204

ддд

преди 1 месец

Стига с това възбуждане... аман от злета

203

Анонимен

преди 1 месец

Който отиде да гласува на избори е патологичен глyпак.

202

до 205

преди 1 месец

За ДПС ли говориш? По-вероятно, защото Възраждане ще видят втора сила през крив макарон. Разпадат се и никой не говори за тях, защото не са фактор в политическия живот. Съдбата на русофилите е като в Турция - измитат ги, гледай обективно на нещата.

201

анонимен

преди 1 месец

Политик стана *** дума. По цел ден лъжат мажат и ни занимават със себе си, кой на кого и какво казал. Не ми пука за вашите вълнения и ежби. Ще отида да гласувам при мажоритарни избори с право на отзоваване на депутати от избирателя. Дотогава съм за гъби.

200

Едни и същи бандити

преди 1 месец

Са в парламента от години

199

кореняк

преди 1 месец

Интересно постоянно говорите за Герб, ППДБ и ДПС а никой не говори за втората сила на следващите избори.... сейра е голяма работа ама да не се чуе ,че е опасно !

198

"...усеща се

преди 1 месец

омраза". Отдавна се усеща политическа смрад, но и това е нищо. Органическа отврат. И това е нищо. Налице е вече БЕЗРАЗЛИЧИЕТО, което е пагубно за всеки и всяко нещо в тая територия, наречена държава. На показ са най-вече предателите, хайдутите, мафиотите и техните отрочета. Пълзи вече третото им поколение без никакви човешки ценности. Все още се намират умници, които ни подсказват, че трбва да гласуваме за еди кого си.

197

Елин Пелин

преди 1 месец

... у село има трима кмета, двама са у затворо, третио че иде кога они се върнат да го заместат... Преди има-няма сто години е написал гениалния писател "Ветаро" и още нищо не се е променило в родината...

196

Всички са маскари

преди 1 месец

Едни и същи се въртят в парламента години наред,някои дори се пенсионираха като депутати,забравиха си професиите.Никой не работи в полза на държавата ,а за личния и партийния си интерес.И както се чете в интернет пространството мафията си има държава!

195

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте за Възтаждане да ги видим и тях.----Никога. Нито за ДПС, ДСБ, Атака или ГЕРБ. Има партии, за които само корумпета могат да гласуват, но не и нормални хора.

194

ьаьааь

преди 1 месец

Гласувайте за Възтаждане да ги видим и тях. Другите ги видахме, не стават. А който не гласува, значи всичко си му е наред и да не се оплаква. Тоя дето не гласуа после след изборите да дава мнение няма смисал. Мнени се иска и глас преди изборите. После седиш и траеш, ако си от зад ок, ако си отпред лошо.

193

Кирил

преди 1 месец

Престиж? Ядеш сега или гориш.

192

Анонимен

преди 1 месец

Народа намрази всички партии - ГЕРБ, че вече се оядоха с власт и лукс от долу до горе, БСП - от социалисти се превърнаха в капиталисти не само в парламента, ДПС - че се присламчва за раздаване на порциите винаги когато им е изгодно, ПП просто не са за коментиране.

191

СС

преди 1 месец

До аььааь И аз знам за кой да гласувам. Предполагам че не е този, който ти знаеш. А това, дето го чакаш и ти няма да доживееш да го видиш. Докато се гласува за продажници така ще е, нищо няма да видят още поне 2-3 поколения. Докато се осъзнаят, че изпуснахме питомното, за да гоним дивото, което няма да хванем!

190

Ивза

преди 1 месец

Въпроса е дали са го имали въобще или е създаден изкуствено от разни агенции ,екипи и др

189

DEPM

преди 1 месец

Абсолютно вярно!

188

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не му е народно на Народното събрание. Партийно събрание трябва да се нарича. Събрали се най-големите далавераджии и лобисти на олигархията в държавата. Един води бандата си, друг води бандата си. Бандите почват да се карат за пари и далавери. След това се разбират за парите и далаверите и се обединяват.

187

Гаро

преди 1 месец

Е те това е. Много партии,никаква полза - само битки за кокала. Размножиха се като туморни образувания и се краде и се злоупотребява с власт и пари....

186

Точен

преди 1 месец

За да не се оплаквате от партиите на статуквото и грабежа, гласувайте за Възраждане. Разбира се, трябва да се гласува и за да не ни управлява скрито ДПС.

185

Анонимен

преди 1 месец

В народните събрания преди соца са се биели, но не са се обиждали). После в имало еднопартийни кабинети.