168

ссс

преди 1 месец

До до 171 Е И ДЕЦА ЛИ ИМА ТУКА , ЧЕ ГЛЕДАТ ТОЛКОВА АНИМАЦИОННА ПРОПАГАНДА А НУ ЗАЕЦ ПАГАДИ ВИДЯЛИ ГО БЕБЧО

167

ссс

преди 1 месец

До ОЩЕ СМЕХ ТИ КОГА ХОДИ ДА МЕРИШ БЕ СМЕШКА ЛИ СИ ПЕШКА ЛИ СИ ИЛИ СИ ЗМЕЙ , ЯВНО ВЗИМАШ ОТ НА ЗЕЛЕНИЯ ХАПЧЕТАТА МАРШ В КЛИНИКА ЗА ИЗПАДНАЛИ

166

ссс

преди 1 месец

До Анонимен ТИ АМЕБА ЛИ СИ ИЛИ СИ В УПОТРЕБА ИЛИ ОТ КАРЛУКОВО ИЗБЕГА СМЯХ МИТРОФАНОВА СИ КАРА РАБОТАТА И НЕ И ДРЕМЕ А ТИ ОРИГНА ЛИ СЕ ИЛИ СЕ ЗАДАВИ ЧЕ ГОВОРИШ ТАКА , МАРШ В КАНАЛА ПРИ ЗЕЛЕНСКИ ДА МУ СТОПЛИШ МЯСТОТО

165

СлаваНаПутин

преди 1 месец

Тренанье му е майката и трепанация до крак - на киевските фашаги и на техните господари - световните терористи - ФАЩ-исаните и дрогиращи се краваре и кръвосмешаващите се ингилизи.

164

Руснак

преди 1 месец

Краварските медий и анализатори,лекинко ама много лекинко ви готвят за война с Русия ....когато се усетите ще е доста късничко ама майната му каквото сабя покаже и куршума руски ,един път източно европееца и по точно българина ще умира за интересите на сащ, Англия,ес и нато !!!

163

Юлиян

преди 1 месец

Зеленски вчера е подписал указ,с който се изпращат на задължителна повторна"атестация"(медицинска комисия),всички мъже в наборна възраст притежаващи документ за "частична инвалидност".Явно загубите в "жива сила" на украинската армия са огромни,щом опират до инвалидите.Освен това е подписан указ, с който се намалява долния праг на възрастта за мобилизация-от 27 на 25 години.

162

Юлиян до 176

преди 1 месец

Путин не мобилизира, а свиква наборниците за редовна военна служба.Нямат нищо общо с войната.Там са само контрактници.Имаше един или два случая миналата година, които бяха пресечени веднага.

161

тъпомер

преди 1 месец

Смях и сълза.Че кога инициативата е била при бандоревци?Безпощни бръщолевениа.

160

Анонимен

преди 1 месец

Накрая от зор ще прати бойната другарка Митрофанова барабар тролчетата и на фронта.

159

Анонимен

преди 1 месец

Защо мобилизира невинни деца? Не му ли сритат вече загиналите и тези от атентата. Като свършат и те, какво ще прави? На нашите копейки да не разчита - шепа хора, все бъзльовци.

158

Анонимен

преди 1 месец

Горките деца! Не случиха на държава.

157

Анонимен

преди 1 месец

Погрешка ще изпратят всички на фронта, по подразбиране. Упокой вам, солдати, които ще загинете заради един маниак! Вечна ви памет!

156

Анонимен

преди 1 месец

Със сигурност след войната В Украйна ще има най много руска скрап!

155

до 171

преди 1 месец

Има клип в ЮТЮБ как унищожиха 48 танка за 7 минути! Направо шампиони!Ама и дронове ли имат. Скрил се е руският войник зад унищожен танк,а дрона го снима как оня мига!

154

Хм...

преди 1 месец

Инициативата категорично от самото начало е на руснаците!Те нападнаха Украйна и за 25 месеца изгубиха толкова много техника и хора,че направо се опозориха! Силите вярно са неравностойни.Те атакуват с танкове за милиони,а украинците ги унищожват с дронове за по 300- 400 долара! Направо ме кефят как воюват! Израелците трябва от тях да се учат на евтино воюване!Направо не е за вярване,ако Украйна имаше прилични оръжия какво щеше да постигне! Сигурно затова и не им дават САЩ такива!

153

Анонимен

преди 1 месец

Ама верно сигурно владееш казачок, щом се отричаш от произхода си и наричаш Русия "Майка Русия", koneeле!

152

Сата НАТО

преди 1 месец

влизат в мазето където са натикани местни, служещи за жив щит ----///----- И как служат за жив щит, като са в мазето, иддийото?

151

ОЩЕ СМЕХ

преди 1 месец

След 6 месеца, 25 млрд долара и 40 000 жертви, Русия завзе 0.083% от територията на Украйна. Ама наистина смЕх...

150

Украйна загуби

преди 1 месец

Зеленски е плъх, а Украйна отече в канала. Скоро ще играем казачок пред Народния театър в София, в чест на Руската победа над фашистите в Украйна. А вие нещо да напишете за новия закон за мобилизация на 25-годишните мъже и жени в Украйна???

149

Анонимен

преди 1 месец

Вече никой не вярва и не обича руснаците в РФ а, Мюсулманите точат ятаганите!