71

Анонимен

преди 2 месеца

Радев и Борисов се очертаха като най-читавите политици в момента. Дано са заровили вече томахавката.

70

Анонимен

преди 2 месеца

До Алекс: Титулярите останаха Нинова & СС: Свиленски & Симов. Оопсс: Да не забравя: и Овчаря: Р.Овчаров.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Тая вече изкрейзи от злоба и завист! Стрино Ниновице, най-лесният изход: качваш се на последния етаж и скок с главата надолу! Другото си е унижение: БСП-тата станаха две: БСП- Нинова и БСП-София, вече има Движение "Трети март" и "Бузлуджанци", а вие скоро ще останете НС"БСП" ...

68

Алекс

преди 2 месеца

Резервите да не се обаждат от пейката.Титулярите решават мача.

67

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Кой несвързан с ГЕРБ можеше да посочи Радев след uдиотсkите реформи на Конституцията предложени от uдuoтuтe от ПП-ДБ и гласувани с потриване на ръце от ГЕРБ и ДПС съзнавайки какви ги вършат тъпaцuтe и какво ще произтече в тяхна полза , мафиотите се оказаха по-умни .

66

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова тук е права.Тя и БСП направите Радев президент.Но той ни докара ПП , а сега и ГЕРБ. От зле още по зле. Има ли смисъл вече да се гласува.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Стрино Ниновице, мисля че ти завъртя задните си части около Киро Петков и двамата осигурихте боеприпаси първите 3 месеци на Зеленски,така че никой не ти вярва, пък и с твоите 23 депутати никой не ви обръща внимание. Президентът е истинската опозиция н ГЕРБ-ПП-ДПС, а вие сте дълбоката галерия. До няколко месеци той с новата партия ще ви отнеме младите хора и ти ще си останеш със склеритата, квачките от НС и Свиленски.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова, подложете фигуранта на мафията на импийчмънт!

63

Мира

преди 2 месеца

Г-жа Лъжа както винаги пак се изцепи .Тя 30 години на народната хранилка това прави

62

Мх

преди 2 месеца

На Нинова само Главчев и липсваше. Той подава оставка заради нея. В комбинация с Радев и новите БСП, които се формират.

61

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 59 Защо Радев да е единственият, станал президент благодарение на подкрепата на БСП? Седефчов от Сирищник също е чедо на Столетницата.

60

Ти да видиш..

преди 2 месеца

Да дадем властта на "единствената алтернатива ".

59

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 54 - Не я мисли ти нея. Ако я изритат от нейната партия, тя скок-подскок ще се озове в друга партия. Да ти е известен някой друг, който от галеник на СДС после изведнъж да се е озовал начело на БСП? Майсторски мурафетлък е това, не всеки го може. Дори може да се каже, че тази кака е уникална с тези финтове.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Како, Радев е президент благодарение на теб.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Не стига , че си изцяло безполезна , а точно ей такива изцепки напълно те провалят . Какви възможности му оставихте по Конституцията " реформирана " от нанюханите грантаджии та се изцепваш сега . Вероятно една да обяви Конституционна криза при избора на служебен МП , защото комай всички са в конфликт , но не знам дали има такива правомощия , или трябва да се породи подобна ситуация в самия процес , Главчев също се направи на гламав , не му струваше усилия .

56

ВИНЕТУ.МИНЕТУ

преди 2 месеца

ТЯ ИЗБИРА ШАПКАРЯ ДВА ПЪТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И СЕГА ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА Й ВЪРНЕ ЖЕСТА И ТЯ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР! КАКВО НЕУВАЖЕНИЕ ОТ НЕГОВА СТРАНА? КИРО И РИСТЬО ЩО НЕ СА Я ТУРИЛИ В СПИСЪКА? КАК СИ ГО ТУРГАТ САМО? И КАК СТАНА НАКРАЯ ТАКА, ЧЕ БОЙКО ГИ ПРЕЕВВА? ТЕ МНОГО ЧЕЛИ, ЗНАЯТ ПО НЯКОЛКО ЕЗИКА, А БАЦЕ ЧЕЛ САМО ВИНЕТУ ?

55

Аз

преди 2 месеца

Червената дъртофела що не си гледаш залязващата си партийка. Не чу ли само Главчев се е съгласил от 10 човека да поеме отговорността и управлението на страната до изборите.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова, стискаме ти палци да влезеш и в следващото НС, да не те изритат от собствената ти партия.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова, извикай Борисов отвън да се разберете като мъже.

52

Тенгри кан

преди 2 месеца

Нин, ти кат го издигна за президент, не знаеше ли, за тази негова пълна зависимост? Нима не беше от една партия с Гергов? Ами, за да предложиш Радев за президент, трябва Гергов да ти го е дал;))) От масонската ложа директно в президентският стол;))) И после, двамата с Бойко нахлуха в Родопите, действаха заедно. По-голема лъжа от Радев, не е имало в българската политика!