48

Анонимен

преди 1 месец

Единствената партия която поне иска да направи нещо за България и да ни изведе от ЕС-мочурището е Възраждане. Другите ще пращат децата ни на война в Украйна, докато те гребат милиардите и се крият по сраите си. Помислете добре.

47

Анонимен

преди 1 месец

Проблема е ГЕРБ! Излязат ли повече хора да гласуват.Ще има Промяна в политическата класа в България!!!

46

Програмист

преди 1 месец

За да разбъркам манджата, този път ще гласувам за Копейката.

45

реалист

преди 1 месец

Българския народ очаква извинение от всички грозниитъпи гласували за ппдб.

44

Свиневъд

преди 1 месец

Докато Буци и Гуци са гладни никога няма да излезем от кризата!

43

Далай Лама

преди 1 месец

Каква политическа криза , какви 5 стотинки !!!??? Вие гледайте как живота ни стана кризисен !!! То инфлация, то поскъпване на тока , бензиная , храната и то с повече от 100 200 % !!!!!! ИдЕоти ни управляват и току виж са ни вкарали във война !!! Кога ще поумнеем и ще държим живота си в собствени ръце ? Кога ?????

42

Анонимен

преди 1 месец

Единствения на който свалям шапка е Слави. Човекът каза, че ако не може да направи правителство без досегашните управляващи, просто няма да го направи и си удържа на думата. Да, отнесе го на следващите избори, но по-добре да си извън политиката отколкото да си като ПП - щяха да изчегъртват ГЕРБ, а вместо това управляваха с тях, а накрая им се молеха да одобрят някакво правителство. За това ли протестираха и гласуваха хората?

41

ти откри Америка!

преди 1 месец

До пияница мистик Е, разбира се не е като в Третия райх. Във филм за фюрера Хитлер по Нешънъл Географик изнесоха инфо, че там концлагерите били по това време 42 000. Четиридесет и две хиляди! Имали сме много да настигаме германците. Които винаги са били пред нас. Показаха и картата на тогавашна Германия цялата гъсто изпъстрена с точки.

40

Ото фон Бисмарк

преди 1 месец

Елате в Германия! Вие никога няма се оправите в бегето. Щото вашите депутати са "булгарише кратунен". Смятам лесно ще го преведете на български.

39

пияница мистик

преди 1 месец

До ти откри Америка! === Да, гледал съм На малкия остров. Това си е бил концлагер, но зверставата на комунистите и съветските 0pkи след 1944 година нямат нищо общо с царските концлагери

38

Никола Стефанов

преди 1 месец

Има такава възможност - когато текущата пасмина от т.нар. "елит" бъде пратена в затвора.

37

до радив

преди 1 месец

До харакиро бати румене ,що мълчиш

36

ти откри Америка!

преди 1 месец

До пияница мистик. Ми то концлагери е имало още преди 9.09.1944 година. 24 КОНЦЛАГЕРА В БЪЛГАРИЯ. Справка-Държавен архив, шпионска информация предадена на руското посолство от разстреляния за шпионаж в полза на СССР генерал Владимир Заимов. (Гръмнат през 1942 година!). Имаме по това време (1942 година) и ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Можеш сам да се убедиш като прочетеш архивните материали с подписите на шефовете и зам-шефове на Държавна сигурност през 1942 година.

35

Леко...

преди 1 месец

До пияница мистик Колко псувни си отнесъл заради идилията на Османската империя знаеш ли? И, за щиковете на Трети Украински фронт на СССР, които докараха на власт духовните бащи на сегашните комунисти от ПП-ДБ? Имам предвид, не комунистите на Живков, който беше националист, а тези на Димитров - лакеи на Сталин, интернационалисти, рушители на традиционните ценности. С други думи, същите, като сегашните "евро-атлантици".

34

харакиро

преди 1 месец

не сме ния виновните за политическата криза -на площадите ,ни прати бате румен ,в политиката , пак той ни вкара , за газа , за рафинерията , за паметника , за църквата - така искала митрофанова , за да се радикализирала държавата и да влезе в правия път след юмрука

33

Песничка

преди 1 месец

Облаче любимобеше ли в горатаЗайчето видя ли скрита под тръбата

32

пияница мистик

преди 1 месец

Докато не изпукат всички родени преди 1989 година, страдащи от носталгия по социализма, с промити мозъци, че СССР ни била "освободила" цели 2 пъти, веднъж от "турско робство" (всъщност такова нещо не е имало никога, просто сме били част от Османската Империя) и после през 1944 ни докараха социализма и концлагерите като избиха интелигенцията, промяна в България НЯМА ДА ИМА !!!

31

Ти, сериозно ли?

преди 1 месец

До добра идея! Забелязал ли си, какво се случва, когато този химически мишок се появи по някоя медия? Следват псувни и омраза, която направо се усеща физически. Дори Урсула не иска да си обърне главата към него, заради обидата към нейното протеже. Той е отречен в ЕС, мразен и подиграван в България. И, искаш някой да прави подписка, това НЕЩО да го търпим още три години ?

30

Според мен

преди 1 месец

България ще се оправи когато се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба

29

добра идея!

преди 1 месец

Да направим една всенародна подписка с искане академик Денков да продължи да управлява България до редовните избори след 3 години. Може Габриел отново да бъде външен министър. Мисля, че академик Денков е най-добрият премиер, който някога сме имали. Какво пречи да изкара пълния мандат?