25

Абас-терорист.лидер

преди 1 месец

Да искаш помощ от Лидер( Абас)на терористична групировка от много ислямски терористични групи като ООП Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола АлКайда е още по-лошо от това да наричаш лъжливо криминалният им съюз Палестинска автономия " Държава Палестина" каквато няма, защото няма и Палестински народ, език, територия, права над еврейската земя Ханаан, чието римско име Палестина е измамни използвани от арабските терористи и получени от тях ООН про-терористи за да ограбят Божият народ Израел и неговата земя!

24

баба мара

преди 1 месец

значи търсим помощ от палестина а пращаме оръжие на украина това какво ене става така в 21 век трябва дипломация ама няма читави дипломати пълно е сцър-ву-ли

23

Анонимен

преди 1 месец

Кой ли пък изобщо обръща внимание на едно дребно путлерче в международен мащаб? Кой, кога и дали изобщо го е канил на разговори, ако То не се самопокани?

22

Анонимен

преди 1 месец

О, Боже недей! И палестинския президент ще заповяда на пиратите?

21

Анонимен

преди 1 месец

To според мен по-вероятно на палестинецът да му се иска повече да освободят някакви обикновени моряци.

20

Анонимен

преди 1 месец

Голямата политика е най-голямото лицемерие, което може да съществува. На Рубльов му в все тая за палестинците, както на патладжана му е все тая за нашите моряци... Иначе и двамата много загрижени !!!

19

Анонимен

преди 1 месец

Нашите политици не се интересуват от живота на българите, без значение дали са моряци или живеещи в България. Идат избори, а това значи нови евро милиарди за крадене. Въобще не се учудвайте на нищо!

18

Анонимен

преди 1 месец

Я стане,я не стане.

17

Хаха ха

преди 1 месец

Помислих , че е призовал палестинеца да докара премиер

16

Анонимен

преди 1 месец

Искам да чуя как звучи песента "Я, елате пиленца при батко, да ми пеете сладко, сладко" на руски език!

15

Анонимен

преди 1 месец

Палестинеца няма да си мръдне пръста,това разбрах от дипломатичния му отговор.Но питам,защо нашите моряци се бутат между шамарите,когато там се води война?Друг път няма ли?

14

Анонимен

преди 1 месец

Нормално, българският не им е маййчин.

13

Анонимен

преди 1 месец

Бесте Сабри ми е симпатична.

12

Анонимен

преди 1 месец

Някой да каже на Ферхундето и Луренцуто и Кросфитвеганбиостречдетокс скараджийчето по битиви, че ударението в думата "ястие" е на първата гласна "Я" и не се римува със "заптие".

11

Анонимен

преди 1 месец

Това което ти се случва в момента, е твоят живот!

10

До 12

преди 1 месец

Никакви командоси, а се въртя надолу по източната турска граница, колкото тук да му се носи славата, че прави нещо командоско! Най вероятно предлагаше кюлчета и от ония пачки с пари като откуп, но нищо не стана!

9

Анонимен

преди 1 месец

Едно време израелското разузнаване в Ирак беше пленило двама български шофьори и май им отрязаха главите защото хората не се върнаха а властите в Ирак съобщиха за намерени глави в някаква канавка. Тогава се носеха слухове, че Винетy е изпратил със самолет командоси в Ирак да се справят сами. Тогава никой не се усъмни в тази информация, защото Винету обичаше да си играе на държавник и правеше някакви ексцентрични неща за да се прави постоянно на важен. Обичаше да мyтрее пред камерите с мохабети.

8

кремвирш на мостик

преди 1 месец

До Бауза немощтта ле, ангцунг хамазки

7

IQ 3.14

преди 1 месец

допреди 2 дена се биеха в гърдите кой от сички шумкари бил "спасил евреите" вместо н.в. борис 3ти, днеска преговаряме с терористи. па бива.

6

Бау

преди 1 месец

Този протоколен президент няма никакви властови функции, освен да назначи с Указ посочен му от Лидера Борисов уж служебен премиер, а той е ясен гербераст, след като всички останали герберасти и Чобанов от ДПС, вежливо отказаха! Два мандата едни напористи тучни тикви не можа да махне, шерлатаните го преметнаха и с неговия рейтинг се намъкнаха в управлението и сега се чуди какво да прави, след като го направиха отличен Фигурант! За да прикрие немощтта си, ходи да отнема времето на господин Абас!