28

Анонимен

преди 1 месец

С тия ниски лихвите много разумно, проблема е че после всичко се плаща с лихвите и неустойките.

27

Финансист НОМЕР ЕДНО

преди 1 месец

Финансист номер едно в България, Кокорчо сключи сделка. От нашите партньори ФАЩ ще купим 30,000 свръхмодерни чувала за скромната сума от 100,000 долара на чувал! Това прави 3 милиарда долара! Евтиния! Така ще има как да върнем нашите войски, от където са ни наредили да ги пратим. Разбира се за транспорта ще ни таксуват отделно нашите пратньори от ФАЩ. Но няма страшно, Кокор потвърди че ще е на народни цени, като за партньори!

26

Анонимен

преди 1 месец

Платих на магьосница да направи черна магия на Кокорчо за да спре да тъпче държавата с дългове и да нагъва салами по шведски маси на държавни разноски. Женицата, след като се напъна и почервеня цялата, поклати глава с думите: БОБЪРИТЕ МАГИЯ НЕ ГИ ЛОВИ.

25

До 21

преди 1 месец

България не е тръгнала да става бананова Република. Тя си е отдавна бананова Република, или си се объркал или си допуснал грешка при писането. И по комунизма си беше бананова република и след него пак си е бананова Република.

24

Анонимен

преди 1 месец

Представа си нямам какво има предвид тоя под разумно икономическо управления. Такива термини не са минятни на мен в тяхната конкретика.о п

23

Прав е

преди 1 месец

Трябват ни постни пици и ниски заплати.

22

бургазлийка

преди 1 месец

Прочетете едно от последните интервюта на Мика Зайкова - предпоследния абзац и този над него ! В закона за еврото НЕ Е записан курс на обмяна евро-лев. Ама щели били да го допишат....Сериозно ?!? Вече са ни сготвили и вероятността курса да е 1,95583 Е за Лев е мнооооого мъничка. Курсът ЩЕ Е ПО-ВИСОК ! Това ми го бяха казали преди повече от година, не повярвах. Обача натам вървят нещата и Мика го казва. Ще се измъкнат с оправдания за ЕС.

21

До 20-ти Спрете се

преди 1 месец

с тия глупости за "едно време". Тогава сме имали държава, а днес нямаме. Ако бананите са ти критерия, то тогава т.н. "Бананови републики" са най-богатите държави в света, а всеки знае, че това не е така. Най-лошото е, че и България е тръгнала да става бананова република, само че такава, която трябва да внася банани, вместо да ги произвежда.

20

До 19

преди 1 месец

При ссср аз имах заплата за да си купя няколко кг банани,след като стоя на опашка поне 4 часа и то само, за нова година, дори до м.търново трябваше да питам родната милиция, за да кандидатствам право ми искаха препоръки от кварталната оф организация ....така,че тези опорки за доброто старо. време ги запази за тези с деменция или родените сега....

19

вие си ги избрахте

преди 1 месец

това е човек, който цял живот работи на заплата към чужда държава. Чии ли интереси защитава неговата дейност, анализи и препоръки? резултатите всички ги виждате. В ссср и варшавксия договор, България беше в топ 5 или 3 по всичко, което никой не го отрича, дори и този. При ес и нато сме на изчезване и то бедни.

18

Анонимен

преди 1 месец

Трябва нов Живков и БКП. Всички други се провалиха. Банковите заеми са много скъпи и е по-евтнио държавата да строи жилища в страната а не само в София.

17

българина

преди 1 месец

трябват ни финансисти неподчинени на посолството или ООбшество като теб.... писна ни да ви слушаме

16

Сифилиско

преди 1 месец

България не изпълнявя задълженията си към гражданите, камо ли за Еврозони или други подобни луксозни фантазии.

15

VladTepes

преди 1 месец

България се гордее с двама учени икономисти на световно ниво - професорите Александър Томов и Румен Гечев. Редно е да се прилагат техните разработки.

14

ъъъ

преди 1 месец

На някого случайно да му пука за еврозоната? Все пак мога да се обзаложа, че ще влезем в нея далеч преди да ни допуснат в шенген - това за успокоение на притеснените.

13

Анонимен

преди 1 месец

Либертарианеца иска бедност за народа и богатство за олигархията. Бедността да е конкурентно предимство за инвестициите в държавата. Държавата да помага на бизнеса, да му плаща тока, да му води чужденци за евтини работници, данъчни облекчения, ниски заплати, субсидии. Либертарианеца иска латиноамериканска държава.

12

Анонимен

преди 1 месец

Бг жмурналистика в действие. Вадят някой кЪлъф, маркират го с експерт-финансист-доктор и т.н. а после глупост след глупост. Естествено, българите са толкова празни че гризкат всичко. От дирене с вода и палма до експерт-пУлитик и т.н.Балко и гнусно племе от сИляци.

11

маалатъ

преди 1 месец

И де да го намерим този "Разум" у Бг, като хич не вирее по нашите земи???

10

До 9

преди 1 месец

Сглобката беше нужна, за да излъжат за пореден път народа и да покажат на ЕС, че нещо са променили, а всъщност мафията си пренарежда фигурите на дъската за шах за да си изчистят олигарсите и да вземат управлението и тотален контрол над страната. Да са ви честити изпраните и честни олигарси по руски модел.

9

Анонимен

преди 1 месец

За какво беше нужна тази сглобка, нито Еврозона и половинчат Шенген, пълен провал на Асен Василев и Денков!