26

Анонимен

преди 1 месец

Лъжат бате! Се немало да се самоубиват, това онова, а накрая се застрелват с два истела в тила или се самоубесват като Епщайн.

25

Басси Удобнуту

преди 1 месец

...самоубил се в деня, в който трябваше да свидетелства.

24

бг смешки

преди 1 месец

бОИНГ ИМАТ огрмни проблеми последните 10-тина години ! не се качвайте на техни по- нови самолети особоено на 737 МАКС серията !

23

Анонимен

преди 1 месец

в съвременниа свят нещата се проектират не от инженери а от меринджери, икономисти, адвокати, политици и резултата е налице.

22

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът е, Боинг имат ли отдел за убийства или все още ползват ЦРУ? Те са си решили, че щом държавата им може да го прави по света с опоненти, защо пък частните компании да не могат. Ал Капоне се завръща в Америка на най-високо корпоративно ниво. Масонските ложи които решават тези въпроси са едни и същи и в тях членуват държавни служители и шефовете на частни компании, нищо чудно че си решават проблемите по идентичен начин. Масонството е раково над национално образувание.

21

Анонимен

преди 1 месец

Това е убийство замаскирано като самоубийство, кое му е очевидното? Само седмица преди това той казва в интервю, че няма никакво намерение да се самоубива. Няма мотив за самоубийство, тоно обратното, има мотив да довърши делото, за да излезе истината. Особното е, че в Боинг са се случили прекалено много случки на хора които съдят компанията, това не е прецедент. Въпросът е, от кога американските комании решават финансовите си проблеми с убийства?

20

Анонимен

преди 1 месец

И това там е напълно законно. Съкращават дори топ хора с 20 и кусур години опит - за да пуснат след това обява за същата длъжност и назначат някой младок на много по-ниска заплата. Също напълно легално - в правото са си да управляват разходите. А меринджеят, забъркал кашата, накрая взема огромен бонус. Затова не се чудете ако при полет хвръкне някоя врата. Но и хората там са същата работа-почват, но в момента, в който си намерят по-добра работа, напускат без предизвестие.

19

Анонимен

преди 1 месец

Такива проблеми с Боинг стават, защото сами са си виновни! Американските компании са...като някой самозабравил се топ меринджей реши, че трябва да намали разходите, почва да съкращава с цели отдели и хиляди наред! Няма този е най-добрият, без него не можем, другият бил перфектен от 20 години и т.н. И няма предизвестие - просто отиваш си един ден на работа, пред бюрото те чакат hr-ка и охранител, "съжалявам, съкратен си, благодарим ти", събираш си нещата в едно кашонче и напускаш сградата.

18

Анонимен

преди 1 месец

Ама тоя не е бил на 737.Бил е качествен контрол на 787. Който е един от най-добрите съвременни самолети. Като не е добре с главата човек става страшно.Историята на тоя много прилича на Макафи. Тоя компютърен гений който полудя и до последно твърдеше че го преследват агенти навсякъде и нямало да се самоубива.

17

бг смешки 2

преди 1 месец

ясно е че му запушиха устата ! интерсени неща стават в Боинг мислих че в такава голяма световна американска компания не може да случват подобни щуротии като У БГ но явно съм бъркал ! нека не забравяме че и голямата иконмическата криза дойде пак от техните банки през 2008ма . явно нещата са мн сериозни и други експери казаха ДА НЕ СЕ КаЧАВАТ хората изобщо на цялата поредица самолети МАКС защото са опасни . имайки предивд обаче че БОИНГ имат голямо лоби няма да им направят нищо !

16

Алекс

преди 1 месец

Колко да е очевидно самоубийството? Не много.Добре си помислете преди да се качите на BOEING 737 MAX.Два броя вече се разбиха поради доказани недостатъци на самолета.

15

Щирлиц

преди 1 месец

Алчността може да погуби дори и най-големия авиопроизводител,но Бойнг сам си е виновен.Дано не отиде в небитието.

14

българина

преди 1 месец

аз си мислех, че само руснаците самоубиват неудобните....

13

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Мдааааа, и този Путин го е убил! Повече от ясно е !

12

ШОК!БОМБА В ПАНОРАМА

преди 1 месец

!!! ПУСКАЙТЕ БНТ !!! СПЕШНО Е !!!! ПУСКАЙТЕ БЪРЗО И ВИЖТЕ КАК ОГРОМНИЯ ДИPHИК XXXL SIZE, НА ДЕНИЦА САЧЕВА НЕ СЕ Е СЪБРАЛ В СТОЛА И ТЯ Е СЕДНАЛА НА РЪБА НА СТОЛА. ЩЕ ПАДНЕ ВСЕКИ МОМЕНТ!!!!!!! ПУСКАЙТЕ СПЕШНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

ПУСКАЙТЕ БНТ!

преди 1 месец

ЕДНО ОТ КРАСИВИТЕ ЛИЦА НА ГЕРБ е на екран и ни обяснява каква е истината!!! Бързо пускайте БНТ и ПАНОРАМА!

10

Virtuozzo

преди 1 месец

Човека се подхлъзнал и паднал на куршум ,също като Гари Уеб !

9

Христо Христов

преди 1 месец

2002 година, Пим Фортаюн, който беше против безразборната имиграция в холандия, водеше с голямо предимство предизборните допитвания и беше всячески очернян от политиците, които формират днешния ЕС. Тогава той ги обвини,че може да бъде убит и за това ще са виновни те. Три седмици по-късно и седмица преди изборите беше застрелян.

8

Христо Христов

преди 1 месец

2003 година семейството на специалиста и консултант по химически оръжия обвини британското правителство за смъртта му.

7

Анонимен

преди 1 месец

Аз и 45 държави искаме да участваме в независимо разследване на смъртта на този човек. Шегувам се, той не е умрял в Русия. Него го самоубиха в САЩ, а там е демокрация, всичко е цветя и рози.