13

Юсуф

преди 1 месец

Те щото в англия в болниците не пукат никак. Здравеопазването в България е на добро ниво, но гнусната пропаганда се опитва да изкара България , че е на Луната. На който не му харесва в България да си ходи откъдето е изпълзял.

12

лекар

преди 1 месец

Когато става въпрос за сепсис, има един момент, от който нищо не може да се направи. Най-вероятно ще се окаже, че плода е бил мъртъв поне от 7 дни. Затова съветваме бременните да следят за движение и ритане всеки ден, на Запад дават доплери за вкъщи даже. Ние нямаме такива пари за съжаление.

11

BG СМЕШКИ 2

преди 1 месец

и София разсипаха здсрвеопзването ! навсякъде е зле !

10

Анонимен

преди 1 месец

В такова състояние могат да я спасят само лекари в голям град- София, Пловдив, Варна... В дълбоката провинция хората са обречени, когато и да отидат на лекар. Дори човек да лежи в болница, там да се влоши състоянието му, няма специалисти, които да помогнат тук и сега. Лошото е, че дори няма да пренасочат човека към по- голяма болница. Само който не се е сблъсквал с лекари в прованса, той не знае какъв ужас е.

9

преди 1 месец

Ефекта от ваксините от само преди година. В Англия в ТВ предаване един излезе от тълпата очи в очи се изправи срещу Риши Сунак и застана срещу него го предизвика да му каже в очите че му няма нищо от ваксината. Човека беше безвъзратно увреден. И оня се направи на луд. Колко от вас гледахте това предаване? Колко? Който е гледал да даде палец нагоре!!! Който не, палец надолу, балканския панелистанец не може да достигне до таз информация, езици не знае и битово културния манталитет му пречи...

8

Анонимен

преди 1 месец

9, то тая първо е раждала на 14, нея я мисли

7

Христо

преди 1 месец

Затова децата се раждат докато сте млади, т.е. до 25 годишна възраст.

6

Анонимен

преди 1 месец

Мдааа, редовното плюене......Ей, лекарите не са господ. И не само в България се случва, не пишете глупости. Щом е била в сепсис с мъртъв плод, не пишат от колко време, ще се установи при аутопсията, каквото са могли, лекарите са го направили в случая. Имам предвид конкретния случай, а не че здравеопазването ни цъфти и връзва.

5

бг смешки 2

преди 1 месец

интересното е че голяма част от народа изобщо не мисли или се прави че не вижда какво се случва ....че хората *** яко а българина седи и гледа неразбиращо какво се случва !

4

ааааааа

преди 1 месец

няма нищо -ни държава ни лекари ни иконмика ни здрвеопазване- логично хората почнаха да *** като мухи ... който е останал в БГ не го виждам . стане ли ви нещо по -сериозно си занимаваш както стана с баща ми преди 2 години ....всичко е леш !

3

Анонимен

преди 1 месец

Как пък само в България се случват тези неща!?!

2

бг смешки 2

преди 1 месец

и в СФ вече е зле - но народа е *** и си заслужава съдбата ! защото нищо не прави да си оправи държавата ...седи и гледа тъпо и не разбиращо какво се случва !

1

Бог да прости младат

преди 1 месец

Жена, да попадне в болница в България особено в мега прованса е Руска рулетка - така след като масово в Ориенталския нужник здравеопазването е на ниво 1 световна война