45

Баджанак

преди 1 месец

Абе онова от парапета иска млеко отиваи да пасеш козите

44

Joko

преди 1 месец

Въй й й ! Оти си не одишу Ямбол града голема да си търсиш работа оти тая с ПарламаЕтот свърши !

43

Ристо

преди 1 месец

Абе селляк, след 9 месеца т.нар. ти жена ще роди още едно копилле на кИРУ!!!

42

ей.. ужас

преди 1 месец

сега кой ше плаща тия милиони кредити, дето взехте? Имахте надежда, че ще изкарате 4 години да се нагушите здраво, ама на, обрЪкаха се нещата

41

Хааа, хааа, хааа

преди 1 месец

" Можеше да имаме поне още 9 месеца кабинет "Хааа, хааа, хааа. За 9 месеца може още едно да има от някъде. Той вече така и така е свикнал.

40

Анонимен

преди 1 месец

Миро Елена.Фотошопа ми прегря да му махам рогата от снимките.

39

Анонимен

преди 1 месец

И за кво са ти точно девет месеца , да не си решил да зачеваш и ти , та да е у властова среда ., гражданче на властта един вид .

38

Няма нищо

преди 1 месец

За сметка на това сега ще имате време да организирате ГЕЙ ПАРАДА, както си трябва. Да не се излагаме пред западните партньори все пак.

37

Анонимен

преди 1 месец

Стига, бе! След 9 месеца все трябва да се роди нещо.

36

Анонимен

преди 1 месец

голям сладур

35

ППДБ врътки

преди 1 месец

Про100 Киро можеше да направи сестра на Пара Петка и после отново да компенсира Миро с някоя сладка службица.

34

Алчен гъ*

преди 1 месец

Наяване нямате ей!

33

Ох мъкааа

преди 1 месец

Можеше, ама няма! Що? Щото вие от ПП искате всички регулатори. Трябвало да бъдат независими! Независими, но близки до вас! Да питам: как един регулатор ще е независим, ако той е предложен от която и да е партия? Вие наистина сте и ти! В канала

32

Анонимен

преди 1 месец

Девет месеца са си едни чисти сто бона от заплати. На всеки му е ясно ,че никой не е там за да свърши нещо полезно! ББ открадна няколко милярда и вместо да е в затвора,пак е първи в листите!

31

Жена му за парапета

преди 1 месец

е ясно, но не е ясно дали и него не го пляскат в редиците на ППДБЛГБТ! Там са нетрадиционни в много отношения!

30

Яяяя...

преди 1 месец

Какъв сладък РОГОНОСЕЦ.........

29

Анонимен

преди 1 месец

Мирко ,хайде къш.Ходи да пасеш овцете.Само за това ставате. Тоя ,дето слизаше от задната врата на автобуса ,да посреща Киро,Харакиро ,слизащ от предната врата на същия автобус.Смешници.

28

Ехааа...Якоо...

преди 1 месец

Като му видя снимката с високото чело и одухотворената физиономия ...направо ме напушва истеричен смях...за рогата няма да споменавам за да не ми се обиди...

27

Анонимен

преди 1 месец

Стигат ви тези 9 месеци власт и дори са много! Единственото голямо нещо, което направихте през този период, е нарязването и свалянето на бронзовите фигури от ПСА, но и там герберът Тр.Трайков свърши тази работа. Тодева се изложи и столичани ще останат доволни, ако служебният премиер я отстрани в интерес на работата. Беше се запънала като мaгape на лед за бюрото си и двама полицаи я охраняваха.

26

Анонимен

преди 1 месец

Вие оставете че е рогоносец. Никой не е застрахован от това. Отвратителното е че шефа му плющи годеницата му и тоя въпреки това стои в партията и даже защитава канадското недоразумение, вместо да напусне партията. Грозна жалка картинка.