102

Анонимен

преди 1 месец

"На някой случвало ли му се е да влезе в бардака и всички к(звезда звезда) да му откажат услугите си срещу заплащане?"___________________ Може, може. Ако някой в същото това време им плаща много повече.

101

Българин

преди 1 месец

Недоумявам когато някои политолози, социолози и какви ли ни анализатори и коментатори започнат да говорят, че ПП и ДБ са направили измяна към избирателите като са съставили правителство с подкрепата на ххосновния враг ГЕРБ. Аз като съм гласувал за ПП смятам, че това беше най правилното решение за България. Не приемам също страха на ръководството на ПП и ДП как да нарекат сътрудничеството с ГЕРБ коалиция, както е нормално в цял свят, сглобка или подобно.

100

ДОКАТО УМНИТЕ

преди 1 месец

СЕ НАУМУВАТ, ДЕНКОФ ДАДЕ 1,6 МИЛИАРДА ЛЕВА НА КРАДЛИВИТЕ СОФИЯНЦИ ДА СИ ПЛАТЯТ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ ПАРНОТО > но още на другия ден софийските общинари си увеличиха заплатите над 3 пъти точно с тези пари

99

Анонимен

преди 1 месец

УЧУДВАЩО Е КОЛКО НЕКОМПЕТЕНТНО СЕ ИЗКАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ЕЛИТ НА НАЦИЯТА!!!...

98

Анонимен

преди 1 месец

Конституционният съд да си влезе във функциите, да се помотава и офлянква, ами да им удари един ШУТ, както се беше изразил видният СДС-ар , после ГЕРБ-ар Марков. НО! не само да върне рзпоредбите за служеното правителство, а и да обяви за противоконституционно въвеждането на чужди граждани на висши държавни длъжности. Че като се набутат в новото НС едни сащански зетьове, едни "осъзнали" се и "придобили опит на Запад" блудни синове и дъщери, пак ще има да се чистят авгиеви обори.

97

Истина

преди 1 месец

да напусна хубав пост само за да стана за 2 месеца премиер, ако не ми пазят позицията и аз няма да искам да ме използват за изтривалка, ама умните ни депутати .... къде да се сетят нали всички са тикви или просто харакиро!

96

Анонимен

преди 1 месец

Ето основание още 9 дни да се влачи някаква "комуникация/" - предложил, ама отказал. Като тези палячовци не сме имали.

95

баба мара

преди 1 месец

и като откажат на следващите избори нито един глас за герб и останалите неграмотници пипали конституцията

94

Анонимен

преди 1 месец

Ако всички кандидати откажат, по инициатива пак на ДБ и задължително гласуване ЗА от всички партии, се връща старата Конституция, преди ПРЕправките! А ДБ задължително ще изхвърчи от по-нататък, както и всяка партийка, тръгнала да прави коалицийка с тях. Но, щом се повдига такъв въпрос, значи вече се умува как да стане точно така! Губят ни времето и си трошим нервите да четем глупости, а те са на заплатка, и то каква? Когато от посолства или от евро-столица им разрешат, няма да има никой насреща.

93

Стига кахъри

преди 1 месец

Нямало да има правителство! Е и какво от това? И тука коментиращите се завайкали, като че ли са най-големите държавници! А самите държавници хич не ги е еня, ще има ли държава или не! Като искате да става нещо ходете на избори, а не за гъби! Неможачи!

92

Ангелина

преди 1 месец

Когато се правят промени в законите ,чиято цел е създаване на персонални права или отнемане на такива срещу някого ,а не за обществени цели - ето това "следва".Понякога тези ,които са сътворили парадоксите ,го изпитват на собствения си гръб .Тъй като в България,най- важните лобистки промени се случват в Преходните и заключителни разпоредби -имам "идея" там да се посочи ,че тогава Президента упълномощава негово лице и тогава,"видните конституционалистите" ДП,ББ .. са си напразно"похабили барута"

91

какво следва -

преди 1 месец

пак същото: НИЩО

90

за втори път

преди 1 месец

Конституционният съд трябва да се произнесе в рамките на една седмица, че гласуваните изменения в Конституцията в раздел Служебно правитество са противоконституционни. Просто е. И ще си вдигнат авторитета. Колкото по-бързо и решително действат да отменят нацвъканите "новости", толкова по-добре и за професионалната им репутация, и за държавата. Иначе - ще чакаме до изборите в САЩ.

89

Анонимен

преди 1 месец

След като ни управляваше недъгав човек това се случи Хаос

88

Анонимен

преди 1 месец

Преди 9 месеца сглобката заченаха. Днес виждаме рожбата им. Красиво, умно, здраво и талантливо дете. Браво! Да е живо и здраво! Пак гласувайте за същите...

87

ще стане то

преди 1 месец

Какво да стане? Ще дадат на Христо Иванов на фондацията още 3 млн лв. за правни инициативи да измисли нов списък с началници на отдели и портиери на ведомства!

86

Психо

преди 1 месец

Психодесните с тази конституционна реформа за пореден път се доказаха като пълни некадърници и разрушители на държавата.

85

Анонимен

преди 1 месец

На някой случвало ли му се е да влезе в бардака и всички к(звезда звезда) да му откажат услугите си срещу заплащане? Ако има такъв, да пише.

84

Анонимен

преди 1 месец

Кой лу_д ще се откаже от поста си, за да бъде 2 месеца служебен премиер? Предполагам никой, освен ако ББ не му нареди т.е. според новите правила в Конституцията към момента служебният премиер ще бъде определен от ББ т.е. когато чуете ПП да ви обяснявят, че се борели срещу модела-ГЕРБ и ако за момент им повярвате, си измийте лицето с ледено студена вода, бийте си поне два ша_мара и помислете пак. Ако пак им вярвате, повторете процедурата. Ако резултатът е същия, имате нужда от психиатър.

83

СМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТ

преди 1 месец

ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗБИРА ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ПАРТИИТЕ В ОПОЗИЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА. ПЪРВО КОСТЯ, СЛЕД НЕГО ПЕЕВСКИ, НИНОВА И НАКРАЯ ТОШКО ИЛИ ТРИФОНОВ ОТ ДИВАНА.