12

Анонимен

преди 1 месец

Киро и Христо са опасни за демокрацията и конституционния ред.

11

пияница мистик

преди 1 месец

До Европеец с главно Е! === Недей да сравняваш никой от съвременните кметове с инженер Иван Иванов! Когато е правил акведукта от Рила планина до София са идвали немски инженери да се учат от него

10

пияница мистик

преди 1 месец

Този и жена му са мултимилионери. Изкупуват евтин държавен ток и после го препродават. Ако видите в каква къща живее ще ви стане лошо. Палат, не къща! Иначе е социалист де, човек от народа :)))

9

Анонимен

преди 1 месец

Какво като е слаб кмет? Нали е ДС. Другото не е важно.

8

Анонимен

преди 1 месец

Васко тока може и да е слаб кмет ама е със най силната заплата . 9000 за дето върна режима на тока в София и зимата пак го изненада щото все идва по никое време точно когато нея очаква Васко тока Уж големия мултимилионер който иска 9000 заплата . Кво са за един мултимилионер 9000 . Пак са на лъгали евроатлантическите медии .

7

Е, не

преди 1 месец

Василчо е кмет-мечта за всичките му подкметчета по районите, шопските села и паланки. Подобри им рязко стандарта. Е, който не е в ппдб администрацията, да не се е услушвал. Той сега няма да подобрява и техните животи. Като стане премиер, както се кани. Това с кметлъка е за засилка.

6

Наблюдател

преди 1 месец

Я, да видим чл. 99 какво пише от декември 2023 г.:За служебен министър-председател се назначава измежду председателя на Народното събрание, управителя или подуправител на Българската народна банка, председателя или заместник-председател на Сметната палата и омбудсмана или негов заместник.Ами прав е. Първия вариант отпадна, БНБ също, управителя на СП също, омбудсмана и заместника също... Калпави промени на Христо Иванов писани на коляно в кабинета на Пеевски! Продължаваме пропадането!

5

ха ха

преди 1 месец

Кадията е ной-подходяш,защо прародителя му е бил турски съдия-кадия!

4

Оспорвам!

преди 1 месец

Как ще е слаб кмет Васето? Я какви заплати осигури на своите служители! Подобри им живота, как да е нямал желание да им го подобри?!

3

АнонимеН

преди 1 месец

НЯМА БИВШИ БЕСЕПАРИ!!! СЛЕД КАТО БУТНА ПАМЕТНИКА НА СССР ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ Е ЛОШ КМЕТ АМА ЛОШ КМЕТ ЗА БСП :D

2

хе хе хе

преди 1 месец

Така става, когато законите се правят от хора с голямо самочувствие и вакуум в главите. Редно би било сега Радев да назначи за служебни премиери Ристе и Шиши. На ротационен принцип, през 2 часа. Видните констиционалисти:)

1

Бай Ганьо

преди 1 месец

Герберите и ПП се остаха с тези конституционни промени. Показаха колко компетентни и кадърни са.