21

един

преди 1 месец

Щото младите лекари отиват в Европа, защото им плащат по европейски. А тук искате да се лекувате по европейски, ама да плащате по български. Е, няма как да се получи.

20

Анонимен

преди 1 месец

Толкова е добро, че работещият персонал е застаряващ Задай си въпроса защо?

19

аз

преди 1 месец

За здравеопазването у нас се отделят 30 пъти по- малко пари, отколкото в Европа. С оглед на това то си е добро.

18

Възмутен

преди 1 месец

Крайно време е НЗОК да склюва договори само с държавни и общински болници.Престъпление е частни болници да трупат милиони печалба от нашите здравни вноски.на който муе дебел портфейла да ползва услугите им.Също да спрат лекари от държани болници да работят и в частните.Първата им работа е на диспечер насочващ към частните.Лекарите вече не лекуват, а търгуват.

17

Анонимен

преди 1 месец

Куца му празната продълговата глава, на алчният псевдопрофесор Радослав Гайдарски. Той досъсипа здравеопазването, докато бе здравен министър. Унищожи държавните клиники, за са просперира частната му клиника във Видин, построена върху общински имот, продаден му на смешна цена. После се хванаха за гушата с ортака му Йорданов, биха се той и дебелата му алчни жена и накрая остана без своя дял във въпросната клиника.

16

Анонимен

преди 1 месец

17 И какво е направил толкова? Години наред харчеше държавна пара, да подготвя трансплантация на черен дроб и никога не я извърши. Направиха го други, а той си приписваше чужди заслуги. Заслепен от завист и злоба, обиди многоуважаемия специалист и корифей в своята област, кардиолога проф. Чирков. Червен корумпиран професор. Никога не е бил това, за което ке представя.

15

Анонимен

преди 1 месец

Куба му празната продълговата глава, на алчният псевдопрофесор Радослав Гайдарски.

14

Юлиян

преди 1 месец

Не,не е време!Точно обратното,трябва да се допитват по-често до него.Честен и принципен човек и изключителен специалист.Безусловно най-добрият в своята област.Ако на мен не вярвате,питайте неговите ученици.

13

456

преди 1 месец

С цялото ми уважение,не е ли време проф.Гайдарски да си гледа старините,или до "последно" такива като него ще участват в комисии,предавания и т.н.Малко себеуважение,а?!

12

Анонимен

преди 1 месец

Съвременният модел на здравеопазването, който се среща в България, ни беше наложен насилствено отвън по време на управлението на Костов по нареждане на МВФ

11

Анонимен

преди 1 месец

Здравния кашон е пълен - за кражба има много :)))

10

Дучето

преди 1 месец

Куца защото сте куци крадливи ***, и на края в месомелачката, няма къде да избягате?

9

Анонимен

преди 1 месец

Здравеопазването е в ,,Кома,, но много скоро здравеограбването ще започне да куца!!!

8

Анонимен

преди 1 месец

Америка, Нато, САЩ, Киро, Костов, Европейския съюз, демокрацията и т.н. и т.н. са виновни.

7

Здравеопазването е

преди 1 месец

У луксозната коя в болница Лозенец

6

Ангелина

преди 1 месец

Гайдарски и ти си съпричастен към "куцането".Много си мек в изказа си ,при положение ,че си безчувствен,завистлив,злобар по природа ,въпреки професионалните ти умения."Здравеопазването "е окупирано от "бялата мафия " индивиди обладани от алчността си да трупат ,още и още и още..и заради това превърнаха болните хора в "опитни мишки" и същото съществува донякъде ,заради добрите медицински специалисти,които все още ги има и въпреки мафиотската система.Да не се обърне срещ тях - здравеопазването им

5

Здравеопазване

преди 1 месец

За избрани

4

Олимпий Панов

преди 1 месец

Не куца, а е с 2 два ампутирани крайника!

3

Анонимен

преди 1 месец

КУЦА ЗАЩОТО СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ *** СИНОВЕ ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИ.

2

Ще куца

преди 1 месец

Щом такива дърти червени пръ дни като теб са професори