83

Анонимен

преди 1 месец

"Това обаче не прави младите по -лоши. И не, не съм Z, millennials съм." - И освен ралика от 5 години, с какво си по-различен? Да ме прощаваш, ама ми мяза на един дол дренки. Помня глупсотите от 2011-а във Фейса, дето се "репдизвикваха" с какви ли не идиотщини. Голи снимки, мързел, фърчене из общаците ... че то това започна още преди смартфоните.

82

Анонимен

преди 1 месец

До ьааььа - Особено бомби, пушки, арбалети ... Кой ти е бащата/. Осама?

81

Анонимен

преди 1 месец

Поколението, дето били между 12 до 25, ама говорим за работата ... моля ви се. Че те 90% още не работят.

80

ьааььа

преди 1 месец

До АнонименДа ,защото играят на видео игри, който са много зле и където физиката липса. Важни са ефектите само. Както и филмите, новите са много зле. Дори вече не се снимат с макети и на зелен екран, а са само 3D CGI с кофти енжин. Едно време какви работи сме превили. лагерници , прашки, пушки, бомби, лъкове, арбалети. Хвърчило съм си прасил сам. Игаехме на фунийки, правихме димки ,лов, риболов... И пак имаше видео игри, но да седиш цял месец пред монитора, не.

79

Анонимен

преди 1 месец

Pedigree-пал от академията за (дву)личностното развитие да обясни в коя област са предприемчиви тези Z , че не се сещам за някакво производство у нас ?!

78

Липсата

преди 1 месец

на сигурност води до стрес, отказ от брак и деца, страх от бъдещето, паник атаки, депресии, самоубийства. Пример Япония, където в миналото започваше работа като работник и се пенсионираш на висок пост. Във Франция най-голям процент самоубийства е сред фермерите. Сега вече не можеш да намериш обикновена хубава пералня произведена в Италия, или Германия. Всички добри фирми, за да не фалират изнесоха биснеси в Азия,намалиха качеството на продуктите. Читавите фирми 3-4 поколения просто фалираха.

77

Z - ПУТИН

преди 1 месец

Е ЗА ЗАКОЛЕНИЕ... НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕГОВОТО ПОКОЛЕНИЕ

76

ааааааа

преди 1 месец

всичко грамотно И ЧИТАВО избяга от БЪЛГАРИЯ ! ТОВА което остана тук в голямата си част не става за нищо ...

75

ето ги

преди 1 месец

Тежка катастрофа е станала тази вечер между кола и мотор на кръстовището на бул. Г. М. Димитров и бул. Никола Габровски в столицата. Инцидентът е станал около 19:15 ч.26-годишният моторист е в много тежко състояние, има огромна кръвозагуба. Друг мъж на 27 г. е с наранявания на крак и ръка и е откаран в Пирогов.

74

31 годишен

преди 1 месец

Аз искам да има машина времето и да се върна в 70-80-те и да тряскам момичета когато те са били 20-30 годишни. Тогава са били наистина естествени и хубави, а сега са ужас...

73

Грък

преди 1 месец

Слаби и меки.....

72

бг смешки 2

преди 1 месец

каво пееха ъпсурт навремето .....какво шмърка Новото време .... и некой куки са мн лоши мутри .и досега си е така у БГ с разликата че всичко читаво избяга в отдавна в чужбина и че не малка част от мутрите вече не се между живите . макар че има и живи които отиодха и на власт дори ...

71

do 66

преди 1 месец

До Дедо Попда мн комплексари има у БГ за съжалание !

70

Анонимен

преди 1 месец

Нали ги виждам зад блока.Преуспели джойнтери и алкохолици. Речник "бате ,бате,к*р*ви,бело и няколко псувни.Работа- бачкатори по строежи,и складови работници. Всичките много отворени всичките много нахъсани кръв ще се лее. И като дойде патрулката -"бате,бате бегаме бате" Много долна пасмина.Родителите им са виновни че им плащат сметките и им купуват храна. Трябва да ги оставят да се оправят със заплатките които вземат да видят като си платят сметките и си купят манджа ще има ли пари за глупости

69

Анонимен

преди 1 месец

31-годишните кое поколение са

68

Анонимен

преди 1 месец

добре, че са Инстаграм и Фейсбук да се покажат колко са готини и уникални, а иначе в реалния живот повечето не стават за нищо!

67

Анонимен

преди 1 месец

Търсят далаверата, да не работят.

66

Дедо Поп

преди 1 месец

Поколението Z - мърZеливи, каприZни, комплекZирани.... Не обичат да учат , щото то всичко го имало в Интернет. Обичат удобството, ако нещо би им повредило маникюра или разрошило прическата - не се захващат с него. Много , ама много искат да са известни, попОлярни, да ги смятат за красиви и веднага им се насълзяват очичките ако някой каже нещо лошо за тях. накратко : безполезни. И за да съм откровен - Не всички са такива , има и свестни деца , но те са едва 10% . За жалост.

65

Анонимен

преди 1 месец

Какво не ви хареса в мнението за гримирането и смяната на дж*ендъра, че го изтрихте?!? Вие хомофоби ли сте?!? Не подлрепяте ли хората да си избират джендъра. Задръстеняци! хахах

64

Йо

преди 1 месец

Всяко следващо поколение е по-добро от предишното. Затова и старото поколение се дразни на младото, просто не го разбира и не обича различните. Това обаче не прави младите по -лоши. И не, не съм Z, millennials съм. Това не пречи да призная, че Z са по-добри, а пък ние сме по-добри от X, пък са не говорим колко по-добри и от boomers. Boomers сега са налазили Facebook и само ги вижте какви дребни злобари са и как се излагат. Срам!