50

Дон Кикот

преди 1 месец

Всички копейки са полово - неутрални.

49

пияница мистик

преди 1 месец

До аз живея === Ами върни се в България тогава де, след като не ти харесва :))) Или се премести в държава в която ти харесват порядките. Като Северна Корея или Пyлеpиcтан примерно :) А дали са най-умната нация си има исторически факти. Направиха 2 световни войни и въпреки това в момента са най-голямата европейска икономическа сила. Правят най-добрите и най-скъпите коли, дето такива като теб много искат да ги карат, ама нямат пари да си ги купят. Но байганевич, разбира се е по-умен от немците :))

48

Анонимен

преди 1 месец

Само изчкайте надупените от либерастията бирени шкембели да се събудят.

47

аз живея

преди 1 месец

в германия,тия са най ненормалната нация в европа уверих се в това,лъжци , нагли,мислят си че са най умната нация на света ,а са си тъ п,а,ци

46

КаскетЯ

преди 1 месец

Начи сега путинофилите (което е женски и'З'род) требе да се наричат рашист'офили'стици! (демек мъже от женски род) Бля

45

Скинарът Ник

преди 1 месец

Това от филмът Пропадане с Майкъл Дъглъс ли го взеха като идея. Във филмът скинарът Ник накара полицайката търсеща Майкъл Дъглъс да му обясни защо не ги наричат полицайки, а ги наричат полицаи след като са жени.

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35, всъщност специалните думи са за мъжете. От там по твоята логика :) Още един из ме кяр си позволи да коментира!!

43

Анонимен

преди 1 месец

До :-), не съдя. Просто ти се излагаш брутално и си смешен. Освен това доказа, че си нищоставащ. Един текст не можеш да прочетеш и да разбереш. Пропадняк!

42

Анонимен

преди 1 месец

Бавария е дала Хитлер но света. Bayer е мъжки род, а Bavaria е ж.р. Но е свободна държава, Freistaat, пак ж.р.

41

До 34

преди 1 месец

Ех, ти пък сега, остави момчето/момичето да си заработи копейките. То пак добре, че не обвинява украинците и Зеленски за ЛГБТ идеологията. :)))

40

Анонимен

преди 1 месец

колкото и видове полове да измисляте - най-накрая сте или при уролог или при гинеколог ! доктор за 3, 4, ...н-ти пол няма!

39

Анонимен

преди 1 месец

Баварците винаги са си били точни.

38

Анонимен

преди 1 месец

Това да им е проблемът.

37

Анонимен

преди 1 месец

Я, имало нормални в Германия

36

:-) До 35

преди 1 месец

Не съди за другите хора по себе си.

35

Анонимен

преди 1 месец

Последно, жените хора ли са или не са? Щом трябва специално да се обозначи с дума, че дадена професия се изпълнява от жена, явно не са хора.

34

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

До :-), ти си поредният необразован им бе цил, който не може да чете и разбира текст. Направо е потресаващо, че успяваш да оцелееш през деня. Най-доброто, което може да си е т р оол и да получаваш пари за глуп0стите, които пишеш. Но не вярвам дори до там да си стигнал. Ти си просто необразован нищоправещ и нищоставащ. Заслужаваш всеки ден хората да ти се подиграват на отявлената глупост!

33

Анонимен

преди 1 месец

Стандартното окончание на съществителното в ж.р. на немски е in. Това е което се опитаха да променят. В бг също го направиха, примерно приеха да се казва министър, доктор, автор вместо министърка, докторка и авторка. Относно т.нар. Artikel без сериозна езикова реформа няма как да се промени на този етап. Преди векове и в английския ги е имало тези правила, плюс падежи но правят няколко езикови реформи за опростяване на езика и сега е значително по-лесен

32

Поздравления!

преди 1 месец

Все още има надежда за Европа.

31

:-) до 33

преди 1 месец

Статията е непълна и манипулативно написана. Тази идеология идва от САЩ и бива налагана на васалите им. Това ти го обяснявам за трети път.