18

Честито

преди 1 месец

На т.ъпите полицаи им бъркат в главите с честоти за да бъдат агресивни и да убиват!По някакъв начин правят въздуха твърд и човек полудява подобно на бяс, засекли са ги как подскачат като Зулуси в Перник и Бобов дол и не само там!

17

Анонимен

преди 1 месец

Докато си окупирал чужди земи няма да има мир.Израел не му е там мястото.

16

Анонимен

преди 1 месец

Може и да се наложи.

15

Анонимен

преди 1 месец

Евреите крадяли земята на арабите? Я пак? Арабите са от Арабия, те са нашественици в светите земи на християни и евреи. Както и в Мароко, Алжир, Ирак, навсякъде освен Йемен и сауд. Арабия. Христос е роден в християнки Назарет, живял е в християнски Бетлеем, а цялата територия там винаги се е наричала Юдея, Самария и Израел, по името на хората, населяващи тези земи. Гърците филистимци от крит пък са живели в Дубай, днешен Египет, по брега, а не на 'западния бряг'.

14

Анонимен

преди 1 месец

Министърката аналена оралена е бивша гимнастичка, която взе да разбира от всичко. В Израел живеят 2млн. палестинци с паспорти и 1млн. християни. Християните в Газа от 300.000, останаха 700 човека, а в Зап. Бряг от 20% са вече 2%. Каква 'демократична' държава бълнува тая, в която може да живеят само мюсюлмани и джихадисти?

13

Срам и позор

преди 1 месец

Оказа се че Израел ще участва на олимпиадата в Франция и срещу тях няма никакви санкции и забрани,така света става съучастник на евреите ционисти убили хиляди,мъже,жени,деца в Газа.

12

опетков

преди 1 месец

В Палестина вече има една арабска държава и тя се нарича Йордания. Арабите в Газа и Западния бряг не могат да претендират за втора такава. Тази министърка явно не познава историята и географията на този район. Ивицата Газа беше завладяна От Израел при една от войните с Египет. На нейна територия тогава се събраха около 100 000 араби, които до ден днешен се удвайсториха на 2 000 000, докато Израел ги "тероризираше" и хрантутеше. За награда те водят непрекъсната война с евреите.

11

Анонимен

преди 1 месец

Кой пръв изстреля ракети и взе заложници сега оле мале.

10

Факт

преди 1 месец

За евреите по света свърши вече приказката,всички видехме истинското им лице,по жестоки от фашистите.

9

гошо

преди 1 месец

Когато чумата върне децата.

8

Капитан Очевиден

преди 1 месец

Заглавието е риторичен Въпрос от рода на "*** ли мечките в гората" и "мокра ли е водата".

7

Анонимен

преди 1 месец

Да и имам името на тази

6

Един Дедо

преди 1 месец

Властта трябвало да отиде у палестинците "свободни от хамас" Ами това ви е целта-запазване на котилото развъдник на терористи. и какво, ще започнат да работят и използват 60% процентовата помощ по предназначение. не. те отново ще започнат да копаят и и трупат оръжия, не за нещо друго, а само и само да унищожат т.н. от тях неверници, ония неверници, които за разлика от повредената човешка *** , са научени и само работят.

5

Геноцид

преди 1 месец

За турчеещите се мънгусти, ето как би могъл да се проведе "възродителния процес" през 80-те в бг.

4

Анонимен

преди 1 месец

Продължавам да се впечатлявам от германската министърка Аналена. Казват, човек си идвал с името. Ще се окаже вярно, немската политика от 80 е напълно Аналена. Икономически гигант и политическо джудже. Това в момента в Германия ако го видеха немците от сс навремето, директно пускаха наново газовите камери

3

българин

преди 1 месец

"демократично избрано правителство"?!!!!Този немец има ли представа,дали в ислямския свят това е възможно?!Палестинците са араби.Защо нито една арабска държава не ги иска,и ги репресира?А?

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Няма да отстъпи.

1

Найвници

преди 1 месец

Евреите 80 години избиват араби и крадат земята им,мислите ли че след това клане ще върнат нещо?!