12

Мракобесие

преди 1 месец

МВР са убили над 100 млади човека в Бобов дол, главно жени и никой не ги разследва, остават 4000 живи жители!

11

Анонимен

преди 1 месец

Четох няколко пъти- вероятно имам проблем- може ли някой да обясни това- ..Габриел и годежа и за връчения списък за министри за които не са си дали имената....

10

Анонимен

преди 1 месец

Г,е,р,бб са ядосани, че не стана и няма повечв да става техния!!

9

Анонимен

преди 1 месец

Каквото искате пишете за Янаки Стоилов, но той каза истини.Дали ви харесва и дали не ви харесва е отделен въпрос. Много е точен в преценката на сегашната ситуация. Страхотен юрист.

8

Shark

преди 1 месец

И този си изкара трудовия стаж на куц крак в парламента. Нямат наяждане комунистите от 89-та. Пръснаха се по всички партии, направиха се на демократи и цял живот на ясла.

7

Анонимен

преди 1 месец

И ти си предател, гласува против 600 000 подписа за раферендум за еврото

6

Дзивко

преди 1 месец

Ами прав е човека, кое от изброените неща дето казва не са истина

5

Анонимен

преди 1 месец

Още помним любовния триъгълник Станишев-Стоилов-Вигенин!

4

Това е МВР

преди 1 месец

МВР се управлява Румен Николов Пашата и Юлиян Борисов Георгиев от Перник затова на Борисов му е толкова важно това ведомство, това е от много години! На полицаите им бъркат в мозъка (психиката) за да ги правят велики, стига се до там че в някой градове полицаи слугуват на роми без да се усещат!

3

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

ЯнакиииЙ??? Защо смазахте законен референдум за запазване на българския лев?!? Чии господари от кои посолства обслужвате? Защо в деня за излизане на решението относно референдума в КС бяха на "посещение" посланик КенеFFт Мърршшъв и малобританското цветнолиберазте? Защо по дяЛовете не защитите България и българския народ и поне веднъж да кажете НЕ! на спонсорите си?!? Защо изпълнявате инструкците на чужди агенти? Българи ли сте? Въпросите са риторични бай дъ уей,пр0дажници!

2

Анонимен

преди 1 месец

Ей аман от "професори"-----Дай некоя мутренска мисла за четене тогава!

1

Анонимен

преди 1 месец

Ей аман от "професори"