22

А ПУТИН ПАК РЕВЕ

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ ВЕКЕ НЕ Е РОБ НА РУСИЯ..

21

Анонимен

преди 1 месец

И Пеедер ни поздрави за влизането в Шенген? Толкова ли е важно тоя сбъркания, че ни е поздравил, няма ли нормални хора на които да обръщаме внимание а не на тази американска пионка в Германия?

20

Анонимен

преди 1 месец

Като ги гледам,тия с маймунските номера, от ПП-то (Продължяваме Подмяната) и тия от ДСБ-то(Да Съсипем България) вече си мисля,че не човека е произлязал от MauMyHaTA а точно обратното,MauMyHaTa е произлязла от човека.То бива маймунджулуци ,ама чак пък и нас да ни вземат за MauMyHu,не бива.Ние обикновените хора сме човеци и го доказваме,като ви търпим,все още.Но и търпението ни си има граници.

19

Анонимен

преди 1 месец

Като ги гледам,тия с маймунските номера, от ПП-то (Продължяваме Подмяната) и тия от ДСБ-то(Да Съсипем България) вече си мисля,че не човека е произлязал от *** а точно обратното,*** е произлязла от човека.То бива маймунджулуците ,ама чак пък и нас да ни вземат за маймуни,не бива.Ние обикновените хора сме човеци и го доказваме,като ви търпим,все още.Но и търпението ни си има граници.

18

Анонимен

преди 1 месец

Когато по нашите земи е имало Цивилизация и Демокрация,по техните зхеми са живеели в пещерите(като получовеците-ниендерталци)и са се самоизяждали.А сега макаците наистина ни смятат за aXMaцu.Крайно времето е да сменим подхода си и да им покажем,че не сме макаци а юнаци.Визи за всички които се канят да ни изпращат от там, тук,като мигрирали от страни с недемократични правителства.И обратно при тях.Друг начин няма,за да се отървем от нежелани "гости"!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

Когато по нашите земи е имало Цивилизация и Демокрация,по техните зхеми са живеели в пещерите(като получовеците-ниендерталци)и са се самоизяждали.А сега макаците наистина ни смятат за ***.Крайно времето е да сменим подхода си и да им покажем,че не сме макаци а юнаци.Визи за всички които се канят да ни изпращат от там, тук,като мигрирали от страни с недемократични правителства.И обратно при тях.Друг начин няма,за да се отървем от нежелани "гости"!!!

16

Анонимен

преди 1 месец

Когато по нашите земи е имало Цивилизация и Демокрация,по техните земи са живеели в пещерите(като получовеците-ниендерталци)и са се самоизяждали.А сега макаците наистина ни смятат за ***.Крайно времето е да сменим подхода си и да им покажем,че не сме макаци а юнаци.Визи за всички които се канят да ни изпращат от там, тук,като мигрирали от страни с недемократични правителства.И обратно при тях.Друг начин няма,за да се отървем от нежелани "гости"!!!

15

Анонимен

преди 1 месец

Какви долни лицемери.

14

Анонимен

преди 1 месец

Пропуска добрата възможност да замълчи и да не се гаври с нашия народ!

13

Върл Левскар

преди 1 месец

Първо неандерталци , сега Мангораици ни спират. Аман бе !

12

Анонимен

преди 1 месец

Тия си раздават поздрави, както бай Тошо ордени на съветските другари

11

Анонимен

преди 1 месец

Голяма работа.. немска мутра поздравил българска мутра за влизане в полу-Шенген.

10

Анонимен

преди 1 месец

Какъв поздрав, тия се гъбаркат с нас!

9

Анонимен

преди 1 месец

НА вебер анадолските да му го слагат

8

Анонимен

преди 1 месец

По-здрав и за другаря Вебер :)))

7

Анонимен

преди 1 месец

И каква е заслугата на Чекмеджан?? 20 години си пълни само чекмеджето?? Добре, че ПП за 9 месеца, направиха, това което той не направи за 20 години! Пфу!

6

Анонимен

преди 1 месец

И каква е заслугата на това? Той 13 години ни лъга , че ще влизаме тук и там и си пълни че

5

Анонимен

преди 1 месец

По-явна измама от това възможно ли е?

4

Реалист

преди 1 месец

Вебере, Вебере, твоето корумпирано протеже Боко 12 години не можа да ни вкара в Шенген! Добре, че дойде ингелигентния академик Денков, че да мръднем малко от застоя Боков! Сменяй Боко с Мапия Габриел докато е време, че Тиквоний оплесква всичко!

3

Анонимен

преди 1 месец

А колхозник путинарко кога? Не, че ми е зор и има някакво значение кво прави в бункерчето де. Ама ей така, за нашите кАпейки питам.