34

Колев

преди 1 месец

Не .е лошо и нашите копейкини и разните му безмозъчни ,русофилчета да вземат пример и те да не носят дънки от гнилият запад ,и смартфони ,защото те са все пак Американский технологии ,не е лошо да и забранят да пътуват по запад

33

на запад бурките

преди 1 месец

е и?

32

До ама

преди 1 месец

имат, там се дават ким чен ун, ким чен ир, и взривяване на атомни бомби! и това така цели 2 часа на ден! После няма! Така беше и тука преди 1989г. 70-те имаше телевизия по 1 час на ден после се увеличи и към 1989г имаше по 5-7 часа на ден!

31

ама

преди 1 месец

Ама те в Северна Корея имат ли телевизия?

30

До 28

преди 1 месец

В Медуза, Новая газета няма как да има путинска пропаганда. Там има безпощадна критика на диктатора, неговия режим и всичките им подръжници (Дима, Маша, Лавров и сие). Поради руската свобода на словото тези издания са принудени да работят от чужбина. Защото вождът на народите не търпи и грам критика.

29

Олимпий Панов

преди 1 месец

Може да е бил гол,като ги знам тия английски извратеняци,не се учудвам,мръсно тъпо племе!

28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Ооо, значи ти твърдиш, че в Русия можеш да получиш необезпокоявано всяка информация и да изразиш всяко мнение?" А за "Медуза" да си чувал? Или и там е путинска цензура? Смешна пропаганда рониш с крокодилските си сълзи.

27

Анонимен

преди 1 месец

До 26 А случайно да забелязваш, че това, което защитаваш е същото като това, с което се бориш?... :)

26

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 24 - Ооо, значи ти твърдиш, че в Русия можеш да получиш необезпокоявано всяка информация и да изразиш всяко мнение? Защото Путин "вярва" в правото ти на преценка и има доверие в теб? Ако твърдиш това - най вероятно си от Редакцията на Вестник Стършел или работиш в хумуристично предаване!

25

Анонимен

преди 1 месец

Путинофили, Путиняци, Коцелюбители и копейкаджии - стягайте дочените дрешки и тюбитейките. Имам за вас печеливше Бизнес предложение! Възкресете световно известния бранд "Панака" и почвайте да шиете Ким-Чен-Ировки! Ще ги носите с кеф!

24

Анонимен

преди 1 месец

До 23 Свобода на словото означава да имаш възможност да чуеш всички гледни точки, дори и да са пропаганда. Отделно, че и от двете страни има пропаганда. Но свободата на словото означава най-вече доверие - че ще можеш да прецениш и отсееш правилната информация. Доверие в личността и способността за преценка и формиране на собствено мнение. Когато ти цензурират нещо, което не искат да чуваш, се отнасят към теб като с малко дете, което трябва да бъде излъгано. Доволен ли си от това отношение?

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18 - Верно ли бе?! А не защото "държавните" руски телевизии не предават нищо друго освен пропагандата на Путин?! Мисля, че когато една държавна телевизия стане пропаганден атрибут на един Диктатор, разпалил най кървавата война в Европа след ВСВ, то наистина трябва да се забрани. В момента тези "телевиции" ни убеждават в правото на Путин да разкъса призната от ООН и всички международни институции държава. Днес - Украйна. Утре - защо не България? А за "свободата на словото" в Русия?

22

Анонимен

преди 1 месец

Айде, проросийските рубли и копеечки скоро и у нас! Нали за това мечтаете когато гласувате за Корни, Костя и Радев. Ама мечтать не вредно, само с мечти и си останете.

21

Анонимен

преди 1 месец

До 17 "Не ни пускаха да влезнем в училище с дънки." И сега като ги пускат с дънки в училище по-добре ли си учат?

20

Анонимен

преди 1 месец

Дано русофилите свършат в северна корея. Там им е мястото.

19

Анонимен

преди 1 месец

До "Каква мантра бе?Не се ли чакаше по 10 години за кола и накрая вместо кола получаваш некой ЗАЗ или в най добрия случай Москвич." Ми не знам, пич. През този период баща ми е имал Форд кабриолет (представи си западна кола, о, ужас, нечувано и невиждано, сигурно ще кажеш, че лъжа), Шевролет, и накрая Фиат. До колкото знам се е чакало ако искаш нова кола от завода. Иначе коли се намираха достатъчно.

18

Анонимен

преди 1 месец

А в ЕС, "Райската градина" на Жозеп Борел, забраниха държавните руски телевизии, щото сме голЕми Демократи :) :) :)

17

Анонимен

преди 1 месец

Не ни пускаха да влезнем в училище с дънки. Даже в някои училища даскала по физическо чакаше на вратата с една ножица и разрязваше крачолите ако хване някой...

16

аааахахахааааа

преди 1 месец

До Анонимен 15 Каква мантра бе?Не се ли чакаше по 10 години за кола и накрая вместо кола получаваш некой ЗАЗ или в най добрия случай Москвич.За Лади трябваха яки връзки. Като вземеш заветния Москвич от Мототехника и докато го закараш до вкъщи по пътя му изтичат маслата и водите.Мантрите май ти ги разтягаш или въобще не си живял по онуй време а си слушал от тати как е било.

15

Анонимен

преди 1 месец

До 14 "Връзкарство, шуро-бадженащина" А сега какво е? :)) Я махни розовите очила и се огледай! От върховете на властта, та до най-ниските слоеве. Същото е както преди! А тая мантра с чакането 10 години за кола е направо нелепа на фона на сегашната картинка с пълните улици с трета употреба тpошки, които в никоя друга държава не искат...