118

Манипулират ви

преди 1 месец

Мафията набута този Главчев, Президента винаги сам е избирал Служебен Премиер!?Манипулират Президента какво остава за вас!

117

Лъжи

преди 1 месец

Техния министтр Йоловски е с назначена охрана, понеже го е страх от Кирил Петков, който го е заплашвал да прокара на техни хора едно 600 мил от обществени поръчки. Лорер си продаде апартамента на винетната кралица за 10 пъти по-висока цена. Нулвеа корупция.

116

@ k.118

преди 1 месец

Та вие на управлявахте, а си получавахте заплатите. А министърът на финансите според ситуацията вземаше пари от един отрасъл и ги прехвърляше на друг, закъсал. След време закъсваха и двата отрасли..

115

Анонимен

преди 1 месец

Не корупция, срам нямате!

114

Анонимен

преди 1 месец

НЯМАЛО КАКВО,,,,,КОРУПЦИЯ? ХАХАХА ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ

113

Христо Христов

преди 1 месец

Евтина магистрална жрица съм аз, шепа копейки струвам. Както виждате за копейки съм готова на всичко. Няма забранени неща с мен, употребявате ме както ви харесва. Правя отстъпки за групи, особенно ако са мигранти с големи бухалки. Евтина съветска жрица за продан съм аз.

112

Христо Христов

преди 1 месец

До 117 " Само лобистки промени." - е и? Нали преди година гласувахте "да е като в ЕС"?

111

карачанаков

преди 1 месец

Стига ве ДенКУХ ша *** разплачеш.Ти май напоследък се взе много на сериозно.

110

Анонимен

преди 1 месец

Денков харесва работата си, а народа не видя нищо прогресивно и по-добро от това което сме. Дори пари по Възстановяването не получихме от ЕС. Само лобистки промени.

109

Анонимен

преди 1 месец

Кой, кой, кой е лице на НПО-мафията?

108

Анонимен

преди 1 месец

Кой, кой, кой има най-големи далаверки в енергетиката?

107

Анонимен

преди 1 месец

Кой, кой, кой диктува в ушенцето на Денков? Кой спуска опорките и определя "правоверните"?

106

Напълно

преди 1 месец

Вярваме, че няма корупция, само Кокорка да каже къде отидоха милиардите от заемите, иначе няма корупция, само малко...

105

Анонимен

преди 1 месец

Боковите българчета не харесват да няма корупция и крадене!!

104

Анализатор

преди 1 месец

С правителство на ГЕПИ ,БГ няма да влезе по сухопътен Шенген и след 100 години! Цяла Европа ги познава!!

103

тъпомер

преди 1 месец

Искахте демокрация имате я що пищите,то цените винаги се вдигат,къде са ви синдикатите ако знаете въобще кво е туй животно,кво праят ващи рабодатели и ви плащат мизерни заплати,що си давате г.з. за без пари,въпроси много....

102

Анонимен

преди 1 месец

подписа за неограничен брой мигранти от ЕС и направи битовият ток на своб.цени,плъх гаден,лъжи,лъжи,подмазвачество,навеждане срам ме е от вас.а Кирата се друса до безпаметност.

101

тъпомер

преди 1 месец

Хи хи,селянина с колелото се загрижил за Денков,че и знае думата аула,но пише за мишки,дааа що ми напомня за един от Банкя.

100

169

преди 2 месеца

Пътуващата мишка с какви очи говори небивалици. А като се върне в аулата какъв авторитет ще има пред студентите. Излагаше ни пред целия свят. Или то всичко се купува, за какво му е уважение, като може да продава оценки.

99

И бре

преди 2 месеца

А безбройните безсмислени посещения, на които никой не посреща и приема него и антуража му какво са? Или са летяли в сапунени мехури от лабораторията му, а разходите са платили от джоба си? Но това е нищо в сравнение с изчезналите пари от заеми и прехвърляне на фондове. Нагли до безкрай!!! Те ви промяна, крадене но в десеторен размер, чак да ни залипсва персоната от Банкя.