12

Христо Христов

преди 1 месец

Така е в ЕС. Да си бяха стоели в Азия!

11

Пешо

преди 1 месец

Ако това се случи в България Лекарите са невинни пациентката е виновна че е легнала на масата и тя трябва да си заплати грешката. В България виновен доктор няма.

10

Анонимен

преди 1 месец

Какъв съд каква демокрация? Око за око, зъб за зъб, смърт за смърт. Другото е ала-бала!

9

Анна

преди 1 месец

До 11Жената е била в 4 -ти месец от бременността.Ако и е първи преглед,от къде да знае къде се провеждат прегледите и каква е процедурата...?

8

Анна

преди 1 месец

Затова се разговаря с пациента преди операцията и се сравняват данните от картона.Когато анестезиолога е започнал с анестезията,преди в залата да дойде опериращият,и не се сравни информацията за пациента между двамата,и това може да стане....за съжаление

7

аз

преди 1 месец

До ритнитопковец. А ти на коя нива си заченат.

6

1111

преди 1 месец

Добре де, лекарите са объркали, но жената не се ли е зачудила, защо при рутинен преглед я вкарват в операционната и я подготвят за операция?

5

Леля чичо

преди 1 месец

докторите не са виновни, не са длъжни да разпознават пациента по физиономия, изпращат им човек за операция, дават им документите и те вършат работата, прилича на бюрократична грешка или някъде по веригата регистратура - диагностика са омешали документацията , тоест грешка на администрацията , тези които работят с документи обикновенно са много ниско платени защото се смята че работата е лесна и не изисква големи умения, те затова не се напъват и не ги интересува, както виждате белата е голяма

4

Анонимен

преди 1 месец

Много жалко за бебето също и зажената ..Но са жалки и долните коментари.На криво са спали или не им влияе новото време.

3

Войникът Швейк

преди 1 месец

Лекарите да и направят ново!

2

Анонимен

преди 1 месец

Най-незначителната фатална грешка в Чехия. Техният не знае Петър ли е или Павел. Мисли, че живее в плоскоземен побеждаващ отановски свят.

1

Василев

преди 1 месец

Ще ги изправят пред съда? А у нас- n- брой комисии за проверка на случая.И ако се стигне до съд,чакай 3- 4 г. и хората са забравили.Тук за фалшиви ТЕЛК- ве има присъди от парични глоби след споразумение. А тия хора ламтящи за пари и некадърност трябва да ги лишават за определен период от време да упражняват професията си. Защо лекарите се превърнаха и в банкови служители? Не слафам всички под един знаменател,но гледат на пациента като на банкомат.