37

Да си вземе още две

преди 2 месеца

Затова разумно е предвидено правото да има 4 съпруги - две традиционни и две модерни. Когато посещава консервативни страни, в които официалната религия е ислям, ще води със себе си двете традиционни и дори да се случи едната да не се чувства добре, ще си има резервна, да не се явява сам на официални събития. Същото важи и за западните християнски държави - там ще води двете модерни жени и ако едната е неразположена, ще си има още една резервна. Умно е измислено!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Този е на 44 а прилича на 25 най-много. Явно да имаш 2 жени е подмладяващо

35

Анонимен

преди 2 месеца

Направо завиждам на жените му . Голям хубавец ,умен и сигурно много надарен.

34

Байхей

преди 2 месеца

Дал господ всекиму.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Евала братчет, боцкай

32

Влади

преди 2 месеца

Че какво, ислямът го позволява. Ами в ЮАР, един от предишните президенти-снежинка също беше многоженец без да е мюсюлманин. Там сега е страшен май.му.нарник.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Тия братче колко са назад милите. Все едно са от друга планета. Целия континент. Европа, Азия и Америка пък са другата крайност. Ни едното, ни другото е за хвалене...неам думи. Едните от глад не могат да мислят правилно, другите от преяждане не могат да мислят правилно. Липсва баланс на планетата. И човечност!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Скандално! За Сенегал и Африка...сега ако и каже от трибуната, че е ял свинско и не чете библията вечер преди лягане в леглото, цяла Африка ще остане безсънна и скандализирана. Ако пък каже, че си е легнал с мъж ще бъдем свидетели на 1-вата африканска война с милиони жертви.

29

Анонимен

преди 2 месеца

ами парапетите виновни

28

джони синс

преди 2 месеца

Евала, всяка вечер тройка

27

хюго капет

преди 2 месеца

Завалията

26

Анонимен

преди 2 месеца

И какво от това ,ако имаше съпруг днесбг щеше да е във възторг, важното е ,че изгони французите от държавата си това е болката.

25

Разни традиции

преди 2 месеца

До Анонимен 10 - Полиандрия е, когато една жена има няколко съпрузи едновременно. Това се среща в някои райони на света, в които родителите нямат възможност да платят откуп за толкова снахи, колкото синове имат. Затова взимат едно момиче, което служи за жена на всички братя и обикновено не се знае кой от тях на кое от нейните деца е баща.

24

До Анонимен 3

преди 2 месеца

В районите, в които има ислямска полигамия, обикновено никой не пита момичето, когато му уреждат брак. В деня на самата сватба формално трябва да каже "Да", когато я питат дали иска да се омъжи за този човек, когото може и да не е виждала изобщо. Допустимо е да каже "Да" пред двама свидетели, докато седи в отделна стая заедно с другите жени. След това оформят документ, според който бракът е вече сключен. Едва тогава тя идва в залата, където се намира младоженикът и за първи път вижда съпруга си

23

Анонимен

преди 2 месеца

Тъмнозелен нямаше ли?

22

Има някои предимства

преди 2 месеца

Втората е модерно маце, нейният физически външен вид и облеклото й са съобразени с критериите на съвременния западен свят за хубост и елегантност. Първата му съпруга, която е родила четирите му деца е с ислямска забрадка и хубостта й е по-близка до консервативните мюсюлмански критерии. Ако е гъвкав, новият сенегалски президент ще води нея, когато посещава мюсюлмански държави, а другата ще го придружава, когато пътува до Европа и Северна Америка.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Ами затова такива трябва да си седят в техния свят, не да прииждат в Европа. Те са с много различно мислене и манталитет.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ще вечеряте

19

Анонимен

преди 2 месеца

Полигамията била предизвиквала разнопосочни реакции, а откровеното мъжеложство на френския премиер било посрещнато с овации от изключително цивилизаваните.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Сенегал.Една от най-пропадналите дупки на светът.Заплати по 150$ 70% от населението нямат вода и ток. На фонът на цялата клошария главният жаагал си е купил две жени.Въпросът който би трябвало да го вълнува е дали няма спин.