61

Анонимен

преди 2 месеца

Два са проблемите, върху които трябва да се работи: здравеопазване и образование. Безработица почти НЯМА. Заплащането е личен проблем и грижа.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пък се интересувам каква ли страховита сила е накарала зам. - омбудсманката да напусне поста си, само няколко дена преди Радев да може да я посочи за мин. - председател??? Защото, при новите правила, този мин. - председател ще може сам да определи всичките си министри, а при евентуална политическа криза, ще може да управлява доста дълго време...

59

Ром'с

преди 2 месеца

Севрозападна България нито им се работи,нито пък умееят нещо (80-90%)до 30-35 години,но пък пращат от самочувствие (Абе то в цяла България е май тьй) и все Малко им са парите... а те едни специалисти и работници -думи нямам.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Тези дето връщат папките да подават оставка на момента !Като никой не иска да поеме власта ,защо ще има избори ..веднага всички да подават оставки !И да се търсят ЧОВЕЦИ за НС .А тези марионетки вън !!!.като ги мързи да имат такъв ангажимент и отказват марш !И да връщат заплати !

57

до 53

преди 2 месеца

Добре си седиш на табуретка ,А какви пещерняци има седят на главите си върху земята !

56

Алън Грант

преди 2 месеца

*** се интересува от нищо - само от чалга, ядене и сеир. Затова сме на последно място по всичко, но на първо по простотии.

55

НООО ИМА ВРЪЗКА !!!

преди 2 месеца

То нихилисти колкото искаш, НО да не може да направиш връзка между двете и да те мързи да идеш да гласуваш си е направо умствен проблем и никаква избирателна култура ! Много ниско ниво и големи проблеми пред страната ни за във бъдеще вещае тази неграмотност !!!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Гласувайте за копейката, тя ще ви оправи.

53

До 51

преди 2 месеца

Глупости дрънкаш! Има си субсидии в Русия както и във всяка друга държава. За 2024 са гласували 377 милиарда рубли за фермерите.

52

Българин

преди 2 месеца

Ние българите сме най-грамотниьо народ, но от некъде ни идват некакви неграмотни политици, аз не можем да разберем от къде на такъв грамотен народ му идват такива неграмотни политици, това мене много ме очудва, седя по цял ден на една таборетка и се очудвам.

51

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става в Брюксел?

50

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия няма никакви помощи и субсидии за земеделците. Земеделците в Русия се конкурират свободно на пазара. Супермаркетите в Русия са пълни с изобилие от стоки местно производство на конкурентни цени.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Точно това ни е проблема, че не се интересуваме от политическата обстановка у нас. От там неграмотни тикви, лъжливи харварджии, крадливи кокорчовци и какви ли не *** ще управляват държавата, ще грабят милиарди вместо да строят болници и пътища, ще пращат децата ни и нас на война, ще си строят сараи, ще водят България към още по-дълбока пропаст, ще дрогират децата ни и още не знам какви злини. Най-лошото е че ние мислим че ЕС ще ни помогне, а те действат заедно за съсипването на България.

48

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен АЕЦ Белене е и 3 пъти по-голема от Козлодуй.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Мисля, че е нормално човек да се интересува от живота, възможностите за работа и съответното заплащане повече от колкото да се интересува от сбирщина клоуни, които по цял ден говорят и правят глупости, но не и да работят в името на това да направят нещата по-лесни за всички.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Българина отдавна е престанал да се вълнува от каквото и да било! За дъртите е достатъчно да имат храна на масата. За младите им стига да имат последен модел телефон с интернет, някаква кола и стотинки за бензин да ходят насам натам.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Секи гледа парите. Ако ГЕРБ и ПП не могат да намерат пари и не дават няма да гласува за тех. По-добре комунистите че имаше работа.

44

До Анонимен 44

преди 2 месеца

:)))))))))))))))))) значи даже и за продажник НЕ ставаш! путинфиле! рашистанската икономика не е номер 1 в Европа тя е номер 1 във целия сват! :)))))))))))))))))) абре кажи на тоя дето ти плаща да си вземе парите! :)))))))))))))))))) Освен това в коя част на Европа се намира Япония в средиземно море или? :)))))))))))))))))))))

43

Анонимен

преди 2 месеца

Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония.

42

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става в Брюксел, цъфти ли цъфтящата градина?