36

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвам при нас да е много по-различно.

35

Анонимен

преди 1 месец

Това означава,че държавите членки на НАТО от Бившият соц Лагер.Друго оръжие освен руско Нямат!! 34 години тези държави " спаха", и то мислейки си,че Някой ги " пази" като " НАТО"! НАТО никого Не Пази! НАТО контролира тези държави,пак да Не " залитнат" към Русия! Кой разбрал разбрал!-:)

34

Анонимен

преди 1 месец

Каква е логиката на държави като нашата да се напъват за голяма и модерна армия. Освен ако не е армия с 1 милион напълно боеспособни и оборудвани войници и артилерия с възможност за милиони снаряди няма смисъл от армия. Всичко останало ще издържи в една война седмица две, което е също безпредметно. Малки като нас държави трябва да насочат всичко към отбрана позиционна ограждения, ровове окопи противотанкови препядствия радари ПВО-та

33

Абе и меката китка

преди 1 месец

Като натисне твърдния бутон и една и съща ракета излиза. Освен ако боя не е с тояги с пирони. Ние обаче бутони нямаме а 70% от резервистите или кандидат наборниците са роми които няма да се бият .

32

VladTepes

преди 1 месец

Допълнение - доц. Урумов е разработил стратегия за отбрана без ракети и артилерия.

31

VladTepes

преди 1 месец

Най-важното е да има достатъчно генерали, адмирали, полковници, капитани с рангове, доктори на военните науки и хабилитирани лица - много вожд, малко индианец. Още Джани Родари е разбрал силата на такава армия справка - "Приключенията на Лукчо". България се гордее с учени военни от ранга на проф. Медникаров - разработил стратегия за отбрана на териториалните води и крайбрежието без кораби, доц. Маринов - разработил стратегия за отбрана на въздушното пространство без самолети.

30

Анонимен

преди 1 месец

От цяла Европа само армията на Сърбия е в състояние да води реална война, но тя пък няма да воюва никога срещу Русия. Как не се намери един нормален от всички да каже тази истина. Всички европейски армии и американските войници са меки китки

29

Анонимен

преди 1 месец

От 60 хиляди резервисти на хартия ще получите точно 10 мобилизирани - един астматик, другия със сърдечна протеза, третия наркоман. Това важи също за България.

28

Анонимен

преди 1 месец

А пък ние нямаме никаква армия. Кое е по добре????

27

Анонимен

преди 1 месец

Откъде този румънец направи извода "Имаме Русия, която идва срещу нас"? Руснаците искат да вземат царевицата на румънците ли?

26

Анонимен

преди 1 месец

В Българската над 90% е съветска.

25

маалатъ

преди 1 месец

Че, кво й е лошото на съветската техника? СВО-то демонстрира на яве високата й ефективност унищожавайки прескъпата и прехвалена западна военна техника, просто всяка техника трябва да се подържа и своевремено да се модернизира, нещо което ние 35 години не направихме!

24

Анонимен

преди 1 месец

Как може, веднага да подаряват на Украйна и да купуват от правилните места нова

23

Анонимен

преди 1 месец

Веднага шсиюко да се подмени с американско. Кравара требе да дебелее.

22

Анонимен

преди 1 месец

Наща е само 50%. Другите 50% са хартиена...

21

Анонимен

преди 1 месец

Румъния има 50 самолета Ф-16, а нашите тъппанари още чакат. Поръчала е Ф-35. Най-големите продажници и крадци са шопските прасета.

20

Броени дни

преди 1 месец

Броени дни ни делят от началото на масирана офанзива. Всичко от левия бряг на Днепър минава в Руски ръце. После следва Одеса и Транснистрия.

19

Т90 за 4.5 милиона

преди 1 месец

срещу Абеамса за 20 милиона. Дето засяга в калищата и трябва да го влачат после.

18

абе

преди 1 месец

и те като нас - ода бог, ама иначе сме партньори в нато!....не са тръгнали братушките - нищо няма да остане от европейския съюз!

17

Пен

преди 1 месец

Ами да го подарят на украинците това съветско оръжие и ще си купят от демократичното ! :)