17

По фактура, ама и

преди 1 месец

обезщетение трябва да има за работата вършена от собственика за търсене на колата! Пеи свестен адвокат ще си изкара поне две МРЗ!

16

Хей

преди 1 месец

От центъра за градска дебилност не може нищо добро да се чака.

15

VladTepes

преди 1 месец

За съжаление жалбата ще чака за разглеждане до неделя по обяд - компетентната институция няма да приема и разглежда жалби до края на тържествената литургия за Великден в неделя.

14

Ке

преди 1 месец

НеФФ, от градски тип. Искам да кажа София, разбира се.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9 - Синята зона е на карета. Като платиш абонамент можеш да паркираш на паркоместата в карето в което се намира адреса на който е регистрирана колата. Аз съм в Оборище на Дондуков. Това не означава, че мога да ида в Средец и да се посадя някъде около Графа и няма да ме вдигнат. Отделно има места за инвалиди, където не можеш да паркираш дори и да не са боядисани има си табела до тях. Ако си спрял преди или след последното място само щото "тя не стърчи много в завоя" пак си за глоба!

12

Анонимен

преди 1 месец

До Ицо 10 - Трябва, ама збарави полицията да влезе в общинска сосбтвеност, освен ако отвътре не се чува автоматична стрелба ...

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 - Същото и е с отнентите книжики на "надрусани шофьори", които са пили сироп за кашлица два дена, преди това. Спират междунаредон шофьор, показва "наличие на наркотици", айде 4 месеца чака за тест, айде камиона за 200 000 лева седи 4 месеца и не изкарва нищо ... това са загуби за поне 25000 лева за човека. Кой ще му ги плати? Кой ще му плати и това, че мина на Ксанакс, заради стреса.

10

Ицо

преди 1 месец

Да си плати глобата?? каква наглост?? Ако някой ти вдигне колата без да има право, всъщност не трябва ли да звънеш в полицията за кражба, а не да плащаш глоби??

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2 - Баш това си означава.

8

Анонимен

преди 1 месец

"Потърпевшият търси правата си като подава жалба, но служител на ЦГМ му заявява, че няма смисъл да се занимава с глупости, тъй като не е единственият, който подава жалба и е по-добре да си плати глобата." - Ще сложа една маска и ще плясна на служителя два шамара пред камерите, че да си се гледа по новините, какъв е шемет ...

7

До 2

преди 1 месец

Много си наивен, ако си мислиш, че целта е да има място за паркиране на такива дето искат да си свършат работа.... целта е да съберат едни пари. Ето пример: ул. Пиротска в отсечката между бул. Константин Величков и ул. Димитър Петков - няма институции, няма болници, даже детска градина и училище няма, ама е платена зона...

6

До 5 от 6

преди 1 месец

Това означава че няма право да спира където си поиска.На 6 май може да иска да спре на жълтите павета където ще минават танковете.Според него може.Нали си е платил

5

Аз

преди 1 месец

Гледах интервюто с човека. Не в спрял "както и където му е паднало", както коментирате, а му е вдигната колата, защото са снимали някаква си продукция точно на това място и са решили, че в този момент там трябва да има снимачен екип. А това, че човекът живее там и си плаща, за са си спре пред блока, на ЦМГ и бездарните ни актьори не им дреме.

4

Анонимен

преди 1 месец

и кат плати паркира дет си иска ли :)))

3

Анонимен

преди 1 месец

Най-безполезната организация на планетата - ЦГМ. Вместо да инвестират в планиране на подземни паркинги, гаражи, обособени места за свободно паркиране, те разчертали центъра и го направили пълна скръб, както за живущи, така и за посетители. На всичкото отгоре, сложили ограничения от по 2-4часа в зависимост от зоната. Пълни безполезни едноклетъчни.

2

Анонимен

преди 1 месец

Това, че има платена зона не означава, че може където и както му падне да паркира, едва ли са го вдигнали случайно а точно заради такива платили и електромобили човек който има да си свърши работа не може да намери свободно място!

1

Анонимен

преди 1 месец

То хубаво, че ще му върнат парите за глобата, но времето дето го е загубил заради безхаберниците, кой ще му го плати?