56

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тая манипулация и фалшификация на лайкове

55

Путин е путка

преди 1 месец

Страх го е от всичко! Дори да се гръмне в бункера!

54

Анонимен

преди 1 месец

Не само Навални, Немцов и Пригожин е убил диктатора, сигурно са хиляди :)))

53

Анонимен

преди 1 месец

Мда описал си ЕК и ЕС.

52

Анонимен

преди 1 месец

Путинска демокрация, ко да праиш :)))

51

Бай Дрън

преди 1 месец

Инка фон Путкамер става първата жена командир на германска военноморска база.

50

Анонимен

преди 1 месец

Тия сорсоиди с фалшивите монолози и ВПН лайкове са страшна досада... няма сайт, под който на не са се изтропали...

49

Анонимен

преди 1 месец

Съдържанието на статията е коренно различно от заглавието!!!! Е нищо, поне сорсоидчето успя да си направи сутрешното харакири...

48

Анонимен

преди 1 месец

Осъден е за призиви за тероризъм което е престъпление навсякъде ! Заглавието подвежда.

47

до аноним 50

преди 1 месец

На кой му пука че "български боеприпаси обстрелват населено място на етнически българи в Херсонско". Важно е волята на пендос да бъде испълнена.

46

Бай Дрън

преди 1 месец

Да и аз се замислих, ако примерно някой наш блогър като Цанов, Миро брейка, Карбовски( дето Киро го храни) публикува клип с призив да се изгорят американските бази или да кажем летището, дето ще приема Ф16, какео ли го пака в България. Просто ми е интересно да разбера.

45

гетото Рашистан

преди 1 месец

Тази война показа пред целия свят, че Русия не е СССР , а най-гадната и и пропаднала територия останала след разпада... Клоака и развъдник на войнолюбиви про-фашсти и алкохолизирани мужици !!!

44

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ такъв го пращат в Гуантанамо без съд и присъда.

43

Тео

преди 1 месец

Ехххх Гьобелс, Гьобелс! Виж само какви ученици имаш?!? Погледнете заглавието! И после в новината:"Според прокуратурата той е публикувал "видеоклипове и съобщения" с призиви за изгаряне на центровете за набиране на войници."Хайде да се запитаме какво би се случило в някоя западна страна, ако някой направи открити призиви за изгаряне на военни бази?!?

42

Бай Дрън

преди 1 месец

Абе тебе пак ли те изтърваха от лудницата и почна да си даваш лайкове?

41

Мда

преди 1 месец

Авторитарен режим с елементи на държавна олигархия и фашизъм.

40

Анонимен

преди 1 месец

ВСУ обстрелват с български боеприпаси населено място на етнически българи в град Алешки, Херсонска област. Това съобщи ръководителят на Херсонския областен клон на ветераните Бойно братство, депутатът от регионалния парламент Игор Телегин."120-милиметрови минохвъргачки, които летят към Альошки. Там има селище, в което живеят българи. И този български снаряд удря български къщи", каза Телегин по време на кръгла маса, посветена на оръжейните доставки на НАТО за Украйна.

39

Бай Дрън

преди 1 месец

41, да си геей не означава, че се чуккаш само със себеподобни. Лесбитата най-лесно имат деца, отиват, оплождат ги от една банка, напълнена от геюве и готово. Нали това е целта на геюювите, изкуствено да си правят дечца и го правят. Отделно, че тук от Бегето бай ммангл прави в повече и продава на еврогеювете.

38

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 39 === И кой ти каза, че на Запад са гейове? Джуджето таксиметров шофьор, нали? И ти му повярва безрезервно. А замисли ли се, че Пyтлepистан е по-голям по площ от цяла Европа, само че са само 140 милиона, а в Европа са 550 милиона. Чудя се къде са повечето гейове в такъв случай :)))))))))

37

NEW Z Fашизъм

преди 1 месец

Хитлер доволно потрива ръце от отвъдното, виждайки какъв достоен наследник има в кремълския бункер.