92

Климбо

преди 1 месец

Бих добавил джиесеми - те.А иначе- няма храна без Е- та.Да не говорим какъв въздух дишаме в Столицата.Сериозна тема,въобще не е за "плоски шеги"

91

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 1 месец

Няма как да е иначе, щом краварете денонощно ни пръскат с аерозоли със самолетите си,под "зоркия" поглед на българските марионетки - политици-Без.Род.Ници: асфалтпашовци, сополанпаситовци, гномове, бойкикиевци, тагаревци, дебелакшишковци , кирчовци, кокорчовци и проче деге.Нерати- центъджии. Вероятно краварете правят изследвания с разработените в усраинските лаборатории нови препарати , полезни според техните критерии за човечеството.Все някога истината ще излезе наяве, но какво от това?

90

Elitar

преди 1 месец

Не знаят защо... Ядем ГМО храни, месо тъпкано с хормони и антибиотици. Прекарваме пред облъчването на телефоните и компютрите 90% от времето си... Вие какво друго очаквате ?

89

Анонимен

преди 1 месец

Ковид ваксините. ....

88

Zzzzzzz

преди 1 месец

Путин и глобалното затопляне са виновни .

87

Udan

преди 1 месец

Ракът е липса на Б 17

86

Истинският

преди 1 месец

Имам наблюдение върху хора които познавам от много години и след като се ваксинираха започнаха да стават агресивни и праволинейни и постоянно виждат врагове във всеки срещнат. Казвам го със съжаление защото преди си бяха съвсем нормални и мислещи хора.

85

Бай Петко

преди 1 месец

От храните

84

Анонимен

преди 1 месец

ВСИЧКО ИДВА НАЙ ВЕЧЕ ОТ ОБЕДНЕНИЯ УРАН,КОЙТО ИЗПОЛЗВАТ КРАВАРИТЕ ПРИ УЧЕНИЯ И НЕ САМО И КОВИДА ,КОЙТО ПУСНАХА.

83

Помнещ

преди 1 месец

А бомбите дето падах в сърбия с уран за разкош

82

Храните

преди 1 месец

Които идват главно от ЕС СА ВРЕДНИ И ПРИЧИНЯВАТ РАК,ЖАЛКО Е ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ГО ДОКАЖЕ ГЛ....ПАЦИ!!!! РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО НЯМАМЕ И ИЗБОР,ЗАЩОТО НИЕ ВЕЧЕ НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ ХРАНАТА СИ КАКВАТО БЕШЕ ЦЕЛТА НА ЕВРОГЕЙОВЕТЕ!!! А С ЕВРАЦИТЕ ЩЕ НИ СТОПЯТ ДО 10 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА НИТО БЪЛГАРИЯ НИТО БЪЛГАРИН!!!! НЕ СЛУЩАЙТЕ ФАЛШИВИТЕ ИМ МЕДИИ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ И ВИ КЪПЯТ С ГОЛЕМИЯ ЧЕРПАК С ТОВА ЕВРО ЕЛИТА СЕ ВЗАЕЛ ДА НИ ИЗБИВА,А ВИЕ УРА ЗА ЕСЕС И САЩ *** КАТО Г....ЛОШИ СТЕ!!!

81

Анонимен

преди 1 месец

Всичко идва от храната.

80

Анонимен

преди 1 месец

Най вече радиация.Сега руснаците като бухат ракети в Украйна кво става,а!Да не говорим за Чернобил.Точно чернобилската поколение сега заболява от рак!

79

Анонимен

преди 1 месец

Има здравна каса и пътеки, няма здравеопазване

78

Анонимен

преди 1 месец

Няма специалисти, няма пари, няма безплатно здравеопазване, страх от прегледи

77

Ам чи как

преди 1 месец

Гмо храни, пръскане на тежки метали от небето, облъчваща радиация в джобовете ни, промивка на мозъци....

76

Largo

преди 1 месец

Пиите редовно фреш от цвекло,моркови и копър и магданоз , а колкото до лекарства има Ги но еврейските фармацефтични корпорации пречат за производството им .

75

Гош

преди 1 месец

Проблемът идва от полуфабрикатите, изкуствените храни , торовете и ГМО.

74

Българка

преди 1 месец

Болестите са вашите грехове, е казал ИСУС! Те са карма от този и рредишен живот, и човек трябва да Благодари та Бога, защото така 6е пречиства. Те имат велико предназначение. И всяка клетка може да се самоизлекева, регенерира. Мисъл, възвръщане на хармонията на мисли чувства постъпи, вода слънчева лук връзка с природата и Бог.

73

Анонимен

преди 1 месец

Това е от онази експериментална течност където наричате ваксина срещу ковид-19.Тя е създадена за намаляване на населението.Ако не развият рак от кръвосъсиреците получават увреждания на сърцето и/или мозъка.Вижте кралското семейство.След като се набодоха кралицата първо разви рак на костите,принц Чарлз на простата като Лой Остин,а сега принцеса Кейт има.Бил Гей е един от производителите на този бъркоч и притежава център за намаляване на населението.Опитал се е да намали и кралското семейство.