173

Бай Дрън

преди 1 месец

На бас, че още май ще са в Львов.

172

некой

преди 1 месец

"Мартин призова британците да се подготвят за най-лошото" ?!?!?!?!Борис Джонсън ще го таковат....щот ги спря от преговорите за мир!!!??? кой мре? кой страда? ...британците вероятно!

171

Анонимен

преди 1 месец

Фалиралият запад пари няма да даде, а представям си ако трябваше войска да прати ХАХАХХАХАХАХХАААААА смееееех

170

Анонимен

преди 1 месец

Не бе! Те *** нямат храна, чипове, крадат перални за да правят ракети! Байрактарите ги разбиха, хаймарсите ги довършиха, кораб им не остана - всичко е потопено, Путин умира от какво ли не 5-6- пъти, французите войска ша пращат, Ф16 ша фиксне нещата и в крайна сметка пред Киев??? Ко стана КО?

169

Съдията

преди 1 месец

Прав е колегата. Като няма с какво да стреляш, няма и с какво да се браниш. Това е свирен мач.

168

Обективен

преди 1 месец

Такова нещо като държава Украйна няма да има и то не през юли, а е доста вероятно да е за 9-ти май 2024 ... символично. Краят на нацизма ще бъде затвърден ... за да не се налага да се празнува два пъти. Одеса и Харков си отиват на историческото място до месец, а Днепропетровск и Полтава дори по-рано. При разумно поведение от страна на украинските генерали, Киев може да остане без разрушения.

167

Анонимен

преди 1 месец

през юли ама кой година 3899? Понеже преди това няма изгледи...

166

Ааа, не така!

преди 1 месец

Няма кой да чака! План програмата на Путин е края на май зеленият друсалник да е виснал на дървото и държавата 404 разпарчетосана между Русия и еврохиените. Юли е месец за моренце и жени!!!

165

МАЙ МАЙ

преди 1 месец

ИСТИНАТА Е ЧЕ ЮНИ МЕСЕЦ РУСКАТА АРМИЯ МОЖЕ ДА Е В ПАРИЖ А НЕ ПРЕД КИЕВ ! КИЕВ ЩЕ ГРОХДЕ ДО ВЕЛИК ДЕН

164

НАДЕЖДИ ГОВЕЖДИ

преди 1 месец

ПОЛИТИЦИТЕ ПО СВЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ АТЕНТАТЪТ В КРОКУС ЗАЛАТА Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ФСБ, НО СИ ТРАЯТ... ПОВОД НА КРЕМЪЛ ДА ОБЯВИ МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА ДА РАЗШИРЯТ ВОЙНАТА. ТАКА ДИКТАТОРИТЕ ОПРАВДАВАТ ДРАКОНОВСКИТЕ СИ ЗАКОНИ С ВОЕННОВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ ! ВОЙНАТА Е ИЗГОДНА И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ С ВОЙНАТА ВСИЧКИ НЕРЕШЕНИ ОТ ТЯХ ПРОБЛЕМИ ! САМО НА ВЪНШЕН ВИД УПРАВЛЯВАТ, ВСЪЩНОСТ БАНДИТИЗМЪТ Е ПРЕВЗЕЛ СВЕТА В НЕКОНТРОЛИРУЕМИ МАЩАБИ !

163

Да ще се окажат !!

преди 1 месец

Който се заиграва с тероризим в Москва да му мисли. А нашите евроджендърляци и краварни любители да се стягат от сега и да тръгват да защитават Окраинската демокрация. Кво......, не искат ли ? Няма не искам, няма недей. Тагаренко да ги товари на БРТ-ите и барабар с него групата на Шаро да тръгва. Полза от тях в БЪЛГАРИЯ И БЕЗ ТОВА НИКАКВА , САМО СРАМ И РЕЗИЛ!!!!

162

карачанаков

преди 1 месец

Ти да видиш,верно ли бе през юли,ами те трябваше да влезат за 3 дни ама оттогава минаха 2 години и 33 дена.

161

Емо

преди 1 месец

Рускетьорите ще влязат в Киев, но ще излязат с краката напред.

160

Анонимен

преди 1 месец

Пред Киев, да няма грешка, със сигурност имате впедвид пред Москва.

159

Анонимен

преди 1 месец

Наглосаксонският Проект Прошландия приключи!!Жалко само за похабените млади хора и разрушенията!

158

Копейкин

преди 1 месец

Вероятно ще са стигнали Киев, ако ИДИЛ е влязъл в Москва и са обесили Путин с главата надолу

157

Не може, а ЩЕ

преди 1 месец

Не може, а ЩЕ ПРЕТЪРПИ съкрушително поражение през лятото, братушките излизат на Днепър и освобождават Одеса от бандерофашистката ***, това са фактите, останалото е ала бала

156

rambaldievskievich

преди 1 месец

До Анонимен 75: Ще ти се, ама - нъц!

155

Анонимен

преди 1 месец

В демократичен вестник, всеки е свободен да си пише мнението. Там няма цензура. Само не вдянах на какво се зарадваха копейките. В Таймс е пълно с най-различни мнения. Това е само едно от тях и представя една хипотеза. Хипотеза и осъществяването и не е едно и също.

154

ЗАГРИЖЕН ЕВРАТЛАНТИК

преди 1 месец

Кво стана в Ефките за Окрайна. Построиха ли най накрая завода който да ги произведе. Айде че след това трябва да се прави кораб който да ги достави !!