22

Анонимен

преди 2 месеца

Отвратително предаване с посредсвени и откровенно простовати и глуповати хора. Всяка седмица шепа измислени звезди, които през живота си не са сготвили една супа правят за смях тези прехвалени готвачи с медали и опит в класни ресторанти по света. Бонка ги сложи в малкият си джоб, при това готви почти сама, защото останалите звезди не ставата за нищо.

21

Анонимен

преди 2 месеца

На запад му казват шит шоу .

20

Серсемин

преди 2 месеца

И в това предаване като в сериалите на нетфликс са изпълнени либераските квоти. Задължително афроедикъвси в случая ром от Дългопол, различни етноса - помнакиня от село Любча, някъв обратен - оная сладкарката, не разбрания от обществото - селянина пандизчия дето бил ултрас, ха-ха. Само че сценария много слаб.

19

Унизително

преди 2 месеца

Изключително грозно предаване, потъпкващо достойнството на хората. Резултатът е предизвестен, но има два пътя. 1. Изключително малката вероятност да спечели - 100000 не стигат за ресторант на тяхното ниво, ще фалира бързо заради недостиг на средства и подигравките на персонала. 2. Търси подходяща работа, но шефовете ги гледат с пренебрежение и унижават до безкрай. В крайна сметка ги чака кварталната бира-скара с постоянното присъствие на хвалещите се, че не отиват да пият, а знаменитост ги храни

18

Анонимен

преди 2 месеца

Защо набират за участници хора бъдещи затворници ? Какъв е тоя фетиш към затворниците ? Най-вероятно тези които избират участниците имат някакви скрити желания може би сексуални към тая социална прослойка.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Това шоу за готвене ли е или за простотиите на един изрисуван ром?

16

Говори байбрадър

преди 2 месеца

Тия резки смениха формата на бай Брадър дьевит

15

Анонимен

преди 2 месеца

до 11 Водещият истерик ако съм в предаването му избивам с един тукат половината зъби и си тръгвам. Не ме интересува колко ще ме съди после. Едно ще е сигурно- след тоя юмрук няма си позволи повече да вика на някой.

14

Всъщност...

преди 2 месеца

Предварително режисирани сценки, за да е по-интересно на уважаемия зрител. Аутист от село, футболен запалянко- ултрас и кухоглава мома с надути джуки в конфликт "бигБрадър" стил. Ахахахахаха. Тия сценаристи на предаването наистина са мнооого отчаяни в стремежа си за рейтинг. Остава само да наемат и няколко ттрола да ги хвалят по медиите.....

13

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя сезон е най-слабия. Посредствени и слаби готвачи и само скандали

12

То бива номера

преди 2 месеца

Ама така нагло да ни правят на балъци с този измислен скандал не бива.Разбирам ги сценаристите на шоуто - искат да си качат рейтинга и да повишат гледаемостта на предаването.Но за всяко нещо си има МЯРКА, има си правила и ако бяха в някоя друга страна можеше да има "извънредна ситуация" не с някой участник, а със самото предаване!

11

@@@

преди 2 месеца

Преди 30 години беше бели птици и куршуми, сега е явно манджички и шамари забавлението

10

Русопрост

преди 2 месеца

Типични представители на русофилската сбирщина в естественият им хабитат.

9

Това предаване

преди 2 месеца

Не знам какъв балък трябва да си, за да го гледаш? Водещият е един истеричен комплексар и се чудя как въобще го пускат на екран!Предаването е помия, казано на готварски

8

Samo minavam

преди 2 месеца

Балъци. За жена да стават на ***. Утре ще навири опашката и ще иде при трети.

7

Анонимен

преди 2 месеца

до 8 Аз ако видя някой татуиран готвач като тия две мършииии на снимката ще ми се отяде набързо. Това е измеееет!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте ги убитацииите на снимката бе! Нашарили се с татуиртовки от глава до пети. Скаааапаняциии! Отпадъциииии...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Кой гледа тази пропаднала телевизия, нон-стоп реклами през 20 минути но дори и те са вече по-интересни от изтърканите шоута на НОВА ТВ които и удобно лягат на политиците - преди на Боко сега на Подмяната!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Прости тохаджии от никому неизвестни села се псуват и заканват пред камерите. Къде е СЕМ. Единият се хвали че бил в затвора за побой, а сега бил в пробация. Другият се изхвърля, че ако не били камерите щял да го пребие. Всичкото това, че една куха говорила с пандизчията в басейн. По същата тая телевизия утре ще ви дават протести срещу насилието, а в студията им ще се правят на загрижени. Че вие го пропагандирате това насилие.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ромски мутри.Освен да се бият псуват какво друго могат?