116

Анонимен

преди 1 месец

Закривайте медицинските кабинети в училищата и детските градини.Само недостатъци търсите,само унижения,само неблагодарности,само критики към мед.сестри.Те са способни,те са професионалисти.Добротата е най хубавото украшение,което притежават и никога няма да останат без работа .Търсени и ценени кадри са в чужбина ,но не и България !

115

Анонимен

преди 1 месец

Вярно е, че са им ниски заплатите, но пък и натоварването там не е голямо. Години наред съм работила в училище. Несравнимо е натоварването на един учител по БЕЛ например и на една мед. сестра.

114

Алчност без граници

преди 1 месец

Тия искат 600 лева увеличение, докато на възрастните ни родители целите пенсии са им по толкова за цял месец след 40 години работа. Хайде малко по-полека с исканията!!!

113

Анонимен

преди 1 месец

за кмета 9000 лева заплата може а

112

Do 109

преди 1 месец

Тези лелки отдавна не живеят с кредит за жилище, ***. Изплати ли са си ипотеката. Ако заплатите им стигат за битови сметки, дрехи и храна, значи могат да се справят 1300 лева месечно. Стига лакомия.

111

Анонимен

преди 1 месец

А на него има как да си даде нали връзкар смрадлив българска смрад гнусна

110

Радослав

преди 1 месец

Че ПП не стават е факт, но 1. Протест свързан с пари се прави преди началото на новата година, когато не е гласуван бюджета за следващата година. Като се протестира в средата на годината когато бюджета е отдавна приет само се доказва,че протестиращите са *** или платени! 2. Къде бяха тези китки по време на Фандъка? 3. Наясно ли сте, че всичко зависи от общинският съвет, а не от кмета? Съвета като гласува нещо, кмета е длъжен да го изпълни, а кмета няма право само синдикално да си решава.

109

Кмета

преди 1 месец

Няма парички ще работите като мен без заплата правете далавери, щом аз мога можете и вие.

108

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Имат заеми за жилища. Къде ще живееш

107

Анонимен

преди 1 месец

Не че не заслужават високи заплати, но парите за какво ги харчат?! 1300 лева малко ли са?! Ако харчат заплатите за цигари, алкохол и глупости, а не да си плащат сметките, то и да имат повече, пак няма да им е достатъчно.

106

Анонимен

преди 1 месец

До Борисчо "Понеже не даваш, затова се местят в ЛИДЛ касиерки" То пък в Лидъл наемат ли касиерки още? Напоследък като пазарувам работят 1 или 2 каси и насочват хората да минават на касите за самообслужване. По всичко личи, че скоро и толкова няма да работят и всичко ще е само на самообслужване.

105

Анонимен

преди 1 месец

1300 лева чисто, не са много, но не са и малко тези пари. Ако не могат да се справят с такава сума, и по-висока заплата да получават, пак няма да им стигнат парите.

104

?!?

преди 1 месец

8000 бона за зам. Кмет даваш. Нали те трябва да ги мажат и скриват тия проблеми на гладни. Ти какво правиш там? Нали си новият месия! Месия на буламачи

103

Кфбьббб

преди 1 месец

Може би предполагам Така работи пресъществуващата партия мили хора,и само се замислете в коя партия абревиатурата е свързана със оная па.😁.енЕС и то е мн просто как така ще им падне доверието като ЕС просто дават кинтите така да кажем 🤔 ама те повечето пак съм и виновни другите партии

102

Анонимен

преди 1 месец

До 1890 лв В НС са 16 бона и сички искат да ги качат но забравят.

101

1890 лв

преди 1 месец

Тия луди ри са Мухахаха

100

Анонимен

преди 1 месец

Нямаме заеми за коли, за апартаменти на деца и внуци,за екскурзии по света и скъпи почивки.Не са ни високи заплатите и харчим само толкова,колкото получаваме...Народна....

99

Борисчо

преди 1 месец

Това са 1450 чисто. Понеже не даваш, затова се местят в ЛИДЛ касиерки

98

Анонимен

преди 1 месец

Ушето, заедно с приятелите от ПП, ще приватизират София

97

Народна

преди 1 месец

До анонимен 97 Значи сега са избрали по лека работа за по малко пари