13

Анонимен

преди 2 месеца

Да не ги плаша, ама и те като всичко във държавата се сгромолясаха и остана само плюенето по социализма. Филмите им станаха като театри, без никакъв замисъл, изражение и каквото и да е. Вече няма и работещи предприятия, че да си получават заплатите от там, или да карат насила работниците да ги гледат.

12

Добре,че

преди 2 месеца

ние зрителите се спасихме от такива,като Валери Йорданов!!!

11

Отговор!

преди 2 месеца

Такива хора като Валери са вдигнали Априлското въстание! Докато всички предатели и чорбаджии са викали "-Недейте с лошо за султана", или "-Щом ние търпим и младите ще търпят"... Театърът от сцената отиде в парламента, а задкулисието и некадърието оттам дойдоха в театъра! Успех, Валери!! Ти имаш сили да кажеш: "-Султанът е ГОЛ!!!"

10

Ганю

преди 2 месеца

Искам "днес" да не го пишете "Dnes".Все пак сме Бългерия!

9

Голям си Валери

преди 2 месеца

Браво Валерка, казвай какво пийштачерпа?!! Гнусното гербаво *** Ристо и останалите гербави директори на театри унищожиха и изкуството. Атлантици и русофоби на сцената - съединявайте се (маавидеева)

8

Анонимен

преди 2 месеца

И тия да не останат назад, навсякъде интриги и караници, та и при тях. Вместо да си гледат работата, да се научат да артикулират, та да им се разбира какво говорят, не да предъвкват и изговарят наполовина думите. Репертоара да си видят, ама не, дай да се дърляме и ниЙ, щот да смИ в тренда.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Наздраве! Христо, внимавай с алкохола. Приятелски съвет.Предполагам, разбрах до къде води?

6

Наздраве!

преди 2 месеца

И без теб ше се напием

5

Анонимен

преди 2 месеца

Има по природа конфликти хора. Май Корданов е точно от тази порода. Вечно недооценен, все търсещ кусури, абе неспокойна душа.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен 1 Едва ли има нещо, което на "Христо" вече не му е казано или ясно. Тоя е завършен Баче ГанЗо, лично съм имал НЕудоволствието да му гледам сеира и то не в воля на сцената.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Поздравления, Валери! У нас свестните ги считат за луди!

2

Ангелина

преди 2 месеца

"Обилно парфюмирана смрад"- толкова добре казано и се отнася за всички държавни институции и не само ,дори за самите взаимоотношения между хората и в техните "семейства" ,което е причината навсякъде да е така .За да са важни фактори в управлението на държавата ,голямата част от "народни представители"и на ръководни позиции ,причината са не те ,а "духовните инвалиди" ,които преобладават в държавата ,чиито низости те използват.

1

анонимен

преди 2 месеца

Всеки има право на позиция, даже е задължителен, но да бъде колегиален. Трябва да внимава и с квалификациите и думите си. Христо Мутафчиев беше при Жоро Любенов, защо не се включи да му го кажеш.