51

Истанбул пропада

преди 1 месец

Последните 5 години в Истанбул нищо не се прави,по слаб кмет от тоя цайсатко досега Истанбул не е имал.Както са казали старите хора всеки народ заслужава управниците си.

50

Снимката е трепач!

преди 1 месец

Вижте как се е нахилил и гледа маниакално зад цайсите :) Прилича на професионален удушвач с гарота... :) :) :)

49

Анонимен

преди 1 месец

Путин е диктатор. Другото няма значение

48

бг

преди 1 месец

Съчувствам му на Ердоган. Ако беше някой друг щеше да арестува този дърдорко Имамоглу. Можеше дори да го обвини в държавна измяна. Ето вижте как арестуваха Доналд Тръмп и нашият Бойко Борисов. Но Ердоган е един демократично мислещ политик въпреки, че някои говорят обратното за него. Той е голям турски политик, втори след Ататюрк. Дано успее да разгроми тия нахални опозиционери на следващите избори. Толкова добро управление турците са нямали от времето на Ататюрк досега. Голям държавник и политик

47

Случайно минаващ

преди 1 месец

Този трябва и той да е от някоя от по-големите фамилии в Турция.Там това е начин на управление в държавата,почти както червените фамилни роди в България,с малката разлика че там се спазват традициите и мафиотските закони.В Русия пък държавата е разделена на губернии,и всички кметове се отчитат на губернатора,а кметовете от своя страна дърпат конците на местните групировки и бригади.И общото между всички тези три държави които споменахме,е че говорят непрекъснато за ,,демокрация". и свобода.

46

Анонимен

преди 1 месец

До Екрем е - Екрем не е турчин, а е грък от Трабзон (Требизон).

45

Пропаганда

преди 1 месец

80% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетни. Положението извън Москва е трагично, руснака друг живот никога не е виждал. Те затова 80% гласуват за ПутинПълни глупости гомнар. В Русия всеки град има канализация. Кажи нещо за факта, че 40млн.американци живеят във фургони?

44

Помисли си пак

преди 1 месец

НАТО е мирен съюз и НАТО никога никой не е нападал, но Путин иска да въвлече НАТО във война!Ирак?

43

Хахаха

преди 1 месец

"Какви избори бе слабоумен, като твоите побърканяци стрелят по блокове с ракети?" За избори е опасно ама дискотеките, баровете и стадионите отворени. Тва ли е война? В Газа така ли е?

42

Екрем е

преди 1 месец

Доста мазен турчин

41

До 40

преди 1 месец

Какви избори бе слабоумен, като твоите побърканяци стрелят по блокове с ракети?

40

Ей,

преди 1 месец

какви хора само имаме бе, мъчно му е диктатора, сега кво ще правим? И в Америка има такива и в Англия, не може сам да живее иска диктатор да му казва, да не мисли сам!

39

Анонимен

преди 1 месец

Това говори само за едно-в Турция има демокрация и опозиция, която се явява на избори, а в най-демократичната от демократичните-Урайна и няма.

38

До 33-ти, Прочети

преди 1 месец

в интернет какво е работила преди да се озове на поста министър на външните. После се замисли, може ли такъв човек да даде адекватно становище по кой да е международен въпрос.

37

Кольо

преди 1 месец

Кво против фашистите имате? Те са трепали руснаци. Демек, прочиствали са генофона на човечеството.

36

Анонимен

преди 1 месец

Кво ни я пробуташ постоянно тая дърта дръглива крава ,закъснял си с 30 години и едва ли Аналчето тогава е била жена с която да преспиш без без поне 3 наши ракии

35

Анонимен

преди 1 месец

Нерден Ямбол, нерде Стамбол! Да се сравни този с Ердоан е като да се сравнява шаран с китова акула.

34

Анонимен

преди 1 месец

путин медведев му готви всяка вечер лучена супичка ама няма яйца за застройка.

33

Анонимен

преди 1 месец

НАТО е мирен съюз и НАТО никога никой не е нападал, но Путин иска да въвлече НАТО във война!

32

Анонимен

преди 1 месец

Аналена Бербок: "Целта на Путин беше и си остава въвличането на НАТО във войната"