21

Анонимен

преди 1 месец

Правят голяма грешка. Тревата води до психози и други психически заболявания.

20

Москвич

преди 1 месец

Знаех си, че Германия е изостанала държава. Нашата махорка я легализира оше Пьотр Первъй и не сме спирали да я пушим. Халюциноген - сила! Освен за сила и смелост я ползваме за рак, за далак, за мерак... за квото се сетиш. Пръсканме с нея лозята, овошките и картофите, даже добиваме лимонтозу (знаете го, продавахме ви го през соца). Завиждайте, консерватори!

19

Сифилиско

преди 1 месец

До АнонименКанабиса не трябва да се употребява от хора под 25 години, ако трябва да сме най-точни. А ТСВ се причинява от имперски амбиции, не от наромани. Коката (нищо общо с канабиса) на Зеленски и ботокса на Путин са само следствие.

18

Анонимен

преди 1 месец

До номрер 8:Помага дръжки.От тревата колабират даже 16-годишни.Хич не е полезна.От нея се затъпява и стават безмозъчни.Безмозъчните често изпадат в депересии и са опасни за самите себе си!Въобще не трябва да се узаконява това нещо.Заради наркоманите сега сме пред ТСВ!Те са в управлението и са морално деградирали с налудничеви халюцинации.

17

Фифо

преди 1 месец

Е, аз отдавна загубих интерес към гангата. Едно време с компанията много чадихме, през час, яко обиколки на София и въртене на Яга. Сега повечето са сдухани чичковци. Ама, да вземем да си спретнем един клуб и 40 е новото 20 :)

16

HELL

преди 1 месец

"Легално става придобиването на до 25 грама марихуана дневно или максимум 50 грама месечно за лична употреба чрез регулирани асоциации, както и отглеждане на до три растения у дома. За лица под 21 години количеството е ограничено до 30 грама." - НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ МЕДИЦИНСКА. ТОГАВА Е ЗА ДЕГРАДАЦИЯ И МАСОВ КОНТРОЛ НА Т*ПИТЕ ДА ИЗПЪЛНИТЕ КОМАНДА ВОЙНА ОТ ЗАВИСИМОСТ.

15

Сифилиско

преди 1 месец

България, с плодородната си земя, ще е отново последна на влака и пак ще се вайкаме за изпуснатите възможности. Румъния ще я легализира преди нас, а тук ракийниците ще ни говорят колкото лош бил канабиса, който е бил част от българската култура и традиции в продължение на векове.

14

Анонимен

преди 1 месец

До 8 пияница мистикТи си не само пияница ами си инаркозависимГендар

13

Анонимен

преди 1 месец

Рибата се вмириссва откъм главата/

12

Анонимен

преди 1 месец

Обществото трябва да се държи полуглуповато, Как иначе че бъде водено на юлар?

11

Анонимен

преди 1 месец

Тук няма защо да се притесняваме от либерализацията на конопа. Знаем, че Бойко, Шиши и МВР няма да позволят да им олекне джоба.

10

Анонимен

преди 1 месец

тука куките още джобат и арестута за 0.02 трохи

9

Амет Германеца

преди 1 месец

А хаша кога?

8

пияница мистик

преди 1 месец

Браво на Германците! Тревата помага на болните от рак, медицински е доказано. Не напразно в САЩ се продава с рецепта по аптеките и си има легални производители. А бай Ганевич да продължава да си се трови с домашна пърцуца и да си мисли, че тревата е по-вредна от отровата която пие. А в Мордор да си употребяват "крокодил"-а. Той си е тяхно изобретение и те масово си го използват. Само вижте в Google какво представлява наркотика "крокодил". Славяно-православно изобретение и производство

7

там сега войниците

преди 1 месец

ще ходят дрогирани . катастрофите ще се удвоят . Аналена ще пуши .

6

Анонимен

преди 1 месец

Част от плана за намаляване на населението

5

Случаен минувач

преди 1 месец

"Разходите на клубовете ще бъдат покривани от членски внос, чийто размер ще зависи от количеството марихуана, употребявано от съответния член." - което по същество е продажба. Това в нормалните страни се нарича "Узаконяване на сивата икономика"

4

Кити Божанков :

преди 1 месец

Ахххх,колко хубавооооо! Искаме и ние с Депутат Петров,Изи Митева,ХараКиро и Кокорчо! Така няма да се крием и да хапваме набързо пица с кристали!

3

до 2

преди 1 месец

а това което Може да Монетизираш, може да Обезцениш до 0лата с Инфлация - трябва ти само 1 цветен принтер и малко Мастило Сделано в Китае!

2

Стария Джо

преди 1 месец

Това което не можеш да спреш можеш да монетизираш