24

Мит

преди 1 месец

Според мен САЩ цели откриване на втори фронт с Русия . Те са най добрите сценаристи ХОЛИВУДСКИ МАИСТОРИ на воините и маиданите . Още един мандат на демократите и света ни няма да го има . След Русия следва Китай и т.н . Секта управлява света ни и нямат страх от господ. Но той гледа и ще ги накаже .

23

Анонимен

преди 1 месец

Хора Сан е имало той е бил населен със индойранци, а тези в Централна Азия са със монголойден тип, има много Азиятци който виждат че Сащ глобалистите искат да дестабилизират русия. чрез Централна Азия Гледайте Орда с Ахметовой и казахският депутат Азамат Абильдаев А и Талибаните ясно казаха че искат да въдворят ред в Афганистан над бандите от разни нациолности, има интервюта със Талибаните вю туба талибите искат мир и сътрудничество със Русия, Китай и останалият свят

22

ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО...

преди 1 месец

..ще е новия конфликт на РУСИЯ, и той се разраства!

21

Анонимен

преди 1 месец

Басмачите няма да простят на руските велможи годините на соца.

20

АМИ ПРАВИЛНО

преди 1 месец

Ислямът е най-подходящ за азиатската част на Русия---ИДИЛ--правилно са се насочили към тях!Това всъщност е старата религия на тези региони, ПРЕДИ СОЦА!

19

Резняците не са хора

преди 1 месец

Има алах- има проблем!

18

SS

преди 1 месец

Пази боже ,тук да не стане,че сме гола вода.

17

Анонимен

преди 1 месец

Не наливайте масло в огъня, че Европа седи на врящ котел и не се знае кога и тя ще изгърми.

16

Анонимен

преди 1 месец

Доста лекомислено изказване за ИД в Иран..... А може би - нарочно се прави така

15

Анонимен

преди 1 месец

Местния мисириат покори нови висини, по-скоро достигна невиждани низини. Започна да публикува изказвания на откровени терористи, финансирани естествено от ФАЩ.

14

Анонимен

преди 1 месец

15, изразът "Русия - в ЕС" ми напомня "Ще си туря МОЛ-а в джоба на панталона".

13

Ze nigmar

преди 1 месец

Бизнеса с банани пак изгоря:))) голяма е борбата за мвр... :)))

12

Откога повтарям

преди 1 месец

Русия - в ЕС, това решава проблема с недостига на работна ръка в ЕС. Всякакви индивиди, придошли от неевропейски държави да си заминат по родните места и там да си правят халифатите, няма да им се бъркаме. Индийците - с еднопосочен билет за прародината им. И ще видите как ще миряса европейският континент.

11

Анонимен

преди 1 месец

Е как така? Как може да пробият най-големият стратег на света. Слафчу, ще си имаш проблеми с Митрофанова. Няма да те поканят в посолството на 9 май.

10

Анонимен

преди 1 месец

Самите руски мюсулмани се оплакваха от крайните ислямисти и казаха, че не искат да имат нищо общо със Саудитска Арабия.

9

Анонимен

преди 1 месец

този атентат си го организира КГБ/фсб за да подгони природо-населението си на мобилизация (-убой - фарш).

8

ПорЦелан

преди 1 месец

Дали ИДИЛ няма да поеме отговорност за моста в Балтимор? Капитана на кораба е бил някакъв Сергей, украинец, ама това не пречи.

7

Анонимен

преди 1 месец

"Той смята, че извършителите ще бъдат ликвидирани и няма да могат да разкажат: "Кои са организаторите, кои са поръчителите, кой стои зад този чудовищен акт?"----------Пълни глупости. Ще ги режат парче по парче но ще ги държат живи докато си кажат всичко.

6

Политико

преди 1 месец

" Нападението е Москва от ИДХ, има зацел да постави в неудобно положение талибанското правителство ,подкопавайки ангажимента му за борба с тероризма и да обезсърчи китайските и руски инвестиции.в Афганистан.

5

Анонимен

преди 1 месец

Путин подцени информацията преди седмица когато даде изявление по телевизията.Знаеше и го каза,че от западни служби са предупредили за очакван атентат,но реши да не прави нищо.А може и нарочно да не е реагирал,за да каже,че са украинците и да оправдае предстоящата мобилизация.Много руснаци избягаха за да не бъдат мобилизирани още в началото на операцията.