87

К. Колев

преди 1 месец

На България не ѝ трябва Еврозона, война или друго сериозно събитие, за да се повишават цените. Просто отидете в магазина или на почивка сега и след 3 месеца и сравнете. Хайде със здраве - до самия край (който е след 2-3 десетилетия най-много)!

86

Далай Лама

преди 1 месец

Не вярвай , народе български ! Не вярвай на измислени " икономисти" ! Ако имаше поне един истински икономист в България , нямаще да сме на последното място в целия свят ! Има само малки и големи крадци и мошеници в България! Учудващо е защо не са в затвора и ги търпим !

85

Банкер

преди 1 месец

Кой ви плаща да ръсите глупостите си , бе , жалки ***, наричащи себе си финансисти ? Та вие аритметичните действия не владеете , камо ли да сметбете колко ще се повишат ( а не променят) цените в евро !

84

Бенджамин Франклин

преди 1 месец

Изборите отлагат еврото с поне година. Няма какво да се напинят да обясняват колко е розов живота с евраци, ние добре знаем какво става и какво ще стане.

83

Анонимен

преди 1 месец

До 88х88 Има и разходи за ликвидация на лева за печатане на евро които не са малко. Поне 100 милиона и трябва да се дигнат цените или данъците. Много хора ще загубат спестявания защото са в чъжбина напр. или не могат да сменат навреме. Други няма да може да ги изтеглят навреме ако падежа е в лева на следващоя ден след спиране на обмена. Цените в евро наймалко ще се качат защото България ще вземе нови заеми в евро или печати за да обмени всички левове в ба нки фирми и население.

82

88х88

преди 1 месец

Друг проблем е, че след приемането на еврото нямаме институции, които да глобяват и следят за спазването на правилата !

81

88х88

преди 1 месец

Винаги когато се обсъждат сериозни икономически теми се канят служители на ИПИ, отворено общество и ЦИД? Отговорът е ясен цялата игра на глобалистите е да вкарат България в еврозоната и ние да станем още по-бедни ! Управляващите последните няколко години тласкат държавата ни към бедност, висока инфлация и ниска покупателна способност !

80

Анонимен

преди 1 месец

Айде стига сте ни облъчвали с това ЕВРО. Ако беше много хубаво Швейцария и Великобритания да са го приели отдавна.

79

Анонимен

преди 1 месец

Една и съща банда менте икономисти от непеотата ни лъжат всеки ден по медиите.

78

дедко

преди 1 месец

бях командировка във Франция и Белгия когато това се случи с тях, и местните казаха че за 2 месеца цените са скочили с 15 до 20%

77

Анонимен

преди 1 месец

абе ла0йн0ари продажни защо никой не смее да напишех че хчехия унгария полша швеция - все богати държави не дават да се издума дума за еврото- ами те ене са американски колонии - независими държави са

76

Анонимен

преди 1 месец

в харватия след приемане на еврото било хубаво ама друг път нищо хубаво няма в приемането на еврото

75

Анонимен

преди 1 месец

Всеки час нов "икономист" обяснява, че няма да има инфлация с приемането на еврото. Във ВСИЧКИ страни до две години след приемането на еврото, цените са им двойни. Най-скорошна справка е Хърватия. И в момента в Хърватия е най-високата инфлация в целия ЕС.

74

Хахаха

преди 1 месец

И нас какво ни интересува преди 2027 евро във България няма да има! За Шенген обещаха през 2030 година

73

до75

преди 1 месец

ми те цените на горивата тогава стигнаха 2,50 еврака по европа и 15% инфлация, тея пп и импекса биле страшни бе, та те сринали направо европата бе, то и герберастите да бяха тогава па такива щяха да са цените.

72

Анонимен

преди 1 месец

2023 - Увеличение на цените няма да има. 2024 - Драстично увеличение няма да има. 2025- ще имате достатъчно пари да си купите хляб и кисело мляко.

71

Записвам си

преди 1 месец

Ще си запиша цените на 20 стоки, които купувам преди въвеждането на еврото и ще сметна след въвеждането (евентуално) същите цени на същите стоки по курс 1.95583. Ако увеличието не е 0.1 или 02 %, а 10 или 20 % ще те намеря и ще ти строша тиквата!

70

ПРОПАГАНДА

преди 1 месец

Колко ти платиха да ръсиш простоии? Ще обеднеем с еврото и няма път назад. Няма. Не искаме евро

69

Анонимен

преди 1 месец

Инфлация ГЕРБ март 2020г/2021г- 0.6%- инфлация април 2021г/2022г- 17.7% цени на дизел лято 2021г 3.90лв това при ППДБ и Нинова като мин на икономиката- СПРАВКА ФУЕЛО И НСИ- ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.

68

Анонимен

преди 1 месец

Дълбоко се съмнявам, за справка банките и моб. оператори както и модерната търговия дерат кожи вече 3 години и никой не ги закача, дори според мен Кокорчо ги и пооощрява понеже така прибира още повече ДДС!