15

ДОКОГА МАЙКИТЕ

преди 1 месец

НА ДЕЦА КОИТО РАЖДАТ ДЕЦА, ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИТЕ НА ВНУЦИТЕ СИ ?

14

А кога По-строги

преди 1 месец

наказания за тиквари чекмеджари

13

Анонимен

преди 1 месец

Педофилията е едно от най-отвратителните престъпления, особено насочена към по-малки деца. Това е отпадъка на света! Тези хора трябва да са във затвор до живот. Защото веднъж педофил, той си остава за цял живот!

12

Аз

преди 1 месец

Не само над деца, но и над всеки един човек! Не разбирам защо хората се делят на деца и възрастни когато става дума за престъпления. Престъплението си е престъпление, независимо от възраст, пол и тн! Всяко предприятие и посегателство трябва да се наказва тежко!!!

11

Анонимен

преди 1 месец

В цивилизовани държави даже няма какво да го гласуват, те просто го прилагат. Сексуално посегателство над деца в едно от най-жестоките престъпления , особено за малки деца. Точка! Какво има да го гласуват?

10

Анонимен

преди 1 месец

А кога ще има регистър на педофилите и насилници на деца?

9

ЗСПД ПРЕСТЪПЕН ЗАКОН

преди 1 месец

В ЧЛЕН 2 АЛ.3 на ПП ЗСПД ( Правилник за Прилагане на Закона за Семейни Помощи за Деца) има такъв текст > " В СЛУЧАИТЕ КОГАТО БРЕМЕННАТА ЖЕНА ИЛИ МАЙКА Е МАЛОЛЕТНА, ЗАЯВЛЕНИЕТО-ДЕКЛАРАЦИЯ ПО АЛ. 1 СЕ ПОДАВА ОТ ЗАКОННИЯ И ПРЕДСТАВИТЕЛ " >>>>>>>>>>>> под "законен представител" се крие майката на детето родило дете > И ВМЕСТО НАКАЗАНИЯ ТЯ ПОЛУЧАВА ФИНАНСОВА НАГРАДА

8

Анонимен

преди 1 месец

народа гладен и озверипял, а дупедатските заплати текат :)))

7

Шаши

преди 1 месец

Този проектозакон на Възраждане е чиста недомислица. Някой авджия имат, дето не може да стреля. Сигурно комбайн от два метра не може да уцели. Това да не е феодално владение.

6

Анонимен

преди 1 месец

На новите избори есента пак малко българи сте гласуват хората се отвратиха от всички български политици в България и няма да ходят да гласуват.Извод сте имаме служебно правителство доста години докато не се появи свястен български политик които да заслужава подкрепата на нас българите а в момента няма такъв свястен български политик и точно поради тази причина малко хора ходят да гласуват за съжаление български политици не го проумяха в *** си кратуни

5

Анонимен

преди 1 месец

Ама джендерите дали са Ок? Че те са по- либерално отношение! Тяхната пропаганда не е ли посегателство?

4

Анонимен

преди 1 месец

Нужни са по строги наказания за сексуални посегателаства над възрастни в американското посолство . Според Уикилийкс там дупят kupче u kykopче най редовно .

3

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 1 месец

Химическо кастриране и затвор минимум 10 год., без право на обжалване.

2

Анонимен

преди 1 месец

Нужни са по строги наказания за сексуални посегателаства над възрастни в американското посолство . Според Уикилийкс там дупят тиквата най редовно .

1

Анонимен

преди 1 месец

А що не ги бесят направо :)))