153

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Русия обяви джихад на ЕС.

152

тоти

преди 2 месеца

Това ако не е кощунство,здраве му кажи!Май духовниците не вярват в Бог и ли се смятат за Богопомазани...ще се разбере!

151

Анонимен

преди 2 месеца

Свещенна е, въпрос на оцеляване на православие и на славянските народи. Победа будет за России!

150

Анонимен

преди 2 месеца

Никой в русия не говори за война с украйна а за войната във украйна!!!

149

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 месеца

Всяка свещена война трябва да се води агресивно, за да има победа.Да припомним англо- краварете как бомбиха Ирак- без жал, без Морал, без скрупули.Не пожалиха младо, не пожалиха старо! Всичко и всички по обстрел и разстрел И за какво ?За пусти пари,злато и петрол.Слава на Русия!Да живее Владимир Владимирович ! Тойзнае какво прави и защо.Ние - също.

148

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 месеца

Всяка свещена война трябва да се води агресивно, за да има победа.Да припомним англо- краварете как бомбиха Ирак- без жал, без Морал, без скрупули.Не пожалиха младо, не пожалиха старо! Всичко и всички по обстрел и разстрел И за какво ?За пусти пари,злато и петрол.Слава на Русия!Да живее Владимир Владимирович ! То знае какво прави и защо.Ние - също.

147

Хамас

преди 2 месеца

Браво мои братя...ние сме едно джихадисти и путинисти...

146

malgiorno a tutti

преди 2 месеца

До FUCKEU: Поне годината започна добре, закопахте още двама агенти на ДС / КГБ :).

145

malgiorno a tutti

преди 2 месеца

До FUCKEU: Нека да ти припомним, баба Гуууууси, кака Кичка, кака Филка, баба Палома, "епископ" Свирчоний (Сиси Боата), "епископ" Евгейний... Все видни представители на източната схизматична и еретична църква в БГ... Прав беше кардинал Формоза като ви отлъчи всичките вас, източните "православни", с анатема, преди 1000 години.

144

вервайте ми...

преди 2 месеца

Този който трябва да разпространява божието Цлово и да говори единствено за обич между хората и любов,да учи всички че са божии създания(деца),днес тръгнал да прокламира за война,и то не каква да е война,а ,,свещена война".Това руския народ като го чуе,и веднага оставя стакана със борящника и тръгва да се бие.Ама за какво,къде,с кого.важното е да участва във ,,свещената война".та един ден като говорят за него защо си е дал животеца на крепостник,да е имало смисъл.и те са нещастен народ.

143

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите обявиха война на Бог,а не на Путин,защото палеха църкви и гориха живи хора,заковани на кръст.Те репресираха не само праеославни свещенници,а и католически.На папата подариха икона,на която липсва младенеца,което е сатанинско.Те и срещу папата подскачат.

142

до АНОНИМЕН

преди 2 месеца

Сегашната украинска власт е доминирана от Сорос и изпълнява неговата воля, то в позицията на руската църква има доста основание! Защото Сорос е истинско въплъщение на Сатаната!

141

Света Русия!

преди 2 месеца

От духовна и морална гледна точка специалната военна операция е Свещена война!!!

140

Анонимен

преди 2 месеца

украинският неонацизъм - трябва да бъде унищожен!

139

FUCKEU

преди 2 месеца

До malgiorno a tutti.................Това да не ти е папството,сбъркал си прашеца.

138

malgiorno a tutti

преди 2 месеца

Мдам, гоморашкият матриарх говноядев обяви война на некачествения вазелин (бързо почва да пуши, почернява и лепи като катран), доставян в содомасковската матриаршия от "чеснов лук ойл". Принудени са били да прибегнат до запасите от светото мравославно осветена гоморашка жир и српско миро (последното е страничен продукт от печенето на плескавици) :))).

137

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Елате да ви покръстим с Хаймарса.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Някои някъде нависоко се развличаотвисоко с човешкптобезумие дс мрсьи брат брата и да си съдират един друг кожите приживекой да е по-богаташ и по-цар. Технукатс днес не е като в Римско време, когато са се развличали фа пускат гладни лъвове срещуробите. зЛъвовете свършиха, но робите се множат. Техникатанапредва.

135

Анонимен

преди 2 месеца

Ето го Антихристът, който в Библията се описва като войнстващ в името на Бога! Тия са толкова луди и зли, че не могат да видят кои са.

134

Sata NATO

преди 2 месеца

Изказванията на побеснелия рузки поп означават само, че украинците съвсем резонно воюват, за да не попаднат под московско робство.