 000 сърби ! Никога не съм бил особено впечатлен от него, но сега тотално ми падна в очите !

173

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 174 - ми то на бобец и самогон, както и на махорка по скоро мирише от към вас - путинофилите! Прочел си Толкин? Бих те поздравил - ама - надали! По вероятно си гледал "Властелина..."! Путинофилите не четете. Аз например съм според твоята класация евроатлантически*** - каквото и да е това! Но чета и Толстой и Достоевски, че и ред други руски класици. И знаеш ли - руската култура не опровергава усещането и мнението ми за Путин като за Диктатор и престъпник!

172

Анонимен

преди 2 месеца

Евроатлантипеските *** - бЕгайте в Тролован. Ако не знаете къде е - четете любимия си Толкин. Ако и него не знаете - от него са любимите ви етикети "Мордор" и "***", които с огромен кеф и невежество употребявате по отношение на Русия. Хайде, че се размириса тук от вас. Бягайте да ви сипят бобец в копанката.

171

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 172 - а по какво си "личи"? Вероятно, щото единия ти е еротичен фетиш, а другия - щом му прави като вятъра, значи - трябва да е "истински мъж"? Интересно обаче, че населението от държавите на тея "истински мъже" драпа яко към земите на евро атлантическите п0тки! Както и ти - предполагам не спестяваш в рубли за нов Москвич/Застава?

170

Анонимен

преди 2 месеца

Истински мъже, не като евро атлантическите п0тки

169

Само истината

преди 2 месеца

СФРЮ беше любимото отроче на западните левичари. Иво Андрич, Емир Кустурица, Горан Брегович, Мики Манойлович, Раде Шербеджия и още няколко знакови личности от онова време създадоха този фалшив образ на югославския ,,социализъм с човещко лице". Всъщност беше югосръбски националсоциализъм с нечовешко лице -- но лявата интелигенция не искаше и да чуе за милионите убити, репресирани, прогонени, дискриминирани, асимилирани. Е, сега всичко си дойде на мястото: любителите на диктатурата -- при Путин.

168

Питър

преди 2 месеца

Дори Айнщайн е прекарал втората половина от живота си излагайки се, когато яростно се противопоставя на идеите на квантовата механика, а какво остава за някакъв неуспял на Запад сърбин... Модел, познат ни от велики наши изпълнители като Милена, която така и не успя в Лондон, нищо че живееше на социални помощи, за да може "да твори", "Кеми Тодоров", депутатите от *** Стоян Таслаков и Димчо Димчев, и вся остальная ***

167

Анонимен

преди 2 месеца

До Тцъ - Тцъ! Никой нищо не бърка - освен "грамотните путинофили"! Горан Брегович е пряко свързан с Емир Костурица доколкото много "знакови" песни от неговите филми са дело на Горан Брегович. А чалга може да е песента , но и филма. Затова сите български путинофили са и сърбомани! Краката им сами почват да танцуват когато зазвучи "Калашников" или "Месечина". Въобще, рядко има по противно нещо от сърбоманията в България, а тя върви ръка за ръка с Путинофилията, Другарю. Та не зная кой бърка!

166

Тцъ

преди 2 месеца

До И. Петров : "Полуграмотното евроатлантическо поколение не познава творчеството на Костурица и затова много-лесно може да се манипулира. Това се вижда от коментарите. Мислят, че е чалга изпълнител.."===>>> Явно го бъркат с Горан Брегович.

165

Анонимен

преди 2 месеца

Костурица е обикновен чалгаджия, доста надценен, който когато имаше възможност да печели долари се представяше за демократ, космополит и т.н, а сега си показа истинската същност на глупав сръбски националист и путински пропагандатор.

164

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 166 - толкова си "прав"! Като всеки маргинал, ти много искаш да си на страната на пумията. Тези "няколко държави" които си изредил правят над 80% от Брутния продукт произведен от Човечеството! И издържат освен това половината Африка и Азия. А Костурица с неговите "плакалници" по времената на Милошевич е добре познат реваншист и комунист. Може би затова е толкова "любим" на българския чалгарят с уклон към "светлото соц минало".