47

пияница мистик

преди 2 месеца

Брей, този Зеленски по-богат от джуджето *** :))) Той има само една гарсониера и една стара Лада :)))

46

Олимпий Панов

преди 2 месеца

На ден?

45

Анонимен

преди 2 месеца

Георгиевка: Някои руски източници твърдят, че успехът тук принадлежи на ВС на РФ - щурмовите групи на руските въоръжени сили се закрепиха в центъра на Георгиевка, а зомбираната по натовски стандарт биомаса се оттегли на подготвени позиции на територията на предприятието Селхозхимия. Източници на киевският наркокартел твърдят, че зомбитата им са постигнали успех - те са контраатакували и изтласкали ВС на РФ от редица позиции. Към момента не е известна точната конфигурация на фронта в тази област.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Авдеевско н-ние. Руската армия успява да изравни конфигурацията на фронтовата линия източно от линията Тоненькое-Водяное. От Тоненкое руските бойци се опитват да напреднат към Уманское. В Бердичи ВС на РФ продължава да се закрепва в северните покрайнини. Все още не е имало атаки от север към Семьоновка - те идват само от юг (откъм Орловка).

43

Анонимен

преди 2 месеца

Артемовско н-ние. В Красное зомбитата на киевският наркокартел контраатакуват, опитвайки се да си върнат загубените позиции. Руските подразделения продължават прочистването на н.м. и околностите и да отблъскват опити за атаки на зомбитата. Продължават боевете в Богдановка, където части на ВС на РФ се опитват да прогонят зомбакнацистишена от центъра на н.м..

42

Анонимен

преди 2 месеца

Евродепутатът де Грааф: Терористичната атака в Крокус Сити Хол е организирана, планирана и финансирана от Украйна. Това изявление направи евродепутатът от Холандия Марсел де Грааф. "Повече от 130 души загинаха в Москва в резултат на терористична атака, планирана и платена от Украйна", написа Марсел де Грааф в социалната мрежа X. Той също така заяви, че именно за да се скрие участието на Киев в терористичната атака, Западът започна да провежда информационна пропаганда, насочена към дискредитиране на Русия.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Бившият началник на Одеския областен военен комисариат подполковник Анатолий Сергеев е ликвидиран. След началото на СВО е ангажиран с комплектоването на 126-та армейска бригада, където командва батальон.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Змиевската ТЕЦ е напълно разрушена. Това се съобщава на официалния уебсайт на компанията Центрeнерго. Всичко това, според изданието, е резултат от ударите на 22 март. Като цяло унищожена е още една голяма украинска ТЕЦ. Също така и трите големи станции на Харковския енергиен център са РАЗРУШЕНИ (или не работят за дълго време).

39

Анонимен

преди 2 месеца

306 хиляди декларирани. 306 милиона в офшорни сметки недекларирани минимум за година.

38

БАСИ

преди 2 месеца

Аз се чудех как стават Кражбите - Пример - Плевнелиев е беден човек , но Жена му има Замък в Село Баня за 1 милиард Евро - Държавата му Намери Минерален Извор с Температура 58 градуса . Държавата България изгражда водопровод за 1 милион лева от нашите Данъци до Басейна на Плевнелиев - басейна е МИРО или ТОПИЛО - тоест водата ще се опреснява с оттичане .

37

НАПОМНЯМ

преди 2 месеца

Съпругата на Зеленски Живее в Маями , има НЕТО 50 Милиарда Долара .

36

Мухахахаха

преди 2 месеца

Декларирал 306 хил долара ??? Само на жена му бижутата дето ги носи на Запад по разни приеми струват повече ....

35

Анонимен

преди 2 месеца

над 2 милиарда има

34

Анонимен

преди 2 месеца

Кога, бе, тоя Зеленски, по време на война успя да се занимава с наеми и продажби на облигации? И какво излиза, от войната хората останаха без жилища, работа и доходи, загиналите от семействата им да не споменавам, а Зельо забогатял?

33

Анонимен

преди 2 месеца

Декларирал джобните си. Колко му платиха на запад? Милиарди му платиха, а този стиснат евреин брои копейки. Кой е копейкин? Ето гоооо....облечен в зелено.

32

Анонимен

преди 2 месеца

е си е е, и по време на война трупа

31

Анонимен

преди 2 месеца

Успокоих се: може да си позволи да си поддържа навика.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна кога ще приеме еврото ? Или ще приема долара ?

29

Анонимен

преди 2 месеца

Той е декларирал своите пари. Не е декларирал американските милиарди отклонени в офшорната сметка.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Пропуснал е още 4-5 нули. Грешка в слагането на десетичната запетая, предполагам.