8

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам другите предишни статии СатаНиста пак е писал сатанинска укро пропаганда,пак е включвал програмката за лайкове да манипулира общественото мнение и отново прекалено много е натискал по клавиатурата...толкова силно,че чак там се е разстресло.

7

АЙДЕ , УМНИЯ.....

преди 1 месец

....лапай турски краставици и домати с колците за ВЕЛИКДЕН и си трай....ХАХАХАААА....и турските яйца да са ти сладки...!!!

6

СМЕХ....

преди 1 месец

Турците са тъпиии , а ти понеже си много умен затова си бил 500 години под властта на Султана....ХАХАХАААА ...и още ходиш у външна тоалетна!!!

5

Анонимен

преди 1 месец

ПРЕЗ ТУРЦИЯ МИНАВА РАЗЛОМА НА ДВЕТЕ КОНТИНЕНТАЛНИ ПЛОЧИ И ТОЧНО ЗАТОВА ТАМ СА И ОГРОМНИТЕ НАХОДИЩА НА НЕФТ И ГАЗ В ЧЕРНО МОРЕ!ДЪНОТО НА МОРЕТО Е ПЪЛНО СЪС СЯРОВОДОРОД И ЩЕ Е СТРАХОТЕН УДАР, ЗА ДОБИВА НА ВОДОРОД !!!

4

Анонимен

преди 1 месец

Турците са тъппиии и не виждат божията ръка, но защо ли най-умно-красивите балканоиддии нито виждат, нито усещат божия кхуйй в газзссоо си?!

3

Анонимен

преди 1 месец

Ще бъде голам цирк, когато половин Истанбул се срине, но остане вековната Св. София. Най-големият православен храм в света, превърнат от Ердоган от музей в действаща джамия. Турците, обаче са тъъъпии и няма да видят Божията ръка.

2

Анонимен

преди 1 месец

Горките хора :(

1

Фукушима

преди 1 месец

И в Япония има силни земетресения, но жертвите са много малко.