108

1234

преди 1 месец

До Анонименен знм какво да каже, да се гавриш с държава потрошена от нато с наша помощ/план подкова/. и все пак ми се струва, че са по-добре. поне си направиха магистралите.

107

Весел Патиланец

преди 1 месец

Аз имам много добри спомени къде беше Гърция само преди 20години - почти два пъти по напред!!! Имайте предвид, че тя не е изостанала ние се я догонили, и ако разкараме комунистите начело с ББ ще я изпреварим много бързо!

106

Бухаха

преди 1 месец

Путин а виновен и палестинците, ако само ги нямаше тях Боко щеше на ди оправил вече и нас и жените ни и децата, нямаше да спи докато всички не сме оправени...

105

Анонимен

преди 1 месец

"Българите ще са спокойни и добре материално , само ако са независими или са с Русия , всичко друго е илюзия" - Държава като нашата няма как да е независима. Ако сме независими на другия ден я Турция, я Гърция, я Русия, я някой друг ще ни нападне. А относно това, че сме щели да сме добре, ако сме с Русия... :) ... Викаш Сърбия са супер. Там хората са спокойни и богати. хахахаха Не съм русофоб, но русофилите на моменти сте ми супер смешни с подобни тотално сбъркани изводи.

104

Обективен

преди 1 месец

Гласувайте за измислените и корумпирани ПП-ДБ ,Герб и ДПС и до края на годината ще сме след Габон,Буркина Фасо и Бурунди.

103

маалатъ

преди 1 месец

Че, то ние винаги сме "първи"..., само дето е отзад - напред! -)))

102

до хамерикан

преди 1 месец

Скъпотия в Ирландия??? Момче, при нас храната е най-евтина в сравнение със Западна Европа!!!!! Пък и услугите са на приемлими цени! *** в Британия, Франсето, Холандия, а за Италия даже не искам да споменавам. Виж, квартирите тук са наистина скъпички.

101

Американ

преди 1 месец

Продукта на Ирландия е фалшив доколкото не се дължи на произведеното в страната, а на данъците събрани от многото корпорации които се преместиха там заради ниски данъци и други привилегии. Т.е. много фирми с ниски данъци пълнят хазната, ама не дават работа на местните. В Ирландия е една скъпотия която не си заслужава. Люксембург е банков център с 300000 население само, нещо като Ирландия но със заплати за местните.

100

Реалист

преди 1 месец

Това е следствие от факта че България е с най-неуко и най-мързеливо население.

99

Анонимен

преди 1 месец

17 години в ЕС до това водят

98

Анонимен

преди 1 месец

Случайно ли е, че Б. Борисов не иска да бъдат разградени съдебната система и МВР службите? Там са все негови хора и всъщност на практика това е Държава в държавата. Меката на корупцията и далаверите.

97

Анонимен

преди 1 месец

Ами логично, най-простата нация е най-бедна.

96

Анонимен

преди 1 месец

Калуня каля .Ще видиш дали народа не е с Русия

95

Русия враг народен

преди 1 месец

109 Няма с Русия изружденецо избий си го от главата!Тук не е МОСКФА!Тая държава ако ще е пак руски под х уйник по добре да я няма!

94

Анонимен

преди 1 месец

Българите ще са спокойни и добре материално , само ако са независими или са с Русия , всичко друго е илюзия

93

СПАСЕНИЕТО на БГ

преди 1 месец

Е В МАСОВО СЪКРАЩАВАНЕ НА НЕНУЖНИТЕ ЧИНОВНИЦИ и СПИРАНЕ НА ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ ЗА т.н. САМОТНИ, НО МНОГОДЕТНИ РОМСКИ МАЙКИ

92

СОФИЯНЦИ ДЪЛЖАТ

преди 1 месец

НАД 680 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА КРАДЕНО И НЕПЛАТЕНО ПАРНО ЗА МИНАЛАТА ЗИМА

91

АКО НЕ СА СОФИЯНЦИ

преди 1 месец

ДЕТО ГЛЕДАТ ЖИВОТНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ГЛАДНИ ЩЕ МРЕМ

90

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 1 месец

Бившия Президент , Плевнелиев си е купил Имение в Село Баня . Това са Откраднати Пари от Децата ни . Проверете как се прави Водопровод за същите пари Между Перник и София - правят му Язовир с Минерална Вода с температура 58 градуса .За Критиците - Плевнелиев е на Заплата , капитал Няма , в Германия е работил и има 50 000 марки Декларирани пред НАП .

89

ОТКАКТО БУТНАХА ПСА

преди 1 месец

ВСИЧКО ТРЪГНА ОТЛИЧНО > СЛАВА НА ФАНДЪКА И ДВЕТЕ И УНУЧЕТА