18

Индивидуален отказ

преди 1 месец

От парно при нулево потребление в жилище, особено при сгради с хоризонтални инсталации, там загуби няма. Не може неползващи, да плащат на ползващи.Сградна инсталация вдига безобразно услугата. Не може 4-ри апартамента на етаж за една вертикална тръба на коридора да плащат, колкото 12 отоплителни тела на макс.

17

Име

преди 1 месец

Този "тумор" реално е фалирал, докога ще го търпим този "кръвопиец"?!

16

Анонимен

преди 1 месец

Внимание Лъжци шарлатани в действие Слави каза ако искате да ви лъжат

15

Бах мама му.

преди 1 месец

Предлагат , но ние не сме съгласни. Цената да си остане същата. Ха ха..

14

Анонимен

преди 1 месец

Тия са супер мошенници, колко народ плаща за това, че не ползва парно. Трябва да отпаднат всякакви манипулации със сградна инсталация и подобни. Да си взимат тръбите и да си ги подреждат където искат. Това е пълно обирджийство. Имаш дистанционни уреди, но никой не ги отчита, а ти слагат някакви цени на някаква техна си база, а не на предишна година или по-предишна. Като видят, че плащаш и те си пишат каквото си искат.

13

Топлото

преди 1 месец

Това е само за парното. За топлата вода не се отнася.

12

Тома Неверни

преди 1 месец

Днес е 1-и април.

11

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 1 месец

Шъ я видиме тая РЕАЛна цена като доде изравнителната ми с/ка към края на лятото, когато се броят истински пилците и цената ще бъде от решаващо значение. Интересно ми е в този случай, че при точно 10-процентно по-слабо потребление /отчетено конкретно от самите топломери/ да видиме как ще отреагира прословутата Т-ФИКация с тази сметка и дали ПАК нема да ме натовари, както последните 2-3 години ми се бе случило това . . .

10

вернолибе

преди 1 месец

Е как няма да я намали/временно през пролетно-летния сезон/,като т.н.правителство е изкупило дълга от 1,6млд.лв.,но не се споменава,както и това,че тези милиарди пак от нашия джоб ще се извадят.Популисти ! В т.ч. вестници,медии и пр.Поне опитайте да казвате/пишете/истината.Или поне опитайте!Не боли а и ние като читатели ще знаем,че някои има"топки"да каже.

9

Дертлиев

преди 1 месец

Жалко, аз съм към ТЕЦ Трайчо Костов, няма да ме огрее...

8

Да

преди 1 месец

Правите ли разлика межди ТЕЦ София и Топлофикация София? Моля ви, претендирате за сериозна медия, не може така да се пише.

7

Анонимен

преди 1 месец

Цената ще падне на 1ви юли и ще се задържи така чак до края не септември ! След това ще я удвоим :) !!!

6

анонимен келеш

преди 1 месец

А кАпейките само как плашеха,че едва ли не България без руски газ е обречена на студ,глад и мизерия:):):)Подържаха опорката на онова алкохолно петно Маша Захарова къде за нея русия е всичко,обаче отиде и се ожени баш в Ню Йорк:):):):)Е така кто бяхме малки ни лъжеха,че руския шоколад бил Топ на шоколадите при положение,че беше ясно на всички,че е голям ***.:):):)Всеки се облизваше за Тоблерон и Киндер пред Корекома:):):)

5

Анонимен

преди 1 месец

пишман новини за цени на парното през летото от пишман преписвачи взели се за 'медия' :)))

4

Анонимен

преди 1 месец

Дева, а кАпейките как рисуваха апокалипсиси без колхозническата газ. Аз тогава много се уплаших и си го преместих в другия крачол и така втора зима едвам оцелях. Добре, че сте вие кАпейки та да ни кажете какво да правим. А другата зима как ше е? Ше се разпадне ли ЕС най накрая, кво ви казва Мутрофеева?

3

анонимен келеш

преди 1 месец

То верно,че откак ги изритахме тези рекетьори руснаците и без техният скапан газ цената на топлото в България пада със всяка година:):):)

2

За Промяната

преди 1 месец

Благодарение на правителството на ПП-ДБ, всичко в България поевтинява! Гласувайте за ПП-ДБ ако искате цените да продължат да падат, а доходите да се увеличават!

1

един

преди 1 месец

А днес каква дата беше . . . ?