96

Анонимен

преди 1 месец

Пълно фиаско беше концерта. Изпълнителите повече от феновете.Цирк. Трябваше да обявят ,че ще има и томбола , за да привлекат повече зрители.

95

Край!!!

преди 1 месец

Край на хартиените рецепти!!! Може би затова някои личности се изказват за излизане на България от НАТО защото не са успели да си закупят лекарствата, предписани от личния им лекар...

94

Велес

преди 1 месец

Бог да ни е на помощ !!!!

93

Хи хи

преди 1 месец

Всичко в което сме влезли, се е разпаднало ! И нато ще разпаднем !

92

Анонимен123

преди 1 месец

ВЪН БЪЛГАРИЯ от "нато", "ес", "фащ" както и "хамерикански нпо-та" . НЕ на "евро валутата"

91

Сата НАТО

преди 1 месец

Членството в НАТО е най-хубавото нещо, което се е случвало за последните 35 години. Скимтенето на руската агентура гали ухото.

90

Анонимен

преди 1 месец

Честит празник. България е на своето място сред европейските държави.

89

мишо

преди 1 месец

Когато беше вдигнат знамето на България Соломон Паси се разплака - Защо ? Наивният глу...пак който си мислеше ,че ние влизаме в клуба на"''''' етилите , на демократичните, цивилизованите , свободните страни "''. Наивният или предателя не осъзнаваше ,че сам се навираме в капана когато ставаме прицел на Руските ракети и трябва нашите пенсионери да ги оставим на студено и гладни а да даваме пари за оръжие. Народът ни ще гладува а ще си даваме последните пари за въоръжение -Защо ?- така иска окупаторът.

88

91, Образовай се.

преди 1 месец

Швейцария е офшорка от доста години. Практически е държава от наемници още от средновековието. Има 3 официални езика и няма столица. Всички политически решения от национално значение минават през референдум. Колкото до ВСВ, половината германски фирми, са били изнесени в Швейцария, за да се избегнат санкциите и забраните срещу Германия, наложени след ПСВ. Вярваш или не, Швейцария е доста голям фактор в Европа и е наивно да се смята за държавата на туристите и *** крави.

87

Анонимен

преди 1 месец

До 86, Неуместен пример - хахаха, еееееееее това счупи ***. Като оставим, че последния известен швейцарски "войн" се казва Вилхелм Тел някъде в ранното средновековие, та стигнем до ВСВ, където дори Хитлер не ги брои тия за войници и единственото им участие е с някакви мишки от провинциите които шпрехат немски и френски за квартални полицаи в окупираните френски територии.

86

Анонимен

преди 1 месец

Адмирал Евтимов беше вчера по БНТ, препоръчвам да се гледа. Руските системи в арилерията са средно 1970 г разработка и са със среден обсег 16 км,при мин стандарт към днешна дата 40 км.Радарните ни системи-пълен майтап - пак 70-те години лампови и зависими от Кремъл. пво-то изцяло зависимо от Кремъл-на ракетите трябва за да са в бойна готовност да им се сменя горивото на поне година, само руснаците могат да дадат такова,а ПВО на страната са НЕВА, а локалните С-300.вижда се колко пазят тия.

85

86, Неуместен пример

преди 1 месец

В Швейцария всички мъже служат в армията. След като им мине еквивалента на НВС, цял живот се водят на отчет и държат автомата си в къщи. Веднъж годишно имат учения. Може да се каже, че Швейцария е най-милитаризираната държава в Европа. Виж Гърция и Сърбия какви армии имат - ще паднеш. За Турция няма да коментираме. Може би само Македония и балтийските държави по отделно имат по-слаба от нашата армия.

84

Анонимен

преди 1 месец

20 години неспирен възход към нови висини и хоризонти! Да живеят България и НАТО! Да живее България в НАТО!

83

Пенсионер

преди 1 месец

Да благодарим на Соломон Паси.Велик.Путин беше крайно изненадан и нямаше време да реагира.Та ние бяхме най верния сателит на Съветския съюз.Как се изхлузихме от хватката , не знам.

82

Анонимен

преди 1 месец

До С други думи, - И Швейцария не може да се похвали с някаква армия, при 8,8 млн население има/няма 30 000 армия от които поне 5000 са гвардейците, които охраняват Папата във ватикана

81

Анонимен

преди 1 месец

*** на възраждане, излагате се, пишете по-активно, не да ви спуснали опорките ли още, мениджъра ви още ли си пие кафето? Къде са петимата писачи?

80

С други думи,

преди 1 месец

20 години от как нямаме армия?

79

Наблюдател

преди 1 месец

Тотално падение! Няма отрицателна класация на, която да не сме в челото.

78

Анонимен

преди 1 месец

БА има около 400 танка Т-72 на склад, посмъртно за тях не може да се намерят екипажи. Трябва незабавно да ги дадем на Украйна

77

Анонимен

преди 1 месец

До До 74 - дори и да вярваме на руските лъжи, за 7-8 месеца, че са унищожили 5 абрамса и 10 Леопарда, това на фона на 7000 унищожение руски танка за 2 години как изглежда?Много кефи как на Т-80/90 и хвърчат куполите като ги тресне джавелина