12

Анонимен

преди 1 месец

Налице е бум на далаверата! Сега наши и ваши, взели с уредени проекти европари, ще правят инсталации и ще искат от държавата, да задължи всички нас, да им плащаме енергията, щото била зелена. 2007-та искаха по 74 стотинки, но ГЕРБ ги секна.

11

Анонимен

преди 1 месец

Един ми виак, дай 25000 лева, за 30 квч мощности. Аз викам - ехеее, ми то 30 квч кога ще избия параите? Той ми вика - Ами ако ти го взимат на 25 стотники тока, ще отнеме 3333.3 час, което е е 140 дена или малко под 5 месеца. После ... чииииста печалба. Ама хиената пропсуна да ми спомене, че това е само за 3-4 час на ден в най-вълото лято, а през измата пада и по-скоро, ще ми трябват 12-3 години да се избия, а псоле капацитета им падал ...

10

Анонимен

преди 1 месец

Масофо от дфз правя пасищата и ливатите да пустеят та да могат тия да вкарват в регулация и да строят фотоволтаици. Аз заради тия собствените си ливади не мога да изкося, всъщност мога и ще го направя щото съм ШОП.

9

селянин

преди 1 месец

някой да ми сметне коко хектара панелки са нужни за да се задвижи бръзио влак от София до Варна

8

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно, че тези нови технологии от слънце и вятър са неефективни, щом при въвеждането им цените на електрическата енергия се увеличават толкова много, в сравнение с конвенционалните източници и се иска финансова подкрепа за крайните потребители. Бизнес, задвижван от идеология и безброй регулации няма как да бъде ефективен.

7

Значи ,

преди 1 месец

...ще има бум в производството на енергия, а повечето се опасяват, че цената на тока ще скочи и е необходима компенсация на потребителите? Интересна теза! Явно, че при "либерализацията" някои се гласят да дерат по три кожи от клиентите си! Затова и всички бягат от властта в момента! ПП-тата не им пука, те гледат съда завлекат максимума, и други да плащат след тях!

6

запознат

преди 1 месец

Зелената сделка скоро ще отпадне, защото няма как да постигне целите си.

5

vale_karo

преди 1 месец

Не я разбирам тази енергийна политика .Около 1988 - 89 година при наличието на 6 енергоблока на АЕЦ , с наличието на много ТЕЦ И ВЕЦ имаше липса за потребителите , а сега при ликвидирани толкова мощности има излишък. Според мен целта на запада се изпълни. Ликвидирана е промишлеността на България която им пречеше. Алоо продължавайте да им лижете задниците!

4

Ноби

преди 1 месец

за това ли се продават , действащи веи, присъединени ,щото са много убави

3

Това значи, че

преди 1 месец

количеството обработваема земя се свива. Познайте какво ще стане с вноса, с качеството му и цените в магазините... а и цената на тока от частни производители няма да е ниска.

2

Анонимен

преди 1 месец

Познайте колко ще стане тока.

1

Анонимен

преди 1 месец

Само да не е бам.